2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
4 tane kız küçügü 12 büyügü 22 yašinda. Anneleri vefat etti dün. Onlarin çaresizligini gördüm allahim bu nasil imtihandır. O küçücük kızın göz yaşını benden saklayarak aglaması. Aglamamak için verdigi çaba. Ablaları aglatmamak için verdigi teselliler. Oysakı kendilerinin gözleri dolu olması. Içlerinde fırtınalar kopması.
Büyük kız dün sabahin 7 sinde eşimi arayip annem uyanmiyor lütfen gel doktoro götürelim demesi.
Gece saglikla uyuyup sabah uyanmamak çocuklarin seni o halde görmesi. Rabbim ne acıdır.

Nasıl gidiyor canım senin, kasılman var mı birde magnezyum kullanıyomusun? Ben her akşam bir magnezyum alıyorum bu kasılmaları azaltıyomuş
Canım kasılmalarım var ama düzensiz bugün nst de düzensiz 50 ler de çıktı sancım olmuyor. Magnezyum sabah 1 akşam 1 alıyorum o çok rahatlatıyor. Bir de 4 lt yakın su içiyorum. Senin kasılmalar nasıl düzenli mi

Canım hepsi bende var, tansiyonumda çok çıkmıyor. Tansiyon takibi verdi bana ama, bende anlamadım bu çarpıntı neden oluyor
normalde benim de düşüktür tansiyonum hep ama bu çarpıntı ilk defa zorladı beni
benim de şimdi kafam karıştı düşük mü yüksek mi diye bir daha olursa acile gideyim en iyisi. saol canım

Oluyor cnm ilk hamileligimde oldu ve üzerinden 6 sene geçti kalıcı malesf boynumda var 1 tane kocamna

Kabızlık için de şurup veriyolarmış canım. Kabızlık yaşarsan doktor ilacı değiştirir ya da şurup verir belki. Bazen bana da oluyor kabızlık.her gün wc çıkıyorum ama kabız gibi zorlanma oluyor. Bazen de ishal oluyor. Ama kabızlık olacağına ishal olsun daha iyi.

Yok ya suruplar tırt bende işe yaramıyor canım, aman yaaa valla içemem ilaç fln ben ztn takıpli iş yapmayıda sevmem üşengecim ben boğa burcuyum arkadaş

Koakoca adam kötü niyetli olmasada yorum yapmamalı aslında, yahu kaç yaşındasın herkes ne yapcagını bılıyor, ne yorum yaparsın be adam bildıgınden değil işte neyse evet hrkes beveklerın anne sütü alma taraftarı oluyor, bnde mama karşıtı değilim. Ama oğlumda annem mama verdirtmedi, 10 cc süt çocuga yetermi hiç. Bildıgınden değil işte bıberona alışmasınlar, emsınler rahat edelım istıyorlar, cnm emdıklerı kadar artık, geri kalanını zaten sağıp verıceksın.boşver tıka kulaklarını

Ayy bndede buaksam bısey var, karnım oldu taş gbi,büyüdü. bebiş kıpraşamıyor bile, harektleri değişti bı acayip oldum,

Ayy bndede buaksam bısey var, karnım oldu taş gbi,büyüdü. bebiş kıpraşamıyor bile, harektleri değişti bı acayip oldum,
bugün çalışamaz raporu aldım hastaneden sisteme otomatik düşüyor dediler hatta 32 de başlamış gibi verdiler öyle oluyormuş canım senin muhasebecinin yanlış girmesi önemli mi acaba sonuçta hastanenin verdiği rapor direk sisteme düşüyor sgk ile konuş bir istersen en güzeli gitmek hatta

Kız benim tam tersi o kadar istiyorum ki ne olduysa bir anda ama hiç sesimi çıkarmıyorum yoksa ipin ucu kaçar 8 aydır azman gibi adam tek başına kaldı yavrum
Valla istiyorsa ne güzel. İlkinde benim de istiyordu ya hatta eşim diyordu doktor falan anlar mı acaba sıkıntı olmasın ahshsh nasıl anlayacaksa ama bunda ters tepti, gerçekten istemiyorum. Sarılalım koyun koyuna yatalım kafi

Cnm bugun eşim muhasebecıyle görüştü.muhasebeci raporu dogru girmiş, sen yınede işyerıne ver raporu onlarda muhasebecıye göstersın, adam bana watsaptan nasıl girdıgını bıle attı.
Raporu dogru girmiş fakat ocak ayı bıldırgesını yanlış gırmış, eksik gün olarak girmiş, halbukı ben 32de çalışır gözüküyorum. 37de izne cıkıcam, ama adam yaptıgının dogru oldugu iddia etmiş, bnde bısey demedım artık bakıcaz, bn az dogum parası alıcam cnm, sıgortamı ekimin 15inde başlattım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…