2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kizlar günaydın. Sezeryan olanlara ve ya olacaklara soru :)
Bende sezeryan olucam. Doktor 2 sene korunman lazim dedi. Bende bu bebegim 7 8 aylik olunca korunmayi birakmayi dusunuyordum. 1 tane daha olsun sonra hepten korunurum diye dusunuyordum. Yani dogum yaptigimda bebegim 1 bucuk yasinda olucak. Bu süre çok mu kısa. Bir sorun oluştururmu. 3 ay sonra bile hamile kalani duydum. Ama herkesin bunyesi farkli. Biran once 2 de yapip terzilik yapmak istiyorum. Bide korunma olarak nasil bir yöntemle olur. Spiral taktirirsam 7 8 ay sonra çikartabilirmiyim. Dogrusu lohusalik dönemi. sonraki ilk adetini beklerse 2 3 ay ztn geçmiş olucak. Ztn ben kolay kolay hamile kalamiyorum da.

A Asliyokfotokopisivar Tikabasa kııız tecrübeli anneler fikir verin bana

Ne güzel . En azından yatma şansın var , bende o da yok
Ay eve geldim şimdi. Bebiş iyi çok şükür suyu falan da iyi ama Kilosuna 1600gr dedi kafama takıldı. 3 hafta önce 1200 gr demislerdi. Gerci ben tam bıraktığı sıra sordum kilosunu birdaha bakmadı, yaptığı ölçümlere bakarak söyledi. Çok önemsemedi gibi geldi.

Kaç haftalık canım

Kaç haftaliksn. Bende 32+5 benim sipa kaç kilo oldu acaba :) en son 28 haftada 1.kl 52 gr demişti. Doktorumu aradim ultrasona gireyimmi dedigimde bir sakinca ve ya şikayetin yoksa gerek yok dedi.

Kaç haftaliksn. Bende 32+5 benim sipa kaç kilo oldu acaba :) en son 28 haftada 1.kl 52 gr demişti. Doktorumu aradim ultrasona gireyimmi dedigimde bir sakinca ve ya şikayetin yoksa gerek yok dedi.
31+5 ay ben devlete gidiyorum ben sormasan zaten kilosunu söylemedi, kilosu için de ayrıyeten bakmadı cok da umeunda değildi yani

Kuzum park yataklarda bu ölçü yok o yüzden nevresim takımı olarak bulamazsın 90x190 da büyük gelir.. bence alezin üzerine isminin yazılı olduğu yada beğendiğin bir figürün oldugu bı battaniye serebilirsin (şu kalın olan ağır battaniyeler varya) bide süs yastıklari koyarsın yada peluş kenarına da yatak korumalar varya örgü ondan geçersin oh mis

31+5 ay ben devlete gidiyorum ben sormasan zaten kilosunu söylemedi, kilosu için de ayrıyeten bakmadı cok da umeunda değildi yani
Senin son adet tarihinden hesaplayinca daha buyuktü demi. Yanlis mi hatirliyorum.

Bende devlete gidiyorum. Sormasam soylemiyor. Bazi hamileler. Kilosunu soyledigini bile bilmiyor. Bana soylemedi bu kadar erkenden belli oluyor mu diyorlar kilosu.

yok canım adet tarihimden kücük gec döllenme bizimli

Günaydın benim iki çocuk arasında tam 24 ay olacak hatta doktor kabul ederse doğum günlerini aynı güne denk getirmeyi istiyoruz. İlki sezaryen olmuştu buda haliyle sezaryen. Doktor sıkıntı belirtmedi aksine ben ikisine bakabilirmiyim derdine girdim. Bide ilk gebelikte şeker yüklemesi yaptırdım 3 doz tetanoz vurdurdum. Şimdi iki gebelik arası yakın olduğu için doktor şeker yüklemesine gerek duymadı tetanoz da 28.haftada 1 doz yeter dedi. Aslında aksine iki gebelik arası yakın olmasının bu artıları da yanıma kaldı bende zor hamile kalıyorum spiral filan taktırmamıştım geri çekilme yapıyorduk yapamamışız planlı gebelik değildi yani.

Canım 32 hafta olduğuna kim karar veriyor. Ben 33+1'deyim, daha önce bildirim yapmadım acaba hak kaybı oldu mu?
Cnm 32. Haftada çalışır yada çalışamaz raporu alacaktın, 32. Hafta olduguna kanun karar verıyor, devlet kararı boyle, 170i ara bılgı al

Yani tam 2 sene sonra ikinci sezeryani yapmiş olucaksnz. Anladim benimde bir tanidigim 3 ay sonra hamile kalip ilk çocugunun dogum gunune denk getirmisti. Kilolu degilim yaralarimin iyilesme suresi uzun olucagni dusunmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…