2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Hahaha benimkinde her muayene soruyor kaç lt su içiyorsun diye 3 lt diyorum yook 4 lt içeceksin diyor bir sonraki kontrolde diyorum 4 lt içiyorum yoook daha fazla iç diyor bende hocam su samuru gibiyim yetherrrr diyeceğim
Yaaaa Cansu benimkide öyle, sürekli suyu soruyor 2 diyorum 2 olmaz daha çok diyor 3 diyorum daha çok diyor çarşamba soracak bende su samurumuyum diyeceğim, su içiyorum bu sefer midem şişiyor yemek yiyemiyorum diyorum.’’hadi canım ordan öyle şey mi olur’’ diyor

Bazılarında 1 gün bazılarında 2 gün, ben 2 gün kalma peşindeyım, oyuzden hastanelerden fıyat alıyorum, genelde lüx pahalı hastanelerde 2 gün cnm
2 gün olsa daha iyi bence de. Ben sormadım henüz doktoruma. Cuma günü muayeneye gidince soracağım. 34+0 oluyoruz sezaryen günü de verir mi acaba

Link ekleyememişim

Oyy maşallah sizee kaç haftalıksın canım ee kilosu artık doguma hazır haftası da dolarsa müthiss :) Ay dogumlar resmen yaklaştı yaa şubat sonuna ne kaldı şuradaa

Ay benimki de aynıı muayeneye bile ben kapıda bekliyim diyo kızıyorum yahu gel doktor seni yemez diyee doğuma hayatta girmezz

Bu gün son kontrölüm vardı sağlık ocağında nihayet çok şükür sona geldimevrakları söyledi yazdı neler lazım doğduktan sonra..vitaminler 3 ay devam dedi..sen korunamıcan dedi süt verdiğin için hormon ilaç kullanamazsın ve Amh yüksek olmadığı için bu riske girme ama eşin en azından 1 sene korunmalı..Tetanoz aşısı dedi vurdurmadın ama doğumdan sonra 1 defa vurulmalı bana haber et vurulmak istemezsen.Kalbini dinledi iyi dedi

Kızlar bugün kontrol günüydü. Bebeğim yine 2.500 gram çıktı 10 gün önce de öyleydi. Kan akımında vs bi sıkıntı yok. Doktora kilo almamış o zaman dedim. Hayır ölçümlerdendir dedi geçen sefer daha toplu durmuştur o yüzden yüksek çıkmıştır şuan kilosu iyi dedi. Önemli olan haftasıyla uyumlu olması dedi. Zaten 1900 den 2500 e çıkmıştı 600 gram alması tuhaf gelmişti bana o dönem. Bizden haberler bu şekilde

Oy maşallah tosbik
Ayy eşinin girmeye cesareti var mı kızzzz benimki köşede bayılır kalır
Benimki de öyle, hiç cesareti yok, iğneden acayip korkuyor, Oksaparı kendim yapıyorum, kola geçeyim yardım et diyorum, yok başka birşey de ama bunu deme diyor
Çok şükür canım, çok sevindim darısı cuma günü bize olsun, bende 2kg göreydim bebeğimi bazı doktorlar kiloya çok takıyor, benim kadın doğumcum hiç takmıyor, bende 13 kilo aldım şuana dek, ama endokrin psikopat gibi
Yok kuzum 14:00 nst , 15:00 doktor hazırlandım bekliyorum
Hayırlı güzel haberlerle canım
13 almışım canım
Bende 13 kilo aldım canım
Keske biz değilde bebeler alsa kiloyu

Benim de öyle oluyor. O kadar çok içince yemeğe yer kalmıyor zaten mide sıkışık. Mide yanmam var diye bana bi de yemekten 1 saat kadar önce su tüketme diyor. Yemekle beraber tüketme diyor. Yemekten sonra 1 saat kadar tüketme diyor. Ben ne ara içicem o kadar suyu anlamadım.

Amin canım benim güzel haber bekleyen herkes güzel haberlerle gelsin inşallah
Bazıları çok aşırı takıntılı ya sanki kendine alıyor kiloyu utanmasa sövecek

Ahahahah kız bunların suyla derdi ne bizi de geriyorlar hayır içiyoruz yine de beğendiremiyoruz. Kp diyor niye bu kadar su içiyorsun fazla zararlı değil mi diyorum doktoruma gel anlat durumu ona kalsa 5 lt bile az kp de olur mu öyle şey o kadar içme sudan zehirlenirsin diyor hahaha kafam allak bullak çorba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…