- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Benim hayal gücü fghjköKız yok hahah onu bi kasenin içine koyup yakıyorsun düz hareketsiz yat işteocakta yakıyorsun sonra dumanını soluyorsun göğsüne koyup ama çok hızlı yapmak gerek çok hızlı yanıyor ev duman altı kalabilir bana kv dem yakıp getirmişti odama
Canım hazırlıkları bende böyle son haftalara bıraktığım için ciddi anlamda kızıyorum kendime . Hep enerjik olcam sanmıştım. Eşinden yardım al mutlaka.Günaydın kızlar Perşembe kan idrar kültürü vermiştim bugun sonuca gittim doktor doğuma gitmişbide yakın diye yürüyerek geldim bebek baş aşağı olunca yürümekte zorlaştı bildiğin penguene döndüm birde halsizlik çöktü daha ben hastane valizi hazırlayacağım abb mde uzakta napacam bilmiyorum
İnşallah canım.Hadi güzel haberlerle
Ben dün büyük oğlanın ultrasonlsrına baktım, bu bebeğimle kilo aynıydı
Senin bebişinde güzelce büyümüştür inşallah canım, sağlıkla
Bende kiloyu aslında sorun yapmıyorum. Da, buna eşlik eden başka bir şey olmasın yeter ki, sağlıklı olsunlar yeterİnşallah canım.
Olabiliyor demekki kilosunu çok sorun yapmıyorum zaten haftasıyla uyumlu olsun yeter. Senin bebitolar da varmış böyle bişey bak sen sıkma canını
Gıcık oluyorum ya bana da çok sık oluyor buKızlar doktorun öğleden sonra ameliyatı çıkmış o yüzden yarın sabaha ertelendi randevumay bugünü zor bekledim yarını bekleyeceğim şimdi de
İnsan bekleyince cidden geçmiyor vakit kuzumKızlar doktorun öğleden sonra ameliyatı çıkmış o yüzden yarın sabaha ertelendi randevumay bugünü zor bekledim yarını bekleyeceğim şimdi de
Çok geçmiş olsun canım ya sen nasıl düştün öyle görünmez kaza işte ben bu aralar çok panik oluyorum böyle şeylere. Ya düşersem ya sokakta biri bana çarparsa ya karnıma biri vurursa falan kaygılanıyorum aşırıııı. Doktorun görecek mi bugün bizi de haberdar et inşallsh bir sorun olmaz da önlem amaçlıdır canımKızlar bana yatış verildio kadar gıcık bir acil doktoruna denk gedim anlatamam sinirden ağlattı resmen şimdi odadayım nst bağlı oğluş kıpır kıpır bir gecelik kontrol için mi diye sordum belli olmaz dediler o da ayrı bi panik bakalım görelim ne olacak
Katlanması kolay. Kabin ve travel arası bir bebek arabası ağırlığı 8.9 kg olması lazım. Mağaza içinde kısa bir süre sürdüm manevraları güzel. Uzun süreli kullanımda da umarım yormaz. Çift yönlü kullanımı da var o özelliği de hoşuma gitti.Hayırlı olsun. Katlanması hafifliği vs nasıl? Önerir misiniz?
Ay evet çok sinir bozucu bir şey o kadar kendini hazırlayıp pat diye ertelenmesi ama olsun artık ameliyat dedikleri eğer ki doğumsa doğuma gireceği kişi sağlıkla doğurur inşallah ne diyeyim canımGıcık oluyorum ya bana da çok sık oluyor buAllah sabır versin kardeş
Ay sorma hiç geçmiyor resmenİnsan bekleyince cidden geçmiyor vakit kuzum
Katlanınca çok az yer kaplıyor ve çok hafif. Travel sistem gibi değil asla kabine daha yakın. Kabinlerde puset olmuyordu genelde, travel da çok ağırdı ilerde mutlaka değiştirmek gerekecekti bunun pusetli ve hafif oluşu bizi cezbetmiştiHayırlı olsun. Katlanması hafifliği vs nasıl? Önerir misiniz?
Sezaryanın spinal ya da epidural yapılmasının çok farkı oluyor mu. Benim doktorum epidurel yapacağını söyledi.Günaydın hanımlar, Anestezi hakkında tüm sorularınıza cevap olabilecek bir makale buldum.. Ben doktorumla da görüşerek Spinal anestezi ile sezeryan düşünüyorum .. Baş ağrısı çok feci bişey ama ameliyat sonrası dikiş ağrılarını spinalden sonra hissetmemek çok daha avantajlı.. Genel anesteziden uyanınca feci bir ameliyat ağrılarını hissediyorsun yogun agrı kesiciler vermek zorunda kalıyorlar bu da bebişe geçiyor sütten .. Spinal veya epidural hiç bir şekilde bebise geçmediğinden o açıdan da avantaj... Aklında soru işareti kalanlar için yazdım faydası olur
Bebek arabasının markası modeli neydi canım ben de arayıştayım yazdıysan da kaçırmış olabilirim :) Maşallah sayfamız pek aktif her dk sayfalar çoğalıyor bence Wp grubu kurmalıyızKatlanması kolay. Kabin ve travel arası bir bebek arabası ağırlığı 8.9 kg olması lazım. Mağaza içinde kısa bir süre sürdüm manevraları güzel. Uzun süreli kullanımda da umarım yormaz. Çift yönlü kullanımı da var o özelliği de hoşuma gitti.
kraft kenya canım :) hem kaliteli hem de hafif sayılacak bir bebek arabası. Puseti de var hem ana kucağı hem oto koltuğu oluyor 0-12 ay arası. Grubumuza maşallahBebek arabasının markası modeli neydi canım ben de arayıştayım yazdıysan da kaçırmış olabilirim :) Maşallah sayfamız pek aktif her dk sayfalar çoğalıyor bence Wp grubu kurmalıyız
Ben de Bagi neo öneririm canım arabamız geldi o kadar şık ve kullanışlı ki .. çok da hafif tek elle kapanıyor . Resmen asık oldum arabaya evde durup durup gidip açıp kapatıyorum :)) en hafif travel arabaymış sanırımBebek arabasının markası modeli neydi canım ben de arayıştayım yazdıysan da kaçırmış olabilirim :) Maşallah sayfamız pek aktif her dk sayfalar çoğalıyor bence Wp grubu kurmalıyız
Bende inşallah bu hafta çalışıp 12 şubatta bırakıyorm iple cekiyorm şu haftayı da doldurayım hayrlsiylaSelam teyzeleri bebemi göremedim devlet hastanesi olduğu için birşey göstermedi ama 32+0 olduk bugün çalışabilir raporu aldık 2096 Gr olmuş başı aşağıda rahim ağzı alttan ölçtü 37 mm dedi çok şükür progestan kullanmana gerek yok artık dedi kalan senelik izin haklarımı kullanıp 20 Şubat'ta ayrılacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?