2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
31
31+5iz canım yarın yine gidicem zaten kan vermeye, çıktıktan sonra dnak etti bu cocuğun en az 1800gr olması lazım yani yoksa beslenemiyo mu bilmiyorum baya kafama takıldı
Yok yok bence iyisin ben en son gittiğimde 1700 çıkmıştı aynı haftada dr hiç sorun etmedi

Bi de şöyle bişey okumuştum çocuklar doğduktan sonra her gün milim milim büyümüyor birkaç gün durağan sonra bi anda 1 cm büyüyor mesela. Heralde karında da öyledir belki de bi gün sonra gitsek farklı çıkacak ölçüler kilolar. O yüzden çok büyük fark yoksa normal.

Evet bu doğru, hatta o dönemlere de atak donemleri deniyor, bebegin uyumadigi sürekli mizmizlanip insanı çileden çıkardığı dönemler

Kız terzimiyim ben onu nevresımcıler daha ıyı bılır ölçü verınce, bn şimdi bışey desem uydurmasyon olur.
olsun siz tecrübelisiniz her şeyi bilmek zorundasınız

En mantıklısı bu galiba tamamdır kuzum teşekkür ederim

Kuzum bence büyük de olsa çarşaf al zaten boyu uzun olsa da altına doğru geçirirsin, tam boyunu bulmak zor doğru diyorlar ama çarşaf mecburen alınacak yani biryenianneadayi

31+5 ay ben devlete gidiyorum ben sormasan zaten kilosunu söylemedi, kilosu için de ayrıyeten bakmadı cok da umeunda değildi yani
Senin kız zaten biraz minyon değil miydi yanlış mı hatırlıyorum? Kan akışında vs bir sıkıntı olsaydı söylerdi zaten kafanı takma bence. Ama bir sonraki kontrolü de taa 1 aya uzatma, yerinde olsam 2 hft sonra yeniden bir gider baktirirdim

Canım 32 hafta olduğuna kim karar veriyor. Ben 33+1'deyim, daha önce bildirim yapmadım acaba hak kaybı oldu mu?
Devlet memuru iseniz 657. s. DMK 104. Maddesi ve İzin Yönergesi 10. Madde A fıkrasında yazıyor. 8 hafta öncesi ve 8 hafta sonrası için. Fakat 32. Haftada doktordan yazınızı almanız gerekiyordu. Memur değil iseniz bir kanunen araştırmanızı tavsiye ederim

Yani tam 2 sene sonra ikinci sezeryani yapmiş olucaksnz. Anladim benimde bir tanidigim 3 ay sonra hamile kalip ilk çocugunun dogum gunune denk getirmisti. Kilolu degilim yaralarimin iyilesme suresi uzun olucagni dusunmuyorum.
Evet nasipse tam 2 sene sonra aynı gün olmuş olacak. Ben bide kiloluyum daha ilkinin kilolarını verememiştim emzirme sürecinde çok almıştım. Ama çabuk geçti yani hala kesi bölgesi uyuşuk filan ama acı ağrı yok. Allah gönlüne göre versin inşallah

Benim de ilki 2 yaşında. Korkuyor musunuz sonraki süreçten benimki şu an sendromlu adeta, 2 yaş fena vurdu yavrumu

Olabilir canımm sen bı dikkat et bakalım suya bugün nasılsın? Bebek hareketleri normale döndü mü
Cnm sabah saglık ocagına gttım son kan ve idrar tahlillerını yaptırdım. Tansıyon ölçtür, iğnemi yaptır derken bugun kan gunu oldugu için yogundu. Kalp atışlarına baktırcaktım yoksa. Bnım kndi ebem yoktu bugun.
Walahi sanki sıkışmış orda yerı daralmış gbi az ve yavaşladı hareketleri, karnım taş gbi bırden şişti. Hareketlerıde azaldı doktorada p. Tesi gdıcem.
Busekılde cnm

Kızlar doktor sancı önleyici ilacı 5 gün daha iç sonra bırak demişti taburcu olduğum gün . İlaç pazar günü bitti , dün gayet iyiydim . Bugün yine kasılmalarla uyandım çok moralim bozuldu ya
Haftan iyi neyseki canım nerdeyse doğum yanaştı stres yapma. Bu arada kasılmalar nasıl oluyor ben kasılma mı bebek gerinmesi mi yaşıyorum anlamıyorum biraz tarif eder misin

olsun siz tecrübelisiniz her şeyi bilmek zorundasınız

En mantıklısı bu galiba tamamdır kuzum teşekkür ederim
Cnm ben öyle özel örtü falan kullanmadım oyuzden bılmıyorum. Alta bi çarşaf üste battanıye o kadar.

Canım çokmu kötüsün bol su iç bakalım, kötü olursan doktora yaz

Benimde 2 gündür hareketleri azaldı yeri mi daraldı yoksa sırtını mı döndü yine anlamadım. Dün çok cılızca geliyordu hatta hareket gece biraz bir tık daha iyiydi. Cuma doktor günümüz soracağım bakalım.

Aynen canım kötü niyetinden değil o da akrabalardan duyma bilgilerle bana anlatıyor işte dedim sen kafanı bunlara yorma biz o kısımları hallederiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…