2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ahahhaha doktor anlar mı kısmı iyiymiş

Reactions: The
Aynen bende üçlü kombinasyon ocean extramag kullanıyorum canım baya iyi aslında o ama bana da genelde akşamları buruyor kasılma. Zaten doktorum da demişti geceleri şiddetli vurur bir anda diye. Magnezyumu uyumadan 2 saat önce alıyorum akşam 22:00 da bir tık daha iyi geçiyor ama yine de kasılıyorum düzensiz

Benim de ilki 2 yaşında. Korkuyor musunuz sonraki süreçten benimki şu an sendromlu adeta, 2 yaş fena vurdu yavrumu
Korkmak ne kelime korkudan titriyorum hayatım bitti kafadan 3 sene hayatta yokum. Öte yandan ilkine yetebilirmiyim ilkine yetcem derken ikincisini ihmal edermiyim. Kafam çok karışık. Daha 2 yaş sendromu pek vurmadı bize tam bebeğin doğduğu zamanlarda vurmaya başlar galiba. Doktoru nasıl bi pitbulla yenidoğan bebeğini bir odada yalnız bırakmazsın aynı şekilde kızınla da odada yalnız bırakmayacaksın diyor. Baba sürekli büyük çocuğu alıp dışarı çıkmasın sen öbürüyle evde kalma büyük çocuk için ebeveyn ayrımı başlar diyor. Yine büyük çocuk ortamdayken küçük olanla ilgilenmemezlik yapma busefer küçük olanı otizm ve farklı sıkıntılara itersin diyor. Ablalık/abilik aşılama büyütme büyük olanda henüz bebek oda daha çok küçük zarar verdiğini anlamaz ölümü bilmez ona da yaşına göre davran bana çok ebeveyn geliyor böyle yaş araları yakın çocukları. Kızın kardeşini emzirdiğini görünce oda emmek isteyebilir emzirceksin o kafasını çevirip istemiyorum diyene kadar itemezsin onu da emzirceksin diyor. Ay böyle özellikle analık çok zor geliyor bana inşallah altından kalkabiliriz

Özelde de böyle. 32+0 da istedi benim ik

Kızlar doktor sancı önleyici ilacı 5 gün daha iç sonra bırak demişti taburcu olduğum gün . İlaç pazar günü bitti , dün gayet iyiydim . Bugün yine kasılmalarla uyandım çok moralim bozuldu ya
Canım bende öyle yaptım 1 hafta kullandım sonra bıraktım kuzum bıraktığım gibi kasılmalar geri geldi sonra 2 hafta geçti bir anda işte geçen 70 lere düzenli sancı çıktığında o nidalat kasılma önleyiciyi iğneyle patlatıp dil altı olarak verdiler. Doktoruma sorduğumda vücudun o ilaca alınmaması için bıraktırdıklarını böyle acil durumlarda hızlı etki etmesi için dil altı olarak verdiklerini söyledi. Yani sana da bıraktırmış belki vücudun alışmadın tekrar aynı durum olduğunda çok hızlı etki ediyor o ilaç çünkü üzülme

Canım 32 hafta olduğuna kim karar veriyor. Ben 33+1'deyim, daha önce bildirim yapmadım acaba hak kaybı oldu mu?
tam bendensin :) sisteme en başında girilen ona göre devam ediyor ben de geç verdim işyerine 33 te çalışamaz diye aldım ama sisteme 32 diye girdiler öyle oluyor dedi hastane bakalım göreceğiz:)

Canım benim yengem de tüp bebekle hamile kaldı sezaryen doğurdu zaten çocuğum olmuyor kendiliğinden dedi korunmadı doğumun 8. Ayında yine hamile kaldı. Dikişlerine bir şey olmadı neyseki. Ama doktorlar 2 yıl beklenmeli diyor bilmiyorum bana da dün doktorum aynısını dedi eğer düşünüyorsan 2 yıl korun dikkat et olmuyor deme doğumdan sonra hemen bile hanile kalınabiliyor ben söyliyim de korunup korunmamak size kalmış dedi.

tam bendensin :) sisteme en başında girilen ona göre devam ediyor ben de geç verdim işyerine 33 te çalışamaz diye aldım ama sisteme 32 diye girdiler öyle oluyor dedi hastane bakalım göreceğiz:)
Ay çok geç aklıma geldi valla :))) haber ver noldu, 37'ye kadar çalışabilir yazacaklarmış bana oluyor mu öyle

Yani tam 2 sene sonra ikinci sezeryani yapmiş olucaksnz. Anladim benimde bir tanidigim 3 ay sonra hamile kalip ilk çocugunun dogum gunune denk getirmisti. Kilolu degilim yaralarimin iyilesme suresi uzun olucagni dusunmuyorum.
Benım aradan 7 yıl geçti ona rağmen doktorum ona rağmen normal doğumu önermiyor ki olabilir bebek normalde gelebilir, lakin dikişlerin yırtılır yırtık dısardan olursa sıkıntı değil müdahale ederiz, ama farketmez yırtık içerden olursa biz kapattıktan sonra olusur kanama yaparsa iç kanama geçirirsin Allah korusun ölümle bile sonuçlanabilir dedi. O yüzden dikişlerin toplanması lazım sonucta her hamılelık bir değil ne kadar kılo alırsın ne yaparsın ağrıların olur mu dikişlerin ne durumda olur karnın cok buyur mü dikişlerin gerilir mi vs bunlar hep soru işareti ikincisi sezeryan bile olsa sıkıntı yani senin hayatını riske atmak demek, ha illa birşey olacak diye kesin birşey yok ama ihtimal var sonucta o yüzden hiç riske atmaya gerek yok, ha normal dogurmussundur istersen hıc korunma arka arkaya pırtlat ama sezeryan da risk canım

Yani normal doğumda yapabılırsın planlı sezeryanda ama doktorlar risk almak istemıyorlar, anneyı de riske etmek istemıyorlar

Peki bu surecte spiral mi konulmasi lazim.

Ayy beklediğimden daha değişik şeyler yazmışsın hahah ama emzirme konusunu bilemedim ya biz birakali da 7 ay falan oldu. Yeniden isteme ihtimali yüksek ama emzirmeyi düşünmedim hiç yeniden.

B Buddy x cnm sen cranbery hapını halaa kullanıyomusun, ben eşime al dedim, danışıp bunu almış, içinde bıkaç vıtamınde var, eczacı bu çok iyi bır hap ve markasıda en ıyısi bu demiş.

Eklentiler

• IMG_20240206_110906.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 41
Bnımde kontrol cuma ama, cuma göz doktoruna gdıcem,zor randevu buldum. p. Tesi kadın doğuma gıderım.

Plesenta previa vardı sanırım sizde de, düzeldi mi, normal doğum önermiyorlar ya bu durumda, inşallah en kolay şekilde alırız hepimiz yavrularımızı kucaklarımıza

Ayy beklediğimden daha değişik şeyler yazmışsın hahah ama emzirme konusunu bilemedim ya biz birakali da 7 ay falan oldu. Yeniden isteme ihtimali yüksek ama emzirmeyi düşünmedim hiç yeniden.
Bak nerden girmiş nerden çıkmışım düşün bendeki kafa karışıklığını bizde emzirme çoook çok önce bitti ister mi muhtemelen ister ama bende hiç düşünmemiştim yeniden emzirmeyi

Reactions: The
Tüh keşke olsaymis en azından kalbini dinleyince için rahatlardi olabilir kuzum ya artık normal olan oymuş zaten yerleri daralıyor hareketleri azaliyormus bı sıkıntı yoktur Allah'ın izniyle sen cuma gidecektin diye hatırlıyorum kuzum p.tesiye mi sarktı

Bak nerden girmiş nerden çıkmışım düşün bendeki kafa karışıklığını bizde emzirme çoook çok önce bitti ister mi muhtemelen ister ama bende hiç düşünmemiştim yeniden emzirmeyi
Bir de ben çok sıkılıp bıraktım emzirmeyi 20 ay emdi ama resmen tiryakisi gibiydi. hiç düşünemiyorum iki çocuğu emzirmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…