Ay canım teşekkür ederimmm çok tatlısı yaaaAy bayıldım ne zevkli karısınız hanımefendi
Amin inşallah canım teşekkür ederizBende almadım daha hafifse aklımd solsun katlı hali de çok İyiymiş. Hayırlı olsun canım sağlıkla binsin inşallah bebiş
Oyy MaşAllah kilosu çok iyi darısı bizlereKızlar ben doktordan çıktım kahvaltı yaptım şimdi nst bekliyorum bakalımbebisko iyi hâlâ baş geliş duruyor çok şükür 10 gunde 400 gr almış tosunum 2900 oldu maşallaaaahhh doğumu konuştuk normalde olsa sezaryende olsa belden uyuşturma istedim doktorumda bende onu tavsiye ediyorum zaten dedi iki dogum çeşidi içinde en konforlu olan uyuşturma dedi dogum paketim vardi zorunlu sezaryen olursa ucretsiz ama normal olursa 4bin uyusturma ucreti vereceğiz eşim de girecek doğuma bir sorun yokmus girmesinde ve son olarak marta kalmaz şubatta gelir dedi bakalım nstyide gorsun yazarım yine
Aman aman iyi olun kuzum gerekirse gözlem altında kalınKuzum bebito iyi çok şükür nst normal olağan kasılmalar bi büyük serum yiyorum şimdi bugün de buralıyım gibi gözüküyor aklınızda bulunsun göbeğinizi çarpmasanız bile düştüm dediğiniz an yatışınız veriliyor
Yok kuzum 14:00 nst , 15:00 doktor hazırlandım bekliyorum
Kuzum gecenlerde 4 haftada 3 kg almistim ama bebek az almıştı 150 200 gr falandı o sıra eşimle anneme kizdi doktor ye diye israr etmeyin diyeMaşallah kuzum, ben de yarın gideceğim 35+3 oluyoruz. Geçen hafta 2.400 dü bu hafta kaç oldu merak ediyorum, sen kilo alması için ne yapıyorsun. Ben yediklerime de dikkat ediyorum ama doktor minik dedi kilosuna
Maşallah kuzumSelam kızlar muayeneden çıktım ölçümlerin hepsi haftasıyla uyumlu doktorum bazen hızlı ölçebiliyorlar devlette o yüzden yanlış çıkabiliyor dedi çok önemseme dedi oğluşum 2 kg olmuş ona maşallah dedi. Bana da ne varsa onu söyledigörmeyeli cozutmussun dedi karbonhidrat şeker hamur işi yasakladı çok mutsuzum ben mutluyum kilolarımla desem de sallamadı beni neymiş efendim ödem tutacakmisim az yemem gerekmiş peh günde 3 yumurta haşlamamı 1 ini tüm ikisinin beyazını yememi istedi bol bol ot ye dedi(otu sen ye dedim) sonra et balık tavuk haftada bir kilo ye dedi neyseki bu durum çok hoşuma gitti sonracik vitaminlerimi değiştirdi 5555 tane vitamin verdi bir hapı 10 bardak suyla içen ben bunları nasıl içeceğini geçirdi o an aklından. Sonracigima günde 4 litre su iç dedi su samuru sandı galiba beni. Çatlaklarima bile laf söyledi hain adam. Aysel silahımı getir
Aahhaa kız alemsin yaa,Selam kızlar muayeneden çıktım ölçümlerin hepsi haftasıyla uyumlu doktorum bazen hızlı ölçebiliyorlar devlette o yüzden yanlış çıkabiliyor dedi çok önemseme dedi oğluşum 2 kg olmuş ona maşallah dedi. Bana da ne varsa onu söyledigörmeyeli cozutmussun dedi karbonhidrat şeker hamur işi yasakladı çok mutsuzum ben mutluyum kilolarımla desem de sallamadı beni neymiş efendim ödem tutacakmisim az yemem gerekmiş peh günde 3 yumurta haşlamamı 1 ini tüm ikisinin beyazını yememi istedi bol bol ot ye dedi(otu sen ye dedim) sonra et balık tavuk haftada bir kilo ye dedi neyseki bu durum çok hoşuma gitti sonracik vitaminlerimi değiştirdi 5555 tane vitamin verdi bir hapı 10 bardak suyla içen ben bunları nasıl içeceğini geçirdi o an aklından. Sonracigima günde 4 litre su iç dedi su samuru sandı galiba beni. Çatlaklarima bile laf söyledi hain adam. Aysel silahımı getir
Yaa ben hiç istemiyodum girmesiniOy maşallah tosbik
Ayy eşinin girmeye cesareti var mı kızzzz benimki köşede bayılır kalır
Kız sen her şeyi boş ver önemli olan bebiş 2 kg olmuş şükürSelam kızlar muayeneden çıktım ölçümlerin hepsi haftasıyla uyumlu doktorum bazen hızlı ölçebiliyorlar devlette o yüzden yanlış çıkabiliyor dedi çok önemseme dedi oğluşum 2 kg olmuş ona maşallah dedi. Bana da ne varsa onu söyledigörmeyeli cozutmussun dedi karbonhidrat şeker hamur işi yasakladı çok mutsuzum ben mutluyum kilolarımla desem de sallamadı beni neymiş efendim ödem tutacakmisim az yemem gerekmiş peh günde 3 yumurta haşlamamı 1 ini tüm ikisinin beyazını yememi istedi bol bol ot ye dedi(otu sen ye dedim) sonra et balık tavuk haftada bir kilo ye dedi neyseki bu durum çok hoşuma gitti sonracik vitaminlerimi değiştirdi 5555 tane vitamin verdi bir hapı 10 bardak suyla içen ben bunları nasıl içeceğini geçirdi o an aklından. Sonracigima günde 4 litre su iç dedi su samuru sandı galiba beni. Çatlaklarima bile laf söyledi hain adam. Aysel silahımı getir
Şuan 32+0 dayim.Aahhaa kız alemsin yaa,masallah bebişine, devlet ölçümlerını dıkkate alma bncede, kaçıncı haftadasın smdı.?
Bu gyneferon demir hapları doğumdan sonrada kullanılıyormuş, dogrumu kızlar, saglık ocagından gelıyorum. 3 kutu yazdı
Evet canım doğumda kan kaybedicez doğumdan sonra 3 ay daha sanırım kullanmak gerekiyorAahhaa kız alemsin yaa,masallah bebişine, devlet ölçümlerını dıkkate alma bncede, kaçıncı haftadasın smdı.?
Bu gyneferon demir hapları doğumdan sonrada kullanılıyormuş, dogrumu kızlar, saglık ocagından gelıyorum. 3 kutu yazdı
Yok şekerim yok canım çok kilo almışsın dedi. Kilo veremezsin zaten ama almamaya çalış artık dedi 91 olmuşum daKız sen her şeyi boş ver önemli olan bebiş 2 kg olmuş şükürneden sana yasakladıki şekerin varmı?abartmamak lazım ama tamamen neden yeme dedi sana?
Toplam ne kadar kilo aldınki sen?Yok şekerim yok canım çok kilo almışsın dedi. Kilo veremezsin zaten ama almamaya çalış artık dedi 91 olmuşum da
13 almışım canımToplam ne kadar kilo aldınki sen?
Ayyy bir de kendi istemiş helal ayılıp bayılmayacağından eminYaa ben hiç istemiyodum girmesinibeni o halde görsün istemedim ama sonrada yok giricem bende falan diye israr edince yok diyemedim simdi iyiki girmek istiyo diyorum en azindan beraber gorebiliriz bebisi ilk defa ayri ayri gormeyiz insallah bende uyanik olurum da
15 ben almışım devamıda geliyor yani hiç benim doktorum öyle bir şey demedi sadece abartmamak lazım13 almışım canım
Selam kızlar muayeneden çıktım ölçümlerin hepsi haftasıyla uyumlu doktorum bazen hızlı ölçebiliyorlar devlette o yüzden yanlış çıkabiliyor dedi çok önemseme dedi oğluşum 2 kg olmuş ona maşallah dedi. Bana da ne varsa onu söyledigörmeyeli cozutmussun dedi karbonhidrat şeker hamur işi yasakladı çok mutsuzum ben mutluyum kilolarımla desem de sallamadı beni neymiş efendim ödem tutacakmisim az yemem gerekmiş peh günde 3 yumurta haşlamamı 1 ini tüm ikisinin beyazını yememi istedi bol bol ot ye dedi(otu sen ye dedim) sonra et balık tavuk haftada bir kilo ye dedi neyseki bu durum çok hoşuma gitti sonracik vitaminlerimi değiştirdi 5555 tane vitamin verdi bir hapı 10 bardak suyla içen ben bunları nasıl içeceğini geçirdi o an aklından. Sonracigima günde 4 litre su iç dedi su samuru sandı galiba beni. Çatlaklarima bile laf söyledi hain adam. Aysel silahımı getir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?