2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kullanıyorum canım bu marka değil ama marka fark etmez bence. Benimkide içerik olarak cranberry + probiyotik var bu senin attığında da probiyotik var bence kullanılır

Bir de ben çok sıkılıp bıraktım emzirmeyi 20 ay emdi ama resmen tiryakisi gibiydi. hiç düşünemiyorum iki çocuğu emzirmeyi
Ay valla sıkıcı geliyor emzirmek bana da bi yerden sonra hele alerjik bi bebekse filan onu yeme bunu içme of of 20 ay yine iyi dayanmışsın daha ne olsun ben okadar devam edemedim tabi de şuan duam alerjik olmaması ve ilk başta 1 yaşı çıkarmak sonrasına sonra bakarız

Reactions: The
Plesenta previa vardı sanırım sizde de, düzeldi mi, normal doğum önermiyorlar ya bu durumda, inşallah en kolay şekilde alırız hepimiz yavrularımızı kucaklarımıza
Evet hâlâ meçhul düzelip düzelmediği benimkisi plasenta previa marjinal yani rahim ağzının yanına yerleşmişti ama oğlum kafa aşağı dönünce biraz yukarı çıkmış görünüyordu ama içerde kalan kısmı göremediğimiz için tam yukarı çıktı mı göremedik bi deneyelim dedi herhangi bi lekelenmede hemen sezaryenle alırız riske atmayız dedi doktorum da

Benim arkadaşım ilk çocuğu 2 yaşına gelmeden doğum yaptı devlete gidiyordu doktor kızmış tabi ne aceleniz var peş peşe doğuruyorsunuz falan demiş ne haddineyse onda bir sorun çıkmadı Allaha şükür şuan ekmeğini yiyor valla yaşları yakın olduğu için beraber büyüyorlar bende en geç 2 yaşında bırakırım korunmayı vee sakın ilk zor oldu bu da öyle olur deme 2.çok kolay oluyo gerçekten 15 sene tedavi görmüş tanıdığım ikizleri dünyaya geldikten 5 6 ay sonra hamile kaldı doğal çok var çevremde böyle

Ay çok geç aklıma geldi valla :))) haber ver noldu, 37'ye kadar çalışabilir yazacaklarmış bana oluyor mu öyle
ben çalışamaz aldım :) dün aldığım halde izin başlama tarihimi 26.02.2024 olarak girdiler yani 32. hafta olarak ama işyerime bugün verdim

Ay çok geç aklıma geldi valla :))) haber ver noldu, 37'ye kadar çalışabilir yazacaklarmış bana oluyor mu öyle
Ben onun için haftalık doktor yazısı istiyorlar diye biliyorum. Uzun süreli oluyor mu bilmiyorum. Çünkü bebek ve anne sağlığı günden güne farklı oluyor o riski alırlar mı bilemedim

Bünyeyle alakalı canım o. Kolaylık zorluk meselesi senin vucuduna iyi bakmanla alakalı yediğine içtiğine dikkat etmenle sağlığınla ilgisi cok var. Benım ılkı evlendıkten 6 ay sonra oldu ıkıncısı ile arasında 7 sene var mesela korunmadım ama ben erken merinapoza girdim oğlumu emzirirken vs bunyem bozuldu dengem şaştı hatta bana amh cok düşmüş sen yenıden anne olamazsın bu değerlerle tüp bebek bile zor diyorlardı 3 sene ilaçla regl gördüm sonra kendılıgındem regl görmeye başladım ama yıne korunmadık yine olmaz dıyorlardı cunku kontrollerime gittiğimde. Sonra bir baktım kendi kendine olmuş ne yumurtlama ne başka bişeye dikkat etmedik yani demem o ki Rabbim en hayırlı zamanda nasip ediyor olması gerektiğinde oluyor zaten

Az oncr yaptım kahvaltımı kahvaltıdan sonra bana yine çarpıntı gelıyor geldım uzandım daha beter oluyorum oturuyorum olmuyor ayy bu çarpıntı ne ya gerçekten bundan yıldım aç kalıom oluyor, doyuyom yıne oluyor

Aaa nasıl ya, gelecek 3 hafta sonrasının raporunu şimdiden mi verdiler
Canım ben eşimi yolladım SSK ya konuşmuş şimdi ben işveren ve bağkurlu olduğum için doğum yaptıktan sonra raporumu alacakmışım e devletten 4b borçlandırmaya raporumu onaylatıp ödememi pttden alacakmışım bağkurlu olduğum içinde ekstra 850 tl kadar da süt parası vereceklermiş il etapta

Cnm 857 tl süt parası sadece bagkurlular değil, 4A lılarda alıyor. Otomatık ystıyor. E devletten iban bılgılerımı girdım hesabıma yatsın pttye yatmasın dıye

Cnm 857 tl süt parası sadece bagkurlular değil, 4A lılarda alıyor. Otomatık ystıyor. E devletten iban bılgılerımı girdım hesabıma yatsın pttye yatmasın dıye
Aa öyleyse daha iyi bende gireyim ozaman daha iyi olur ne kadar ödenecek bilgisini vermediler sadece onuda pirim gün sayısı falan fıstık onlara göre hesaplanıcakmış süt parasını bilmiyordum eşime söylemişler

Kızlar suyum artmış çok şükür Allah'ım çok şükür kilomuz 2480 gr olmuş iyi dedi doktor normal planladığımız için fazla fazla alması işimize gelmez bu oran iyi gayet dedi. Üzerimden bir yük kalktı kaç gündür uykusuzum her an suyum bitecek fark etmeyeceğim kaygısı yüzünden çok huzursuzdum şimdi evime geldim rahatça bir uyku çekeceğim

Cnm son 1 yılın bordrodaki brüt ücretini toplayıp 360a böl. Çıkan sonucun 3te 2sini bul. O senin günlüğün, o çıkan sonucuda 112 ile çarp. Ve doğum paranı bul

Eger son 1 yıl full çalıştıysan alacagın para 47.000 cıvarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…