2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kapalı miyom ameliyatımda 2 gün kalmıştım ben. Sezaryen daha ağır dikişlerden dolayı. Doktorla konuşayım en iyisi.

Sonrasında sıkıntı olmadı dimi keşke kalsaydım gibi
Yok hiç sıkıntı yaşamadım şükür. Ben bir gece daha kalmak istemezdim hatta iyiki böyle olmuş. Ben duşa girmek istedim hastanede doktorum son kontrolden sonra su geçirmez bant takıyorum ondan sonra yapabilirsin anca dedi. O yüzden ben hemen çıkış versin de gidip duş alayım diye düşündüm hep.

Kapalı miyom ameliyatımda 2 gün kalmıştım ben. Sezaryen daha ağır dikişlerden dolayı. Doktorla konuşayım en iyisi.
Cnm bn oğlumda 1 gce kaldım, ertesi gün öğlen eve geldım tabi emzıremedım, orda hemsıre gözetımınde olmak daha ıyı. Eve geldık hoop ertesi gce küveze.
Sarılık olur bişy olur hastanede olmak daha iyi hemn küveze alırlar en azından ücretsiz

Oyuzden bnde 2 gce istıyorum, sırf bu yuzden hastane bıle değiştirebılırım, bılmıyorum bakıcam

devlet ödüyor mu canım demir hapını?

bizim de bugün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda dedi erken doğmama ihtimali yükseldi plesentam normal gidiyormuş ilerleme olmamış ama benim çok çarpıntım oluyor panik atak gibi yaşıyorum bebek çok yukarda ondan olabilir dedi inanın sürekli çarpıntım var hele ev biraz ısınsın 22nin üstüne çıksın kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor iyi ki yaz hamilesi değilsin dedi

Tek sıkıntı bizim, çocuklarda aşı olduğu zaman odaya giremiyor onun dışında muayenede falan o ilgilenir hep, ciddi travma olmuş
Canım benimde çarpıntım hep var, nabzın kaçlarda çıkıyor

Abahhaha ben kv diyemezdim ya senin kv demiştir Esra Erol da vardı ya Esrağğğ benim oğlumu kurtarrrr aynı o moda girmiş
Benim kv arsız oldu her şeyi diyorum artık n Ayyy geri sayım başladı o zaman olsun buna da şükür en azından beslenme ihtimalleri hala var

Oyy maşallah sizee kaç haftalıksın canım ee kilosu artık doguma hazır haftası da dolarsa müthiss :) Ay dogumlar resmen yaklaştı yaa şubat sonuna ne kaldı şuradaa
35+4 kuzum bugun valla ya şubatın ortasından sonra burasıda patır patır dökülmeye başlar

Çok şükür canım çarpıntı seni zorlar kuzum ama inşallah sağ salim su gibi aksın zaman

Benim kv arsız oldu her şeyi diyorum artık n
Ayyy geri sayım başladı o zaman olsun buna da şükür en azından beslenme ihtimalleri hala var
Aynen canım rahim zaten uzamaz bu saatten sonra dedi bol bol yat dinlen dedi öyle yapıyorum zaten genel olarak yatış halindeydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…