2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bende almadım daha hafifse aklımd solsun katlı hali de çok İyiymiş. Hayırlı olsun canım sağlıkla binsin inşallah bebiş
Amin inşallah canım teşekkür ederiz ben tavsiye ederim daha kullanmadım tabi ama, çok araştırmıştım bu kadar hafif olup en uygun fiyatlı olan buydu

Selam kızlar muayeneden çıktım ölçümlerin hepsi haftasıyla uyumlu doktorum bazen hızlı ölçebiliyorlar devlette o yüzden yanlış çıkabiliyor dedi çok önemseme dedi oğluşum 2 kg olmuş ona maşallah dedi. Bana da ne varsa onu söyledi görmeyeli cozutmussun dedi karbonhidrat şeker hamur işi yasakladı çok mutsuzum ben mutluyum kilolarımla desem de sallamadı beni neymiş efendim ödem tutacakmisim az yemem gerekmiş peh günde 3 yumurta haşlamamı 1 ini tüm ikisinin beyazını yememi istedi bol bol ot ye dedi(otu sen ye dedim) sonra et balık tavuk haftada bir kilo ye dedi neyseki bu durum çok hoşuma gitti sonracik vitaminlerimi değiştirdi 5555 tane vitamin verdi bir hapı 10 bardak suyla içen ben bunları nasıl içeceğini geçirdi o an aklından. Sonracigima günde 4 litre su iç dedi su samuru sandı galiba beni. Çatlaklarima bile laf söyledi hain adam. Aysel silahımı getir

Oyy MaşAllah kilosu çok iyi darısı bizlereArtık ne güzel doğumlar konuşuyor

Aman aman iyi olun kuzum gerekirse gözlem altında kalın

Maşallah kuzum, ben de yarın gideceğim 35+3 oluyoruz. Geçen hafta 2.400 dü bu hafta kaç oldu merak ediyorum, sen kilo alması için ne yapıyorsun. Ben yediklerime de dikkat ediyorum ama doktor minik dedi kilosuna
Kuzum gecenlerde 4 haftada 3 kg almistim ama bebek az almıştı 150 200 gr falandı o sıra eşimle anneme kizdi doktor ye diye israr etmeyin diye sonraki 2 hafta israr etmediler ben hergun kahvaltida kasar peynir yumurta ve tahin pekmez falan yedim oglen muz ceviz yedim veya badem findik muz ceviz sut cektim ictim aksam 5 gibide normal yemek yedim o kadar o sira 2 haftada 600gr aldı bebek bu haftada cok dikkat etmedim ama muz falan yedim yine iyi almış dedi doktor ozellikle muz ceviz kasar oneririm onlar cok aldiriyo bence

Maşallah kuzum ay benzetmelerine çok gülüyorum senin ahahahah

Aahhaa kız alemsin yaa, masallah bebişine, devlet ölçümlerını dıkkate alma bncede, kaçıncı haftadasın smdı.?

Bu gyneferon demir hapları doğumdan sonrada kullanılıyormuş, dogrumu kızlar, saglık ocagından gelıyorum. 3 kutu yazdı

Oy maşallah tosbik
Ayy eşinin girmeye cesareti var mı kızzzz benimki köşede bayılır kalır
Yaa ben hiç istemiyodum girmesini beni o halde görsün istemedim ama sonrada yok giricem bende falan diye israr edince yok diyemedim simdi iyiki girmek istiyo diyorum en azindan beraber gorebiliriz bebisi ilk defa ayri ayri gormeyiz insallah bende uyanik olurum da

Kız sen her şeyi boş ver önemli olan bebiş 2 kg olmuş şükürneden sana yasakladıki şekerin varmı?abartmamak lazım ama tamamen neden yeme dedi sana?

Şuan 32+0 dayim.
Evet doktorum da bunlardan kurtulus yok dedi hiç suratını ekşitme diyor

Evet canım doğumda kan kaybedicez doğumdan sonra 3 ay daha sanırım kullanmak gerekiyor

Kız sen her şeyi boş ver önemli olan bebiş 2 kg olmuş şükürneden sana yasakladıki şekerin varmı?abartmamak lazım ama tamamen neden yeme dedi sana?
Yok şekerim yok canım çok kilo almışsın dedi. Kilo veremezsin zaten ama almamaya çalış artık dedi 91 olmuşum da

Ayyy bir de kendi istemiş helal ayılıp bayılmayacağından emin canım benimki ben iğne olurken hastaneyi terk ediyor ruhunu teslim edip bırakıp gidiyor bitince çağırın diyor bıraksak şehri terk edecek ben iğne olurken

Maşallah bebişe ne verdi kız vitamin doğuma gider ayak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…