2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
ay ben 2.yi bile düşünemiyorum cok zor Kocam da 2.taraftarı değl olsa bile bi 10sene sonra falan ister
Bizim bu bebiş planlı olmadı. Allah seni inandirsin sadece bir kez korunmada esnek davrandık, 1. Yani o da nasıl yumurtlamaya geldi de tuttu hiç bilmiyorum oğluma zor hamile kalmıştım oysaki. O yüzden olacağı varsa oluyor bazen

Onun dışında da ben kardeşlerin yaşlarının yakın olmasını çok seviyorum. Yani hayalimdeki hep böyle aralarında 2 3 yaş olsun şeklindeydi ama bunu hayata geçirmem mümkün değil, çalışmaya dönmem gerekiyor diyordum. Nasip hayalimi yaşamam gerekiyormuş tabi muhtemelen kolay olmayacak biri 2 yaş sendromlu bir ergen, biri yenidoğan.

Yok valla özel sektörde bıle atamıyorlar nah atarlar süt korur diye takıl bakım koruyp korumadıgına bakalım
Doğru atamazlar ama süründürürler işte bu hamileliğimde bile çok şey yaşadım ya ilk çocuğumun doğum izni bitti, 1 hafta sonra bu gebeliğim için yeniden doğum izni almış oldum ahshsh planlama yapmış gibi. İnsan kaynaklarından tut müdüre kadar sürekli bir açıklama bir şeyler falan. Halbuki onlara ne yani yasal hakkım ama işte sevmiyorlar böyle durumları

Ama cidden bak bi masajı dene alt ağrısı felan kalmıyo öyle ilişki gibi bi zorluğu yok rahatlarsın en azından hem canın da çeker belkii
Ne zamandan beri yapıyorsunuz perine masajini? Ben eşime yaptirsam o işin sonu hep farklı biter eminim ahsjsj ama şöyle 35 36ya gelsem ben de başlamak isterim
34ten sonra başlattı doktor bize ama şurda 4gundur yapıyoruz masajı 35+3 günlük olduk. Yok ya başka yere gitmez bişey olmaz hshshdj
Kafalar da huniyle gezeriz
Ay razıyım ya çok bekledik rabbim bide kucağımıza aldığımız günü de göstersin inşallah sağlıklı bir şekilde

Ay kızlar bana temizlik aşkı geldi belim ağrıyor ama durduramıyorum kendimi geçen kim demişti bunu doğumun yaklaştığı temizlik düzenden belli oluyor diye
Aha bu ben ben de yeni oturdum yerime. Mutfagi temizledim güzelce, banyoyu pakladim gece gece mis gibi kokuyorrr

Aha bu ben ben de yeni oturdum yerime. Mutfagi temizledim güzelce, banyoyu pakladim gece gece mis gibi kokuyorrr
Bende yatak odamı temizledim çamaşır katladım yerleştirdim ocağın tellerini bastım sıcak suya mutfağı pakladım. Yarın bebişin odası gelcek orayı süpürdüm felan. Kedi çocuğumun kumunu temizledim anam ne yorucu gün oldu

Ben Bi tane alıyorum günde bu üçü Bi arada olanlardan. Benim genelde geceleri çok oluyor kasılmam, hele az önce oldu adım atamadım olduğum yerde kalakaldım hem canım acıyo hemde korkuyorum bişi olacak diye

Bizim evin işleri bitmiyor ne kadar çok konuşmuşsunuz malesef okuyamadım emojileri görünce anladımki hepiniz iyisiniz çok şükürhalıyı perdeyi sipariş etdim onlarda gelsin valizi hazır ederim

Canım mı çeker yok şekerim benım canım yanarken hiç bişeyi canım çekmez hatta bilakis karşımdakinin canını alasım gelir yani o kadar koyun can derdınde kasap et derdin diye fururum birde

Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var . Bu büyüyen beşikten aldık . 90x130 boyutu . Bebişimiz 1 yaşını doldurasıya kadar anne yanı beşiğinde yatacağı için bunu kullanmayız zaten ama ben bu beşiğe güzelce örtü sereyim istiyorum. 90x130 alez aldım . Örtü olarak kaça kaç ölçülerde almam lazım sizce ya

Eklentiler

• IMG_7151.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…