Ya ben içemiyorum kuzum en fazla içebildiğim max. 3 bu sefer gece çok kalkıyorum, uykum düzenim zaten yok uyuyamıyorum uzandığımda kalbim çarpıyor çok. Bu sefer 4 litre içersem gerçekten WC de uyumam lazımAhahahah kız bunların suyla derdi nebizi de geriyorlar hayır içiyoruz yine de beğendiremiyoruz. Kp diyor niye bu kadar su içiyorsun fazla zararlı değil mi diyorum doktoruma gel anlat durumu ona kalsa 5 lt bile az kp de olur mu öyle şey o kadar içme sudan zehirlenirsin diyor hahaha kafam allak bullak çorba
Tek çocuğu bide kv min başka yok. Artık çok geç kurtaramazAbahhaha ben kv diyemezdim yasenin kv demiştir Esra Erol da vardı ya Esrağğğ benim oğlumu kurtarrrr aynı o moda girmiş
Valla kutuyla gittim matbaaya onlar ölçtü yaptı hiç bilmiyorum kiUçları niye kaynatmadın
Etiketi kaç ölçüsünde yaptırdın 3x3 mü
Maşallah canım çok şükürSelam teyzeleri bebemi göremedim devlet hastanesi olduğu için birşey göstermedi ama 32+0 olduk bugün çalışabilir raporu aldık 2096 Gr olmuş başı aşağıda rahim ağzı alttan ölçtü 37 mm dedi çok şükür progestan kullanmana gerek yok artık dedi kalan senelik izin haklarımı kullanıp 20 Şubat'ta ayrılacağım inşallah
Bir tosuncuk daha maşllahKızlar ben doktordan çıktım kahvaltı yaptım şimdi nst bekliyorum bakalımbebisko iyi hâlâ baş geliş duruyor çok şükür 10 gunde 400 gr almış tosunum 2900 oldu maşallaaaahhh doğumu konuştuk normalde olsa sezaryende olsa belden uyuşturma istedim doktorumda bende onu tavsiye ediyorum zaten dedi iki dogum çeşidi içinde en konforlu olan uyuşturma dedi dogum paketim vardi zorunlu sezaryen olursa ucretsiz ama normal olursa 4bin uyusturma ucreti vereceğiz eşim de girecek doğuma bir sorun yokmus girmesinde ve son olarak marta kalmaz şubatta gelir dedi bakalım nstyide gorsun yazarım yine
Allah iyiliğini versin benzetmeler harikaSelam kızlar muayeneden çıktım ölçümlerin hepsi haftasıyla uyumlu doktorum bazen hızlı ölçebiliyorlar devlette o yüzden yanlış çıkabiliyor dedi çok önemseme dedi oğluşum 2 kg olmuş ona maşallah dedi. Bana da ne varsa onu söyledigörmeyeli cozutmussun dedi karbonhidrat şeker hamur işi yasakladı çok mutsuzum ben mutluyum kilolarımla desem de sallamadı beni neymiş efendim ödem tutacakmisim az yemem gerekmiş peh günde 3 yumurta haşlamamı 1 ini tüm ikisinin beyazını yememi istedi bol bol ot ye dedi(otu sen ye dedim) sonra et balık tavuk haftada bir kilo ye dedi neyseki bu durum çok hoşuma gitti sonracik vitaminlerimi değiştirdi 5555 tane vitamin verdi bir hapı 10 bardak suyla içen ben bunları nasıl içeceğini geçirdi o an aklından. Sonracigima günde 4 litre su iç dedi su samuru sandı galiba beni. Çatlaklarima bile laf söyledi hain adam. Aysel silahımı getir
Hayırlı haberlerle dön canımYok kuzum 14:00 nst , 15:00 doktor hazırlandım bekliyorum
Maşallah çok şükür canımBu gün son kontrölüm vardı sağlık ocağında nihayet çok şükür sona geldimevrakları söyledi yazdı neler lazım doğduktan sonra..vitaminler 3 ay devam dedi..sen korunamıcan dedi süt verdiğin için hormon ilaç kullanamazsın ve Amh yüksek olmadığı için bu riske girme ama eşin en azından 1 sene korunmalı..Tetanoz aşısı dedi vurdurmadın ama doğumdan sonra 1 defa vurulmalı bana haber et vurulmak istemezsen.Kalbini dinledi iyi dedi
Maşallah canım seninkide tosuncuk olmuşKızlar bugün kontrol günüydü. Bebeğim yine 2.500 gram çıktı 10 gün önce de öyleydi. Kan akımında vs bi sıkıntı yok. Doktora kilo almamış o zaman dedim. Hayır ölçümlerdendir dedi geçen sefer daha toplu durmuştur o yüzden yüksek çıkmıştır şuan kilosu iyi dedi. Önemli olan haftasıyla uyumlu olması dedi. Zaten 1900 den 2500 e çıkmıştı 600 gram alması tuhaf gelmişti bana o dönem. Bizden haberler bu şekilde
Ye kız kıskanıyorlar yeme diyorlar paramız var ki yiyoruz sizin de olsun siz de yiyin aç küpeklerMaşallah canım çok şükür
Bir tosuncuk daha maşllahişte benim doktorumda 2 haftada ne yaptın sen demişti bana
Allah iyiliğini versin benzetmeler harikabebişede maşallah benim doktorumda ekmek makarna pilav tatlıyı kısacası herşeyi yasakladı ama ben duramıyorum bu sabah canavar gibi uyandım ne bulduysam yedim eşim işten dönünce önümdekileri gördü hani yeme demişti doktor dedi dedim ben yerim
Sonrasında sıkıntı olmadı dimi keşke kalsaydım gibiBenim doğum yaptığım hastanede 1 gün kalınıyor. Ekstra 1 gün daha isterseniz 3bin lira dediler. Ben oğlumda sabah 7 buçukta hastaneye giriş yapmıştım, ertesi gün 3te çıkmıştık.
Hahaha hiç yaniYe kız kıskanıyorlar yeme diyorlar paramız var ki yiyoruz sizin de olsun siz de yiyin aç küpekler
Bende öyle düşündüm ama normal geldi değerlerim yani ben baktım netten normaldi oğlumda böyle olmamıştım gezmeden doğuma gitmiştim resmen ya Rabb'im kolaylık versin hepimize yüzdük yüzdük kuyruğuna geldikHalsizlik çöktü bana da son 1 haftadır kolumu kaldırasım yokben şekerim mi yükseliyor acaba diye düşünüyordum ama normal galiba son haftalarda olmuş bazılarında
Yav o doktor neymiş öyleŞuan 32+0 dayim.
Evet doktorum da bunlardan kurtulus yok dedi hiç suratını ekşitme diyor
Kav kilo ile hamile kaldin canım benim bende 83 olmuşum yaAmannn ben 92 den sonra tartılmayı bıraktım zaten göremiyorum da zırt pırt eşime bak tartıya diyorumo da yanımda tartılıyor 93 kilo sinirimi bozuyor boşverdim tartı işini
Cnm bnım doktorun anlaşmalı oldugu hastanede 1 gun kalınıyor, kliniğinin yanındaki hastane 5.000 daha fazla 2 gün, bnde 2 gun çok istıyorum, bnde haftaya p. Tesi gdıcem kesin gün verir sanada bnada dıye duşunuyorum2 gün olsa daha iyi bence de. Ben sormadım henüz doktoruma. Cuma günü muayeneye gidince soracağım. 34+0 oluyoruz sezaryen günü de verir mi acaba
68 ile hamile kaldım canımKav kilo ile hamile kaldin canım benim bende 83 olmuşum ya
Ayyy öylemi diyorsun yok çok şükür ikiside yok o zaman yeyim yaBu saatten sonra su fazlalaşmaz canım zatenşeker tansiyon da yoksa istediğini yiyebilirsin bence benim göbekle gıdı gitse iyi olur. Diğer aldığım yerler kalabilir
Perşembe yine çağırdı o zamana kadar bir şey olursa gelin tabi dedi ama bir şey gelişmezse perşembe gideceğiz kontroleKızlar kontrolden çıktık çok şükür iyiyiz ama kilo alımları aynı almış değiller 1 haftadır normal hala aynılarçok şükür her şey yolunda açıklık hala yok sancı düzensiz ben hala cumaya kadar ne olacak anlamış değilim beklentim kaybolacak gibi doktorum bir günde her şey bir anda olabiliyor dedi şuan 2100 gr 33+4
Gene iyi ikizin var68 ile hamile kaldım canım
Kız 78 fen 70 e iyi düşmüşsünGene iyi ikizin varbiz napalim bende 78 le kaldım 70 e düştüm 82 olmuşum
Aynen canım çok şükürHayırlı haberlerle dön canım
Maşallah çok şükür canımbenimde son kontrolüm vardı geçen hafta ya yarın yada öbürgün uğramaya çalışıcam artık mis kokululara çok yaklaştık bin şükür
Maşallah canım seninkide tosuncuk olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?