2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Çok sukur cnm zaten gecen gun okudum suyun en fazla arttıgı hafta bu haftalarmış

3 yıldır full çalışıyorum canım 47 se hastane masrafları çıktı demektir

Maşallah çok güzel geçmiş daim olsun inşallah

oh çok şükür canım

Çok şükür kuzumm gözün aydın inşallah azalmadan bu şekilde doğum haftasına kadar gidersiniz

47.000 tl az değil mi? aldığımız brüt maaşa göre değişiyor bu rakam dimi daha fazla kazanan biriysek daha fazla yatacaktır yoksa maksimum 47.000 tl mi yatıyor benim hesabıma göre bana minimum çarpı iki civarı ödeme gelmesi gerekiyor

çok sevindim suyunun artmasına kuzum ama böyle bir azalıp bir artmasının sebebi neymiş? arttırmak için neler yaptın? aklımda bulunsun diye sormak istedim bende

Kuzum bence büyük de olsa çarşaf al zaten boyu uzun olsa da altına doğru geçirirsin, tam boyunu bulmak zor doğru diyorlar ama çarşaf mecburen alınacak yani biryenianneadayi
Aynen canım 100x130 falan mantıklı dimi yanları alta doğru geçiririm
Doktoruna bir yaz kuzum ya bol bol su falan iç bakalım inşallah azalır
Canım ılık duş aldım biraz iyi geldi, magnezyumu da içtim uzanıyorum şimdilik

Haftan iyi neyseki canım nerdeyse doğum yanaştı stres yapma. Bu arada kasılmalar nasıl oluyor ben kasılma mı bebek gerinmesi mi yaşıyorum anlamıyorum biraz tarif eder misin
Canım bir yerde toplanma oluyor ve orası böyle uyuşuyor

Cnm ben öyle özel örtü falan kullanmadım oyuzden bılmıyorum. Alta bi çarşaf üste battanıye o kadar.

Canım çokmu kötüsün bol su iç bakalım, kötü olursan doktora yaz
Ilık duş alıp magnezyumumu içtim biraz daha iyiyim canım şuan

O zaman en kötü durumda dil altı verirler deyip sakinleştiriyorum kendimi kız dün pamuk gibiydi karnım bugün yine taş oldu .

çok sevindim suyunun artmasına kuzum ama böyle bir azalıp bir artmasının sebebi neymiş? arttırmak için neler yaptın? aklımda bulunsun diye sormak istedim bende
Sebebi yoktu benimkinde canım ama genel olarak sızıntı durumunda ya da bebek böbrek fonksiyonlarını yerine getiremediğinde ya da enfeksiyon durumunda vs oluyormuş sanırım ama bende bunlar yoktu o yüzden beklemek istedi doktorum takip edelim diyerek. Tek farklı yaptığım havuç suyuydu canım sanırım o artırdı diye düşünüyorum

Yok yok bence iyisin ben en son gittiğimde 1700 çıkmıştı aynı haftada dr hiç sorun etmedi
Benimde 31+5 de gittiğimde 1700 idi, az buldu kilosunu, o yüzden 1 hafta sonra tekrar çağırdı
E çok küçük de sayılmam, şunun surasinda 30a ne kaldı
Anam siz daha bebesiniz
Eki Görüntüle 3382632
Tansıyon normal ama nabızda ritim bozuklugu saptandı diyor
Benimde böyle oluyor genelde, 130ları da buluyor
Ohh çok şükür çok sevindim

Maşallah canım şükür rahatlamışsındır gözün aydın

Evet herkese farklı yatıyor aldığı brüt maaşa göre.

Bu kasılmanın saati vakti yok canım bir anda gelip gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…