- 2 Ocak 2018
- 200
- 365
- 103
- 35
Aynen öyle canımAmin canımAnnem rahatlıyor beni bana diyor bebek büyüdükce mideme daha çok baskı olucak sen ne sanıyorsun diyor ayaklarıyla oynucak
İşte biz yapıyoruz sonra diyoruz acaba çocuk etkilendimiAynen öyle canımbende bugün birden sinir yaptım ve baya bi ağladım sonra diyorumki bebeğime bişey olmuşmudur kendimi dinleyip duruyorum bu seferde takıntı yaptım inşaAllah bişey olmamıştır baya ağladım çünkü
Onu sormadım bile şimdilikBiliyorum kuzumdoğum fiyatlarını tahmin edemiyorum
İşte biz yapıyoruz sonra diyoruz acaba çocuk etkilendimibende normaldede daha çok her şeye kafaya takan biriyim gebelikte çalıştığım kadarıyla bunu etmemeye çalışıyorum boş vermek en iyisi çocuk için şimdilik
Benim daha doktorum bile yokOnu sormadım bile şimdilik
Amaan ben hep diyordum çocuğum olursa en sevdiğim doktor vardı tabi pahalı yerde doğum yapıyor ama hep hayalimdi onda bebişim olsun ama bak kısmet işte dediğim doktor evimden çok uzak..şimdiki doktorum ama evime yakın bana deyince 3 ay kalkmıcaksın yatıcaksın bende mecbur bu doktorda kaldım uzun yola çıkmamak için bununlada Allah nasip ederse devam edicem..ama pek iyi tanımıyorum kendisiniBenim daha doktorum bile yokşimdi yarın yaşadığımız yere gitcez. Sonra doktor bakacağım. Kısmetse okul açıldığı hafta ya da haftasonu ikili tarama ile direk doktora gitcem. Tanımadan etmeden direk ikili teste ama napim çok zor uzakta olmak Kızlar çok
Aynen canım ben yaptırmasam aklımda kalacaktı birde +sma tasıyıcılığı var mı onada bakıldı. Çünkü yaptırmamıştım. Histeroskobi sonrasi hemen hamile kaldım. Fetal dna+sma bakıldıÜfff zaten herşey dolara bağlı ülkede deli olcam
Olsun kuzum enerjiniz tuttuysa olur yani neden olmasınAmaan ben hep diyordum çocuğum olursa en sevdiğim doktor vardı tabi pahalı yerde doğum yapıyor ama hep hayalimdi onda bebişim olsun ama bak kısmet işte dediğim doktor evimden çok uzak..şimdiki doktorum ama evime yakın bana deyince 3 ay kalkmıcaksın yatıcaksın bende mecbur bu doktorda kaldım uzun yola çıkmamak için bununlada Allah nasip ederse devam edicem..ama pek iyi tanımıyorum kendisini
Kıyamam sana canım böyle diyorsun ya buna bile ağlayasın geliyorBenim daha doktorum bile yokşimdi yarın yaşadığımız yere gitcez. Sonra doktor bakacağım. Kısmetse okul açıldığı hafta ya da haftasonu ikili tarama ile direk doktora gitcem. Tanımadan etmeden direk ikili teste ama napim çok zor uzakta olmak Kızlar çok
İyi yapmışsın kuzum. Ben de hiç yaptırmadım açıkçası sma falan. Rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almamızı nasip edecekAynen canım ben yaptırmasam aklımda kalacaktı birde +sma tasıyıcılığı var mı onada bakıldı. Çünkü yaptırmamıştım. Histeroskobi sonrasi hemen hamile kaldım. Fetal dna+sma bakıldı
Benim de herşeye ağlayasım geliyor vallahi. Evet gerçekten çok çok zor. İnşallah tez zamanda tayin olayımKıyamam sana canım böyle diyorsun ya buna bile ağlayasın geliyorinsallah iyi seni anlayan doktora denk gelirsin. Tabiki uzak olmak çok zor
Çok fazla zaman ayırmıyor anlatmıyor kendisi ben kendim soru veriyorum ama mesela lekelenmem olunca hastaneye hemen yatırdı geldi baktı ondan diyorum zaten dört dörtlük doktor yok buna şükürOlsun kuzum enerjiniz tuttuysa olur yani neden olmasın
Amin canım, hep dua ediyorum tüm bebek bekleyenlere, ellerini açıp bebek isteyenlere Allahım sen nasip et kimsenin kucağını boş koyma, çok zor o yolu beklemek benim için çok zordu çok…İyi yapmışsın kuzum. Ben de hiç yaptırmadım açıkçası sma falan. Rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almamızı nasip edecek
Haklısın dört dörtlük bulamayız. 7/24 ulaşabilmek en önemlisi. O varsa bence çoğu şey gözardı edilirÇok fazla zaman ayırmıyor anlatmıyor kendisi ben kendim soru veriyorum ama mesela lekelenmem olunca hastaneye hemen yatırdı geldi baktı ondan diyorum zaten dört dörtlük doktor yok buna şükür
Ben de herkese dua ediyorum gerçekten. Ancak biz anlarız benim için de çok zordu. Çok bekledim. Çok şükürAmin canım, hep dua ediyorum tüm bebek bekleyenlere, ellerini açıp bebek isteyenlere Allahım sen nasip et kimsenin kucağını boş koyma, çok zor o yolu beklemek benim için çok zordu çok…
Tüp bebekte ünlü doktorun yanına gitdim sonuç sıfır ondan pek takılmamaya karar verdim yeterki azcık ilgili olsun güleryüzlü olsun o bile yetiyorHaklısın dört dörtlük bulamayız. 7/24 ulaşabilmek en önemlisi. O varsa bence çoğu şey gözardı edilir
Amin canım amin,Ben de herkese dua ediyorum gerçekten. Ancak biz anlarız benim için de çok zordu. Çok bekledim. Çok şükürsağsalim de gelsinler dünyaya mutlu birey olsunlar sağlıklı olsunlar inşallah
Benim doktorum öyle canım 7/24 sadece evime çok uzak kliniği ama değer diyorum. Geçen serum takılacaktık evime yakım hastanede acildeki doktorla bile konuştu şu serumu takalım diye, hemde çok güler yüzlü anlayışlı hiç bıkmadan anlatıyor soruyor, seni hiç şüpheden bırakmıyor hele bir lafı ‘’sen bana güven’’ tek kötü yanı evime çok uzak yani özel araç ile bir saatte gidip bir saatte geliyoruz trafik yoksaHaklısın dört dörtlük bulamayız. 7/24 ulaşabilmek en önemlisi. O varsa bence çoğu şey gözardı edilir
Maydanoz ananas hurmaBana da onlar söylendi bir de maydanoz vardı benim yasaklar arasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?