2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar doğum 16 haftalık doğum parası için çalışamaz raporunu iş yerine verdikten sonra biz internetten de bir yere başvuru yapmamız gerekiyor mu? Yoksa iş yerimiz hallediyor mu her şeyi

Cnm dediğim gbi dogımdan önceki son 1 yıldaki brüt ucretini topla. 360a böl
Çıkam sonucun 3te 2sini bul, 112 ile çarp

Kızlar doğum 16 haftalık doğum parası için çalışamaz raporunu iş yerine verdikten sonra biz internetten de bir yere başvuru yapmamız gerekiyor mu? Yoksa iş yerimiz hallediyor mu her şeyi
Cnm muhasebeci sgk sistemıne grıyor. Paran yatıyor bekliyosun. 857 tl süt parası için oda artık otomatik yatıyormuş

E devletten kontrol etcez, dogum parası 3 kerettede yatıyormuş.
Bnım dogum param işbası yaptıktan 20 gün sonra yatmıştı o zamanlar

Aaa süper o 800 liralık para için de ekstra bir başvuruya gerek yok demek.

BEnm iş yerimde bana normal maaş yatırmaya devam edecekmiş. Doğum parasını devlet sana yatırınca sen bize göndereceksin kalan kısmını da 6 aya kadar maaşından düşeceğiz dediler.

Heee anladım cnm evet bazı işyeri oyle yapıyor bılıyorum, para yatınca işyerıne vercen. Bak muhasebeci bna ne gonderdi. Raporumu sisteme nası gırmış

Eklentiler

• IMG_20240206_150721.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 74
Ayyy nasıl sevindimçok şükür ama ben inanıyordum artıcak diye bazen hatda diyorum benim suyum havuctan arttı

Benımde buluyır 130 ları anlamıyorum nedn valla kafayı yıcem sımdı bır bardak süt içtim yine aynı oldum
Canım benim 2.gebelipimde de oldu
Gebelik taşikardisi hatta kardiyolojiye gitmiştim, 24 saat holter takıldı ve bu teşhis konuldu, ama doktorlar jiç birşey vermiyor, ilaç vs doğumu tetikliyormuş, elinden geldiğince dinlen demişti bana
Yeme içme ile alakalı değil

3 yıldır full çalışıyorum canım 47 se hastane masrafları çıktı demektir
kızlar işyeri maasımızı eksık ödeyecek gerı kalan bu tutar devletten alacagımız tutar dımı ?

Ayyy nasıl sevindimçok şükür ama ben inanıyordum artıcak diye bazen hatda diyorum benim suyum havuctan arttı
Ay evet kuzum çok teşekkür ederim gerçekten ben de havuçtan arttığını düşünüyorum eşim de muayeneden çıktıktan sonra havuç suyuna devam et diyor o da ondan olduğunu düşünüyor

Ay evet kuzum çok teşekkür ederim gerçekten ben de havuçtan arttığını düşünüyorum eşim de muayeneden çıktıktan sonra havuç suyuna devam et diyor o da ondan olduğunu düşünüyor
Benimde eşim aksine bana sinirlenmişti kendi başına havuç suyu içtin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…