2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ay Amin canım.Rahatsızlık olunca midemde korktum çok..pazartesi test yapılacak ondan sanırım çok heyacanlıyım
Canım niftyden korkma bugün yapıldı benim, kan aldılar doktorun kendi odasına klaniğine geldi Allahtan hemşire hemen aldılar, yoksa gün vereceklerdi hangi firmaya yaptırdın ?

Doktor herhangi bişey dedi mi bu testten önce özellikle yenilip içilmemesi gereken bişey var mı?

Pazartesi randevumda ben de yaptırmayı düşünüyorum. O gün konuşucam doktorla.
insallah canım, bilmiyorum bende baya baktım araştırdım. ikili test beni korkuttu birsey çıksa bir daha nifty yaptırmak zorunda kalacaktım, zaten aşırı takıntılıyım zindan olacaktı bana hersey. En iyisi bunu yaptırayım dedim

Bebekte balık sizin ev akvaryum oldu bacım sorma ya mutlu anne mutlu bebek biz gülelim onlarda gülsün

Bizim evde tımarhane bir aslan bir ikizler bir yay birde balık olacak huni gonderirseniz adres paylaşırım

Ben de öyle canım senin gibi düşündüm. Aklımdan çıkmıyor ben de günlerdir testi düşünüyorum.

Canım niftyden korkma bugün yapıldı benim, kan aldılar doktorun kendi odasına klaniğine geldi Allahtan hemşire hemen aldılar, yoksa gün vereceklerdi hangi firmaya yaptırdın ?
Kan almasından korkmuyorum canım cevabtan korkuyorum nasıl çıkıcak diye benim eve gelicekler..genoksmu nemi buna benzer bir ismi var firmanın

Kan almasından korkmuyorum canım cevabtan korkuyorum nasıl çıkıcak diye benim eve gelicekler..genoksmu nemi buna benzer bir ismi var firmanın
Aynı yerde yaptırdık canım, benimde Genoks iyi çıkacak Allah’ın izni ile iyi düşünelim tamam mı ? Hersey güzel olacak inşallah

Kızlar test yaptıranlar ve yapılacak olanlar ücretlerinizi de söyler misiniz ben 30 yaşındayım. Yaptırıp yaptırmamak konusunda emin değilim. Genelde arkadaşlarım yaptırmamış ama araştırıyorum yine de

Ben de normalde sakinim ama hamilelik sinir yaptı.gerginim hep. Herkes gözüme batıyor.herkese gıcık kapıyorum. Despresyona girmiş gibiyim .bugün daha da mutsuzum hatta sanki kötü bişeyler olmuş gibi ama hiç bişey de olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…