2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ay benimki de aynıı muayeneye bile ben kapıda bekliyim diyo kızıyorum yahu gel doktor seni yemez diyee doğuma hayatta girmezz
Bu erkekler korkak yahu bizimkidenultrasına doktor gelin demese girmez içeri canın yanmıyor mu ultrasonda diyor hahaha niye yansın diyorum bastırıyor ama cihazla diyo aahhahah ne sanıyorsa adam

Oy şükür canım haftasıyla uyumlu için rahat olsun bak doktor da öyle demiş maşallah

Kızlar doğum hakkında da konuştuk. Nişan geldiğinde korkma hastaneye gelmek için de acele etme dedi evde duş al zamanı evde geçir ne zaman sıklarsırsa sancın o zaman gel dedi. Suda foş gibi baya su gelirse yani o zaman direkt hastaneye gel önemli olan suyun gelmesi dedi. Sancıların olur geçmezse gelirsin dedi. Aslında doktora bilgi vermem gerekmiyormuş doğumhaneye gel onlar beni arayıp açıklık vs bilgisi veriyor dedi. O süreci evde geçirmemi istiyor hastanede beklemeni istemiyorum dedi. Haftada bir gidicez artık kontrolleri sıklaştırdı iyice. 35+3 günlük oldu kızım

Normal doğumda mantıklı kuzum sancının bir çoğunu evde yaşamak en güzeli zaten su gelince hop bir anda doğmuyordur o sancılardan anlarsın bi zaten anlaşılmayacak gibi değil sancı güzel doğumların olsun inşallah pozitif

Amiiin inşallah ben sezeryanden çok korkuyorum benim iğne ameliyat vs bunlara karşı baya bi sıkıntım var. O yüzden rabbim inşallah hakkımızda hayırlısını nasip eder. Ağrın oldukça duşa gir geçecek muhakkak yalancı sancı oldugu için dedi. Geçmezse sıkıntı demek ki

Kız bunlar bize bakmaz başımıza bir şey gelse daha bunlar bebe doğan bebeye nasıl bakacaklar

Gönlüne göre olur inşallah canım sen hep pozitif normal doğuma odaklan enerjini o yöne ver

Kız bunlar bize bakmaz başımıza bir şey gelse daha bunlar bebe doğan bebeye nasıl bakacaklar
Benim eşim iğne hastane çok korkuyor, çocukken ne yaşadıysa artık, çocukluk aşıları bile tam değil, hep kaçmış
Ama bebeğe güzel bakıyor, banyosunu bile yaptırabilir, küçük bebeğe banyo yaptırmaya da ben korkuyorum
Eminim senin eşinde bebeklere güzel bakacak

Ay ay aynı benimki işte iğneden hastaneden korkar gitmez çocukken de hep kaçmış aşılardan küçücük ben nasıl tutucam onları diyor inşallah yapabilir zaten hiç sen bırak yapamazsın demicem daha çok teşvik edeceğim yaparsın edersin halledersin dicem Şevki kırılmasın

Erkekler çok korkuyor yeni doğmuş bebekten . Eşim yeğeni yeni doğduğunda hiç elini sürmemişti bişey olur diye. Bizimkinde korkmasın diye her şeyini biz yapalım kimseye ihtiyacımız yok. Herkes nasıl yapıyorsa biz de yaparız falan dedim hevesli ama ben de onun kadar korkuyorum küçücük diye

O perine masajı zor ya kolay değil gibi duruyor izledim de bir video
Aslında zor değil eşim yapıyo ben zaten kendim yapamam iki büklüm kalırım. Hatta benim alt ağrım çok fazlaydı masaja başladığımızdan beri o geçti. 5 dk kurcalıyoruz bi yerleri hahshshs. Hatta masajdan sonra tuvaletim de geliyo makata baskı yaparak yapıldığı için sanırım ona da iyi geliyor

Bende korkuyorum ama çaktırmıyorum kuzum eşime de yansıtmıyorum bu sefer tüm hevesi kaçar diye en güzelini demişsin valla erkekleri bu sürece olabildiğince baştan dahil etmek gerek yoksa kaçarlar gibime geliyor zaten yapamıyorum diyip salarlar

Ben diyet yapıyordum ya ondan doktorum bir söz söylemiyor şimdi tabi ekmek başladım çok azdan yemeye..ya biz hemen vericez bu kiloları yine eskisi gibi zayıf olucaz
Bu saatten sonra su fazlalaşmaz canım zaten şeker tansiyon da yoksa istediğini yiyebilirsin bence benim göbekle gıdı gitse iyi olur. Diğer aldığım yerler kalabilir

Kız ahahaban güldürdü şu kısım iyi eşin yapıyor benimkine yap desem çorba eder içeriyi
Zaten benimki de anatomisini çözdü içerisi çok tuhafmış diyor shshhshd ay yapsın o kadar ya tohumu ekip kaçtı ben çekiyorum her şeyi oda yapsın anam. Kaynanama söyledim oda neymiş dedi. Anlattım kadın anlık şok yaşadı hshshdjd oğluşu karısı doğursun diye ne hallere giriyormuşmuşta muş muş. Çocuğu yaparken sıkıntı yok doğururken de olmasın bi zahmet yapıcak dedim. Kime açayım başka ben anneme bile açamam bi yerimi ki eşime açarken bile çekiniyorum istemsizce

Abahhaha ben kv diyemezdim ya senin kv demiştir Esra Erol da vardı ya Esrağğğ benim oğlumu kurtarrrr aynı o moda girmiş

Yanlış da yapsa yapsınlar ya bi şekilde. Beraber öğrenicez artık doğrusunu bi zarar vereceğini düşünerek kaçarlar kuzum isteksizlikten değil de. O yüzden başımıza annemizi ya da kv mizi koymak istiyorlar yardım etsin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…