2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Yok şekerim yok canım çok kilo almışsın dedi. Kilo veremezsin zaten ama almamaya çalış artık dedi 91 olmuşum da
Amannn ben 92 den sonra tartılmayı bıraktım zaten göremiyorum da zırt pırt eşime bak tartıya diyorum o da yanımda tartılıyor 93 kilo sinirimi bozuyor boşverdim tartı işini

Bana da aile hekimş demişti. Demirin düşmüş. Doğumdan sonra da kullan
.en az 6 ayda düzelir demişti

Amannn ben 92 den sonra tartılmayı bıraktım zaten göremiyorum da zırt pırt eşime bak tartıya diyorum o da yanımda tartılıyor 93 kilo sinirimi bozuyor boşverdim tartı işini
Ben hiç takmıyorum ki zaten haha kilodur verilir Allah sağlık sıhhat versin ne var bi 5 kilo fazlam varsa ben mutluyum diyorum anlamıyor doktorun sorunu var benim kilolarla bak kilodan çatlamışsın diyor bana okumuş ama koca karı gibi laf söylüyor
Yaaaa sen çok yaşa emi az önce çok güldüm yazdıklarına sesli sesli ‘’su samuru’’ lafına koptum hele yaaaa… dur çarşamba bana iç su derse bunu kullanacağım
Hiç sorma ayı 4 litre diyor hele bi 3 müç bişey de nereme içem o kadar suyu

Ayyy kızlarda da öyle olmaz insallah yaa yoksa kan vermede muaynede falan sen naparsın

15 ben almışım devamıda geliyor yani hiç benim doktorum öyle bir şey demedi sadece abartmamak lazım
Benimki de en son 10 kilo aldığımda biraz fazla almışsın bu ay demişti. 2 hafta önce 12 kilo almıştım. Şu an 13,-14 olmuştur tahminim zayıf hamile kalanların 16 kiloya kadar normalmiş galiba

Ya içilmiyor zaten 1.5-2 litre içsem şükrediyorum. Onda bile tuvalete çıkıyorum sürekli. Gece 4-5 kez wc kalkıyorum. 4 litrede WC de yaşanır artık

Benimki de en son 10 kilo aldığımda biraz fazla almışsın bu ay demişti. 2 hafta önce 12 kilo almıştım. Şu an 13,-14 olmuştur tahminim zayıf hamile kalanların 16 kiloya kadar normalmiş galiba
Ben diyet yapıyordum ya ondan doktorum bir söz söylemiyor şimdi tabi ekmek başladım çok azdan yemeye..ya biz hemen vericez bu kiloları yine eskisi gibi zayıf olucaz

Ya içilmiyor zaten 1.5-2 litre içsem şükrediyorum. Onda bile tuvalete çıkıyorum sürekli. Gece 4-5 kez wc kalkıyorum. 4 litrede WC de yaşanır artık
Kız midem bulanıyor artık su içmekten ciddiyim nasıl içeyim 4 litreyi. Birde bana diyor görmeyeli cozutmuşsun bence sen cozutmuşsun

Yaaaa sen çok yaşa emi az önce çok güldüm yazdıklarına sesli sesli ‘’su samuru’’ lafına koptum hele yaaaa… dur çarşamba bana iç su derse bunu kullanacağım
Hahaha benimkinde her muayene soruyor kaç lt su içiyorsun diye 3 lt diyorum yook 4 lt içeceksin diyor bir sonraki kontrolde diyorum 4 lt içiyorum yoook daha fazla iç diyor bende hocam su samuru gibiyim yetherrrr diyeceğim

Kız midem bulanıyor artık su içmekten ciddiyim nasıl içeyim 4 litreyi. Birde bana diyor görmeyeli cozutmuşsun bence sen cozutmuşsun
Hahahahahaha hahahahaha kız doktor mu diyor bunu, kendime gel ben hamileyim deseydinnnn

Hahahahahaha hahahahaha kız doktor mu diyor bunu, kendime gel ben hamileyim deseydinnnn
Evet evet biz baya yakınız kanki gibiyiz tüm hastalara öyle ya kanki gibi konuşuyor bir dahaki kontrolde diyeceğim kelimelerine dikkat et kelimelerine dikkat et

Evet evet biz baya yakınız kanki gibiyiz tüm hastalara öyle ya kanki gibi konuşuyor bir dahaki kontrolde diyeceğim kelimelerine dikkat et kelimelerine dikkat et
Keşke benim dpktor da böyle olsaydı . Benimki soğuk nevale . Çok mesafeli ilişkimiz. 1Haftadır yurt dışında haftaya gelecekmiş galiba. Yanlışlıkla Doğursam bu ara kim doğurtcak beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…