- 25 Temmuz 2023
- 3.723
- 6.152
- 88
HoşgeldiiinBendee katılabilir miyim aranıza martta doğum yapıcam bebişim 12+4 haftalık![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HoşgeldiiinBendee katılabilir miyim aranıza martta doğum yapıcam bebişim 12+4 haftalık![]()
HoşbuldummHoşgeldiiinbiz de 12+5 iz
![]()
Kızlar bende mart 2024 te doğum yapcam Allahın izniyle bat 6 Haziran nasıl katılabilirim bu listeye
Son adet tarihiniZ?Bendee katılabilir miyim aranıza martta doğum yapıcam bebişim 12+4 haftalık![]()
Yaaaa hayırlı olsun canım. Hep böyle güzel güzel haberlerle gelelim inşalllaaaahKızlar benim bugun kontrolum vardı
Çok şukür hersey yolunda
Sata göre 11+6 ultrasona göre 11+3
Gecen seferde 3 gün gerideydi
Ense ve burun kemiği çok iyi dedi
Kistim daha da küçülmüş
Kalbi dakikada 166 çıktı
10 gün önce 175ti..
Günde 1 oksapar iğneye devam...
İkili test istemedıgımı yıne konustuk
Fetal dna konusunda da çok kararsız kaldım, uzun uzun ikili testi anlattı, konuştuk ve kan verdim, sonucu 1 haftaya çıkar dedi.
Daha net bişey dıyemeyiz ama
kıza benziyor deyince mutluluktan uçtum![]()
Amin inşallah. Hepimiz güzelliklerle alalım bebeklerimiziHoşbuldummmaşallah aramızda bir güncük varmış Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
![]()
Son adet tarihim 3 haziran yaşım 24Son adet tarihiniZ?
Yaşınız?
Kese kaçıncı hafta göründü hatırlıyorsanız ?
Kalp atışı ne zaman duyuldu hatırlıyorsanız ?
Bu yoruma yazarsanız ben eklerim listeye![]()
İnşallah canımİnşallah hepimizin güzel ilerler sonra da mart anneleri olarak konuşuruz benim bebek şöyle böyle diye![]()
aa gerçekten mi? Kafeinsize ozaman hiç bakayımYanlış olmasın ama kafeinsiz kahveler daha zararlıymış bi araştırın isterseniz . Onlar daha çok işlemden geçtiği için daha kanserojen oluyormuş
Xoş geldin benimde sat 3 haziranSon adet tarihim 3 haziran yaşım 24
Kese 5+3 te görüldü kalp atışı 7+2 de duyulduçok teşekkür ederim
![]()
Aynen bende görünce hemen yazdımHoşbuldumm ne güzel denk gelmiş böyle![]()
Geçmiş olsn kuzum. Plesenta rahim ağzına yakın yerleşmiş. Oda baskı yapıyor rahime leke falan geliyor okadar dikkat edip kendimi yormuyorumCanım nasılsın ne dedi doktor, kusura bakma mide bulantısından teli bile elime alamadım
teşekkür ederimVajinal ultrasonla mı bakılıyor hep . Öyle gözüküyorsa bebek görebiliyorsundur yine de. Bebek iyice büyüyünce ters de olsa gözükebilir belki. Çok küçük olduğundan ters rahimde gözükmemesi normaldir. Haftaya da çok az kaldı canım endişe etme benim de haftaya pazartesi. 1 aydır bebeği ben de görmüyorum. Doluluk hissi dayanılmaz gibiyse ağrı falan oluyorsa bekleme randevunu daha erken gtt en azından için rahatlar. Ama doktorun rahim uzunluğu normal demiş endişe etme bence
Benimde aynı cmm artık hayattan soğudum yediğim yemeklerden zevk alamıyorum ya çok kötü bu tatKızlar benim gıbı ağzında acı tat olan var mı? Agzımın içi zehir gıbı zaten bulantım var canım hıc bısı ıstemıyorum bir de bu acı tat midemi daha da bulandırıyor tadım tuzum kalmadı Bı çaresi olan var mı ben bildiğim herşeyı denedim ama![]()
Yemeği geç hayattan zevk Alamaz hala geldıkBenimde aynı cmm artık hayattan soğudum yediğim yemeklerden zevk alamıyorum ya çok kötü bu tat
MaşAllah canım hakkımızda hayırlısı olsun inşaAllahKızlar benim bugun kontrolum vardı
Çok şukür hersey yolunda
Sata göre 11+6 ultrasona göre 11+3
Gecen seferde 3 gün gerideydi
Ense ve burun kemiği çok iyi dedi
Kistim daha da küçülmüş
Kalbi dakikada 166 çıktı
10 gün önce 175ti..
Günde 1 oksapar iğneye devam...
İkili test istemedıgımı yıne konustuk
Fetal dna konusunda da çok kararsız kaldım, uzun uzun ikili testi anlattı, konuştuk ve kan verdim, sonucu 1 haftaya çıkar dedi.
Daha net bişey dıyemeyiz ama
kıza benziyor deyince mutluluktan uçtum![]()
Geçmiyor canım malesef bende ne denediysem olmadı bol su içiyorum arada hafifletiyor heralde.Kızlar benim gıbı ağzında acı tat olan var mı? Agzımın içi zehir gıbı zaten bulantım var canım hıc bısı ıstemıyorum bir de bu acı tat midemi daha da bulandırıyor tadım tuzum kalmadı Bı çaresi olan var mı ben bildiğim herşeyı denedim ama![]()