Ben de normalde sakinim ama hamilelik sinir yaptı.gerginim hep. Herkes gözüme batıyor.herkese gıcık kapıyorum. Despresyona girmiş gibiyim .bugün daha da mutsuzum hatta sanki kötü bişeyler olmuş gibi ama hiç bişey de olmadı.
İnan canım bugün doktora söyledim, depresyonda gibiyim biri yanımda inan yüksek sesle konuşunca bile midem bulanıyor. Herşey gözüme batıyor. Kıyamam canım düzeleceğiz inşallah şu 12 haftaları bir geçsek
Kızlar test yaptıranlar ve yapılacak olanlar ücretlerinizi de söyler misiniz ben 30 yaşındayım. Yaptırıp yaptırmamak konusunda emin değilim. Genelde arkadaşlarım yaptırmamış ama araştırıyorum yine de
Kızlar bende böyle ev işi ,kışlık filan yaptığınızı okuyunca hepinize maşallah diyorumBen kahvaltı bile zor hazırlıyorum ki akşam yemeğinden bahsetmiyorum bileHer besin kokusu beni mahvediyor.Çok yada hızlı hareket ettiğimde sanki 10 saatlik araba yolculuğundan çıkmışım gibi midem hep çalkantılı.Geceleri kolay dalıyorum fakat uyanınca wc için , sonrasında çok zor dalıyorum.Sabah 2 akşam 2 prilam içmeme rağmen hala böyleyim.Bu arada genital bölgeden karına doğru oluşan linea çizgim benim baya yukarı doğru çıkmış şaşırdım erken aslında.Salı günü 2 li testim var.Çok stresliyim.Öncelikle inşallah herşey yolundadır ve sonrasında da inşallah yavrumun cinsiyetini öğrenebilirim.Şimdilik bebeğim diye seviyorum karnımı
İnan canım bugün doktora söyledim, depresyonda gibiyim biri yanımda inan yüksek sesle konuşunca bile midem bulanıyor. Herşey gözüme batıyor. Kıyamam canım düzeleceğiz inşallah şu 12 haftaları bir geçsek
Allah ın gücüne gitmesin ama Ben tv de kanal gezerken saçı sakalı birbirine karışmış bir adam gördüm öğürerek lavaboya koştum düşün.Çok üzülüyorum.Artık gerçekten kendimi iyi hissetmek istiyorumBir an önce hepimiz rahatlayalım inşallah
Allah ın gücüne gitmesin ama Ben tv de kanal gezerken saçı sakalı birbirine karışmış bir adam gördüm öğürerek lavaboya koştum düşün.Çok üzülüyorum.Artık gerçekten kendimi iyi hissetmek istiyorumBir an önce hepimiz rahatlayalım inşallah
Şeftaliyi de ilk kez duydum internette de çok bilgi kirliliği var bence doktorlar söylerdi öyle bir şey olsa bana söylediği asitli içecekler çiğ et salam sosis sucuk vs alkol sigara tuketmemem
İlk haftalar bende böyleydim 3 kilo aldım son iki hafta çok aşırı kustum 4 kilo verdim, bugün doktorum ama yemen gerekiyor artık dedi de nasıl yiyeceğiz orasıda ayrı :)
İlk haftalar bende böyleydim 3 kilo aldım son iki hafta çok aşırı kustum 4 kilo verdim, bugün doktorum ama yemen gerekiyor artık dedi de nasıl yiyeceğiz orasıda ayrı :)
İnşallah canım prilam alıyor musun ? Hamile bir arkadaşım var onun tamamen kesti bulantısını, ben Sürekli kusuyorum bana 12 haftadan sonra gaviscon başlayacak midem yanıyor artık. İnsallah canım bir an önce geçer senin kaç haftalık ben korkuyorum 9 ay böyle olsun tiksinmem var mı yemeklerden peki ?
Tabi 5 haftadan itibaren vuruyorum her gün çok ağrıyor canım bide ben mayısta tüp bebek yaptım kimyasal oldu o zamanda çok iğnem vardır her yerim mosmor resmen
Şeftaliyi de ilk kez duydum internette de çok bilgi kirliliği var bence doktorlar söylerdi öyle bir şey olsa bana söylediği asitli içecekler çiğ et salam sosis sucuk vs alkol sigara tuketmemem
Kızlar bu gün annemin doğum günüydü resim çektirirken eşimin sayesinde çok fazla güldüm güldükten sonra midemdemi karnımdamı ağrı oldu acaba çocuğa bir şey olurmu saçma gele bilir size ama midemde rahatsızlık oluştu korktum