2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ya ben içemiyorum kuzum en fazla içebildiğim max. 3 bu sefer gece çok kalkıyorum, uykum düzenim zaten yok uyuyamıyorum uzandığımda kalbim çarpıyor çok. Bu sefer 4 litre içersem gerçekten WC de uyumam lazım

Maşallah canım çok şükür
Bir tosuncuk daha maşllah işte benim doktorumda 2 haftada ne yaptın sen demişti bana
Allah iyiliğini versin benzetmeler harika bebişede maşallah benim doktorumda ekmek makarna pilav tatlıyı kısacası herşeyi yasakladı ama ben duramıyorum bu sabah canavar gibi uyandım ne bulduysam yedim eşim işten dönünce önümdekileri gördü hani yeme demişti doktor dedi dedim ben yerim

Yok kuzum 14:00 nst , 15:00 doktor hazırlandım bekliyorum
Hayırlı haberlerle dön canım
Maşallah çok şükür canım benimde son kontrolüm vardı geçen hafta ya yarın yada öbürgün uğramaya çalışıcam artık mis kokululara çok yaklaştık bin şükür
Maşallah canım seninkide tosuncuk olmuş

Ye kız kıskanıyorlar yeme diyorlar paramız var ki yiyoruz sizin de olsun siz de yiyin aç küpekler

Halsizlik çöktü bana da son 1 haftadır kolumu kaldırasım yok ben şekerim mi yükseliyor acaba diye düşünüyordum ama normal galiba son haftalarda olmuş bazılarında
Bende öyle düşündüm ama normal geldi değerlerim yani ben baktım netten normaldi oğlumda böyle olmamıştım gezmeden doğuma gitmiştim resmen ya Rabb'im kolaylık versin hepimize yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik

Şuan 32+0 dayim.
Evet doktorum da bunlardan kurtulus yok dedi hiç suratını ekşitme diyor
Yav o doktor neymiş öyle piskolojimi bozdu benim buradan benim doktor da okadar ılımlı ki onu bunu yeme demedi hiç ama şekerim ödemim vsmde yok önümde topla geziyorum sadece

Amannn ben 92 den sonra tartılmayı bıraktım zaten göremiyorum da zırt pırt eşime bak tartıya diyorum o da yanımda tartılıyor 93 kilo sinirimi bozuyor boşverdim tartı işini
Kav kilo ile hamile kaldin canım benim bende 83 olmuşum ya

2 gün olsa daha iyi bence de. Ben sormadım henüz doktoruma. Cuma günü muayeneye gidince soracağım. 34+0 oluyoruz sezaryen günü de verir mi acaba
Cnm bnım doktorun anlaşmalı oldugu hastanede 1 gun kalınıyor, kliniğinin yanındaki hastane 5.000 daha fazla 2 gün, bnde 2 gun çok istıyorum, bnde haftaya p. Tesi gdıcem kesin gün verir sanada bnada dıye duşunuyorum

Kızlar kontrolden çıktık çok şükür iyiyiz ama kilo alımları aynı almış değiller 1 haftadır normal hala aynılar çok şükür her şey yolunda açıklık hala yok sancı düzensiz ben hala cumaya kadar ne olacak anlamış değilim beklentim kaybolacak gibi doktorum bir günde her şey bir anda olabiliyor dedi şuan 2100 gr 33+4

Bu saatten sonra su fazlalaşmaz canım zaten şeker tansiyon da yoksa istediğini yiyebilirsin bence benim göbekle gıdı gitse iyi olur. Diğer aldığım yerler kalabilir
Ayyy öylemi diyorsun yok çok şükür ikiside yok o zaman yeyim yagıdı bendede var şimdi kapalı olduğum için takmıyorum

Perşembe yine çağırdı o zamana kadar bir şey olursa gelin tabi dedi ama bir şey gelişmezse perşembe gideceğiz kontrole
2200 doğarlar tahminim dedi ultrasonun şuna yanılma payı da var tahmini kilo bunlar dedi o kadar yani gelişmeler

Aynen canım çok şükürhiç unutmam ilk haftalarda sağlık ocağına giderken bana sorular sordular işte mesela 3 aydan sonra şunu bunu getirin diye bende dedimki ben 3 ayımı göreyimde ne isterseniz getiririm şimdi çok şükür sonlara geldimama mesela şaşırdılar iğnelerimin hala devam etmesi zor dedi kesinlikle tabi dedim zor ama çocuk dayanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…