2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Amin canımAnnem rahatlıyor beni bana diyor bebek büyüdükce mideme daha çok baskı olucak sen ne sanıyorsun diyor ayaklarıyla oynucak
Aynen öyle canım bende bugün birden sinir yaptım ve baya bi ağladım sonra diyorumki bebeğime bişey olmuşmudur kendimi dinleyip duruyorum bu seferde takıntı yaptım inşaAllah bişey olmamıştır baya ağladım çünkü

İşte biz yapıyoruz sonra diyoruz acaba çocuk etkilendimibende normaldede daha çok her şeye kafaya takan biriyim gebelikte çalıştığım kadarıyla bunu etmemeye çalışıyorum boş vermek en iyisi çocuk için şimdilik

Bana doktor kazdı böyle olduğum için. 9 ay geçmez böyle diye. Sakin ol diyor ama olamıyor insan

Onu sormadım bile şimdilik
Benim daha doktorum bile yok şimdi yarın yaşadığımız yere gitcez. Sonra doktor bakacağım. Kısmetse okul açıldığı hafta ya da haftasonu ikili tarama ile direk doktora gitcem. Tanımadan etmeden direk ikili teste ama napim çok zor uzakta olmak Kızlar çok

Amaan ben hep diyordum çocuğum olursa en sevdiğim doktor vardı tabi pahalı yerde doğum yapıyor ama hep hayalimdi onda bebişim olsun ama bak kısmet işte dediğim doktor evimden çok uzak..şimdiki doktorum ama evime yakın bana deyince 3 ay kalkmıcaksın yatıcaksın bende mecbur bu doktorda kaldım uzun yola çıkmamak için bununlada Allah nasip ederse devam edicem..ama pek iyi tanımıyorum kendisini

Üfff zaten herşey dolara bağlı ülkede deli olcam
Aynen canım ben yaptırmasam aklımda kalacaktı birde +sma tasıyıcılığı var mı onada bakıldı. Çünkü yaptırmamıştım. Histeroskobi sonrasi hemen hamile kaldım. Fetal dna+sma bakıldı

Olsun kuzum enerjiniz tuttuysa olur yani neden olmasın

Kıyamam sana canım böyle diyorsun ya buna bile ağlayasın geliyor insallah iyi seni anlayan doktora denk gelirsin. Tabiki uzak olmak çok zor

Aynen canım ben yaptırmasam aklımda kalacaktı birde +sma tasıyıcılığı var mı onada bakıldı. Çünkü yaptırmamıştım. Histeroskobi sonrasi hemen hamile kaldım. Fetal dna+sma bakıldı
İyi yapmışsın kuzum. Ben de hiç yaptırmadım açıkçası sma falan. Rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almamızı nasip edecek

İyi yapmışsın kuzum. Ben de hiç yaptırmadım açıkçası sma falan. Rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almamızı nasip edecek
Amin canım, hep dua ediyorum tüm bebek bekleyenlere, ellerini açıp bebek isteyenlere Allahım sen nasip et kimsenin kucağını boş koyma, çok zor o yolu beklemek benim için çok zordu çok…

Çok fazla zaman ayırmıyor anlatmıyor kendisi ben kendim soru veriyorum ama mesela lekelenmem olunca hastaneye hemen yatırdı geldi baktı ondan diyorum zaten dört dörtlük doktor yok buna şükür
Haklısın dört dörtlük bulamayız. 7/24 ulaşabilmek en önemlisi. O varsa bence çoğu şey gözardı edilir

Amin canım, hep dua ediyorum tüm bebek bekleyenlere, ellerini açıp bebek isteyenlere Allahım sen nasip et kimsenin kucağını boş koyma, çok zor o yolu beklemek benim için çok zordu çok…
Ben de herkese dua ediyorum gerçekten. Ancak biz anlarız benim için de çok zordu. Çok bekledim. Çok şükür sağsalim de gelsinler dünyaya mutlu birey olsunlar sağlıklı olsunlar inşallah

Haklısın dört dörtlük bulamayız. 7/24 ulaşabilmek en önemlisi. O varsa bence çoğu şey gözardı edilir
Benim doktorum öyle canım 7/24 sadece evime çok uzak kliniği ama değer diyorum. Geçen serum takılacaktık evime yakım hastanede acildeki doktorla bile konuştu şu serumu takalım diye, hemde çok güler yüzlü anlayışlı hiç bıkmadan anlatıyor soruyor, seni hiç şüpheden bırakmıyor hele bir lafı ‘’sen bana güven’’ tek kötü yanı evime çok uzak yani özel araç ile bir saatte gidip bir saatte geliyoruz trafik yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…