Yaaaa Cansu benimkide öyle, sürekli suyu soruyor 2 diyorum 2 olmaz daha çok diyor 3 diyorum daha çok diyorHahaha benimkinde her muayene soruyor kaç lt su içiyorsun diye 3 lt diyorum yook 4 lt içeceksin diyor bir sonraki kontrolde diyorum 4 lt içiyorum yoook daha fazla iç diyorbende hocam su samuru gibiyim yetherrrr diyeceğim
Bazılarında 1 gün bazılarında 2 gün, ben 2 gün kalma peşindeyım, oyuzden hastanelerden fıyat alıyorum, genelde lüx pahalı hastanelerde 2 gün cnmKızlar sezaryende 1 gün mü 2 gün mü kalınıyor hastanede
2 gün olsa daha iyi bence de. Ben sormadım henüz doktoruma. Cuma günü muayeneye gidince soracağım. 34+0 oluyoruz sezaryen günü de verir mi acabaBazılarında 1 gün bazılarında 2 gün, ben 2 gün kalma peşindeyım, oyuzden hastanelerden fıyat alıyorum, genelde lüx pahalı hastanelerde 2 gün cnm
Link ekleyememişimGünaydın hanımlar, Anestezi hakkında tüm sorularınıza cevap olabilecek bir makale buldum.. Ben doktorumla da görüşerek Spinal anestezi ile sezeryan düşünüyorum .. Baş ağrısı çok feci bişey ama ameliyat sonrası dikiş ağrılarını spinalden sonra hissetmemek çok daha avantajlı.. Genel anesteziden uyanınca feci bir ameliyat ağrılarını hissediyorsun yogun agrı kesiciler vermek zorunda kalıyorlar bu da bebişe geçiyor sütten .. Spinal veya epidural hiç bir şekilde bebise geçmediğinden o açıdan da avantaj... Aklında soru işareti kalanlar için yazdım faydası olur
Senin doktor da tam görümce gibi
Kız yanlışlıkla nasıl doğuracaksinKeşke benim dpktor da böyle olsaydı . Benimki soğuk nevale . Çok mesafeli ilişkimiz.1Haftadır yurt dışında haftaya gelecekmiş galiba. Yanlışlıkla Doğursam bu ara kim doğurtcak beni
Oyy maşallah sizee kaç haftalıksın canım ee kilosu artık doguma hazır haftası da dolarsa müthiss :) Ay dogumlar resmen yaklaştı yaa şubat sonuna ne kaldı şuradaaKızlar ben doktordan çıktım kahvaltı yaptım şimdi nst bekliyorum bakalımbebisko iyi hâlâ baş geliş duruyor çok şükür 10 gunde 400 gr almış tosunum 2900 oldu maşallaaaahhh doğumu konuştuk normalde olsa sezaryende olsa belden uyuşturma istedim doktorumda bende onu tavsiye ediyorum zaten dedi iki dogum çeşidi içinde en konforlu olan uyuşturma dedi dogum paketim vardi zorunlu sezaryen olursa ucretsiz ama normal olursa 4bin uyusturma ucreti vereceğiz eşim de girecek doğuma bir sorun yokmus girmesinde ve son olarak marta kalmaz şubatta gelir dedi bakalım nstyide gorsun yazarım yine
Ay benimki de aynıı muayeneye bile ben kapıda bekliyim diyo kızıyorum yahu gel doktor seni yemez diyee doğuma hayatta girmezzAyyy bir de kendi istemiş helal ayılıp bayılmayacağından emincanım benimki ben iğne olurken hastaneyi terk ediyor ruhunu teslim edip bırakıp gidiyor bitince çağırın diyor bıraksak şehri terk edecek ben iğne olurken
Benim 2. ama ben de kaynattımTırnak makasına kadar kaynattığımı görünce anlarsınız ki bu ilk gebeliğim
Benim doğum yaptığım hastanede 1 gün kalınıyor. Ekstra 1 gün daha isterseniz 3bin lira dediler. Ben oğlumda sabah 7 buçukta hastaneye giriş yapmıştım, ertesi gün 3te çıkmıştık.Kızlar sezaryende 1 gün mü 2 gün mü kalınıyor hastanede
Ahh gel sarılalımBenim 2. ama ben de kaynattım
Ben uçlarını çıkarıp kaynattım onu daAhh gel sarılalımyaa şey yıkanıyor mu ki bu burun temizleyiciden almıştım. Ama kaynatılmayan bir kısmı var mı bilmiyorum
Eveet kendim yaptım 4x4 ölçüleri ona göre etiket yaptırdım matbaadaakgnss canım sen hediyeliği kendin yapmıştın dimi mini bubble mumlardan? Doğru mu hatırlıyorum ? Eğer doğruysa senin pleksi kutuların ölçüsü de 4x4dü dimii.
Benimki de öyle, hiç cesareti yok, iğneden acayip korkuyor, Oksaparı kendim yapıyorum, kola geçeyim yardım et diyorum, yok başka birşey de ama bunu deme diyorOy maşallah tosbik
Ayy eşinin girmeye cesareti var mı kızzzz benimki köşede bayılır kalır
Çok şükür canım, çok sevindimSelam kızlar muayeneden çıktım ölçümlerin hepsi haftasıyla uyumlu doktorum bazen hızlı ölçebiliyorlar devlette o yüzden yanlış çıkabiliyor dedi çok önemseme dedi oğluşum 2 kg olmuş ona maşallah dedi. Bana da ne varsa onu söyledigörmeyeli cozutmussun dedi karbonhidrat şeker hamur işi yasakladı çok mutsuzum ben mutluyum kilolarımla desem de sallamadı beni neymiş efendim ödem tutacakmisim az yemem gerekmiş peh günde 3 yumurta haşlamamı 1 ini tüm ikisinin beyazını yememi istedi bol bol ot ye dedi(otu sen ye dedim) sonra et balık tavuk haftada bir kilo ye dedi neyseki bu durum çok hoşuma gitti sonracik vitaminlerimi değiştirdi 5555 tane vitamin verdi bir hapı 10 bardak suyla içen ben bunları nasıl içeceğini geçirdi o an aklından. Sonracigima günde 4 litre su iç dedi su samuru sandı galiba beni. Çatlaklarima bile laf söyledi hain adam. Aysel silahımı getir
Hayırlı güzel haberlerle canımYok kuzum 14:00 nst , 15:00 doktor hazırlandım bekliyorum
Bende 13 kilo aldım canım13 almışım canım
Benim de öyle oluyor. O kadar çok içince yemeğe yer kalmıyor zaten mide sıkışık. Mide yanmam var diye bana bi de yemekten 1 saat kadar önce su tüketme diyor. Yemekle beraber tüketme diyor. Yemekten sonra 1 saat kadar tüketme diyor. Ben ne ara içicem o kadar suyu anlamadım.Yaaaa Cansu benimkide öyle, sürekli suyu soruyor 2 diyorum 2 olmaz daha çok diyor 3 diyorum daha çok diyorçarşamba soracak bende su samurumuyum diyeceğim, su içiyorum bu sefer midem şişiyor yemek yiyemiyorum diyorum.’’hadi canım ordan öyle şey mi olur’’ diyor
Amin canım benim güzel haber bekleyen herkes güzel haberlerle gelsin inşallahBenimki de öyle, hiç cesareti yok, iğneden acayip korkuyor, Oksaparı kendim yapıyorum, kola geçeyim yardım et diyorum, yok başka birşey de ama bunu deme diyor
Çok şükür canım, çok sevindimdarısı cuma günü bize olsun, bende 2kg göreydim bebeğimi bazı doktorlar kiloya çok takıyor, benim kadın doğumcum hiç takmıyor, bende 13 kilo aldım şuana dek, ama endokrin psikopat gibi
Hayırlı güzel haberlerle canım
Bende 13 kilo aldım canım
Keske biz değilde bebeler alsa kiloyu
Daha erken ya doğum için ondan dedim.Kız yanlışlıkla nasıl doğuracaksin
Ahahahah kız bunların suyla derdi neYaaaa Cansu benimkide öyle, sürekli suyu soruyor 2 diyorum 2 olmaz daha çok diyor 3 diyorum daha çok diyorçarşamba soracak bende su samurumuyum diyeceğim, su içiyorum bu sefer midem şişiyor yemek yiyemiyorum diyorum.’’hadi canım ordan öyle şey mi olur’’ diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?