2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ay canım şu çarpıntı kabusum oldu, yarın ciddi bir şekilde soracağım gercekten doktoruma dayanacak gibi değil, uzanamıyorum, uyuyamıyorum

Canım çok sevindim maşallah hadi bakalım şimdi güzelce uyu dinlen

28 yasındayım 19 yasımdan beri çalışıyorum haftanın 6 günü bide sürekli ilk defa devletten bir beklentim var onda da kalbimi kırmasın
Kaç yıldır çalıştığımız önemli değil. Son 1 yıllık brüt maaşımızın toplamına göre hesaplanıyor her türlü.

Kaç yıldır çalıştığımız önemli değil. Son 1 yıllık brüt maaşımızın toplamına göre hesaplanıyor her türlü.
kız yok onu anladım da bir karşılığı olsun bari inan işim çok ağır yani sürekli insanlarla uğraşıyorum bütün hamileliğim stres içinde geçti ödül gibi olsun biraz karşılığını alayım bari erken doğum riskimin olmasının ennnn büyük sebebi stres benim mahvoldum mahvoldum

Bu kasılmanın saati vakti yok canım bir anda gelip gidiyor
Bu kasılma nasıl oluyor kuzucum biraz anlatıversene ben anlamayacağım diye korkuyorum bazen bebek hareketiyle karışıyo diyolar benimki full hareketli masallah o yuzden cozemedim bi yani 36.hafta biticek nerdeyse hic kasilma hissetmedim

The sen naptın kuzum istanbula gelmiştin heralde izin işleri için halloldu mu ben kaçırdım mı

Şöyle anlatayım kasıklarindan karnina doğru bir sancı giriyor sonra da karnin uyuşuyor belirli bir bölge de toplanma gibi oluyor çok değişik bir his belki de sende yüksek olmamıştir hissetmemişsindir

Kuzum bana da 16. Haftadan beri olunca kasılma ebeler bebek hareketiyle karıştırırsın dediler de nst gire çıka her hafta hangisi bebek hangisi kasılma öyle ayırt ettim
Bende kasılma karnımda genel de nst de toco nun bağlandığı nokta da o da benim göbek deliğimin 4-5 parmak üstünde orta, sağda, solda fark etmiyor belli bir noktada o da beyzbol topu kadar bir alan uyuşuyor içe doğru çekiliyor kasılıyor sert oluyor parmağım o an göbeğimin içine girmiyor dokunsam da sanki içerde taş var gibi içe çökmüyor 20-25 sn sonra rahatlıyor parmağımı yine dokunuyorum içeri çöküyor göbeğim diyorum tamam geçti kasılma bir de kasılırken bana ateş basıyor nefesim kesiliyor eğer çoook şiddetli kasılıyorsam geçenki gibi düzenli olunca makatıma ağrı baskı oluşuyor kasılma geldikçe. Sancı da sırtımdan belime ağrı iniyor belimden böbreklerimin alt kısmından kasıklarıma rahmime doğru ağrı yayılıyor böyle sıcak sıcak sanki hamile olmasam o an regli olacağım reglimin 1. Günü de böyle uyarı veriyor sanki kanama gelecek diye vücudum öyle bir ağrı oluyor konuşamıyorum bile ağrıdığında o da sancı geldiğini anlıyorum düzensiz sancılar zaten bu haftalarda artık normalmiş canım doktorum öyle dedi o da nedir işte karnının bir kısmı top kadar kasılıyor uyuşuyor içe çekiliyor sonra yumuşuyor saatte 1-2 kez olur genel de akşamları olur o an sola yatıyorsundur sağa dönersin bir anda karnın yumuşar geçer kasılma onlar düzensiz olanlar işte

Şöyle anlatayım kasıklarindan karnina doğru bir sancı giriyor sonra da karnin uyuşuyor belirli bir bölge de toplanma gibi oluyor çok değişik bir his belki de sende yüksek olmamıştir hissetmemişsindir
Aaaa o uyuşukluk kasılma mı oluyo bu hafta 2 3 defa oldu oğlumun totosunun oldugu yerde oluyo genelde bende hareketsizlikten falan karnım uyuşuyo sanıyodum

Ay evet ya ben o uyuşmayı benden kaynaklı hareketsizlikten oluyor sanıyodum sancı daha hiç olmadı o zaman veya ben hissetmeyenlerdenim heralde bakalım onlarda yavaştan başlasa da bir rahatlasam

Aaaa o uyuşukluk kasılma mı oluyo bu hafta 2 3 defa oldu oğlumun totosunun oldugu yerde oluyo genelde bende hareketsizlikten falan karnım uyuşuyo sanıyodum
Hahah yok kız genellikle 25-40 saniye sürüyor işte hafta arttıkça doğum yaklaştıkça süresi uzuyomuş sanırım. Böyle sanki içe doğru çekiliyor karnın bende anlamam diye korkanlardandım ama insan anlıyor gerçekten nst çekilirken bana çok kötü uyuştum dedim ebe karnıma dokundu ekrana baktı kasılıyorsun işte bu sancı dedi

Benimde 31+5 de gittiğimde 1700 idi, az buldu kilosunu, o yüzden 1 hafta sonra tekrar çağırdı

Anam siz daha bebesiniz

Benimde böyle oluyor genelde, 130ları da buluyor

Ohh çok şükür çok sevindim
Benımde buluyır 130 ları anlamıyorum nedn valla kafayı yıcem sımdı bır bardak süt içtim yine aynı oldum

Ay canım şu çarpıntı kabusum oldu, yarın ciddi bir şekilde soracağım gercekten doktoruma dayanacak gibi değil, uzanamıyorum, uyuyamıyorum
Gecenın bir yarısı çarpıntıyla uyandım pencere açıp oturdum buz gibi karsısında yarım saate yakın, belki biraz öyle kendime geldim. Benim randevum cuma günü sen sor canım yarım bakalım nr diyecek bende cuma günü sorup yazayım bakım

Asgari ücret uzerınden ödenirse evet 47.000 cıvarı oluyor. Yuksekten ödenirse değişebılır, ama ben hep inceliyorum yorumlara falam bakıyorum dogrudurust 47.000 alan bile gormedım

Cnm doğumdan önce son 1 yılda 90 gün prim olması gerekıyor yabnim 98 gün var aahhaaaha bide yılbaşı öncesi beüt ücretten hesaplancak düşün

Canım ben yıl başında şubata kadar asgarî ücret 8400 falan aldım Mart ayından Ağustosa kadar 10500 Ağustostan ocağa kadar 17280 bu yılda iki maaşımı 26.500 olarak alacağım hiç birsey anlamadım o yüzden doğum param ne kadar ne olacak acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…