Natera panorama 12.000 odedik 440$ di sanirim ama plus gibi bi paket, bir de basic paket vardi o da 390$ di yanlis hatirlamiyosam, genoks 10.000 fiyat vermisti, genetiks nipt24 320€ fiyat vermistiKızlar test yaptıranlar ve yapılacak olanlar ücretlerinizi de söyler misinizben 30 yaşındayım. Yaptırıp yaptırmamak konusunda emin değilim. Genelde arkadaşlarım yaptırmamış ama araştırıyorum yine de
Kuzum bu bizim influence olmamız bence. Yani hiç ismi sanı duyulmamış biri de harika olabilir reklam sevmiyordur. O yüzden senin içini rahatlatsın en önemlisi buTüp bebekte ünlü doktorun yanına gitdim sonuç sıfır ondan pek takılmamaya karar verdim yeterki azcık ilgili olsun güleryüzlü olsun o bile yetiyor
Offf işte ben de diyorum ki acaba Van a Diyarbakır a mı gitsem doktora. Ama doğum martta. Kar kış var oralarda. Gerçekten çok endişe ediyorum eşim de öyle. Sırf bu yüzden annene götüreyim seni diyor onu da ben istemiyorumBenim doktorum öyle canım 7/24 sadece evime çok uzak kliniği ama değer diyorum. Geçen serum takılacaktık evime yakım hastanede acildeki doktorla bile konuştu şu serumu takalım diye, hemde çok güler yüzlü anlayışlı hiç bıkmadan anlatıyor soruyor, seni hiç şüpheden bırakmıyor hele bir lafı ‘’sen bana güven’’ tek kötü yanı evime çok uzak yani özel araç ile bir saatte gidip bir saatte geliyoruz trafik yoksa
Çok teşekkür ederim kuzumNatera panorama 12.000 odedik 440$ di sanirim ama plus gibi bi paket, bir de basic paket vardi o da 390$ di yanlis hatirlamiyosam, genoks 10.000 fiyat vermisti, genetiks nipt24 320€ fiyat vermisti
2-3 gündür bende biraz öyleyim sonra sakinleştirici bir şey açıyorum rahatlatmaya çalışıyorum ya da kendi kendime şarkı falan söylüyorumAynen öyle canımbende bugün birden sinir yaptım ve baya bi ağladım sonra diyorumki bebeğime bişey olmuşmudur kendimi dinleyip duruyorum bu seferde takıntı yaptım inşaAllah bişey olmamıştır baya ağladım çünkü
Of ben de çok duygusal ve gerginim2-3 gündür bende biraz öyleyim sonra sakinleştirici bir şey açıyorum rahatlatmaya çalışıyorum ya da kendi kendime şarkı falan söylüyorumolmaz inşAllah ya bende sonradan düşünüyorum bunu ama sonradan diyorum ki insan da 9 ay boyunca ağlamadan stres yapmadan da duramazki. Ama inşAllah geçer yani bu günlerde çevremde ki herkeste bir alınganlık duygusallık var ama benim yani sadece bende de değil
Ay bende öyleyim herşeye sinirip duruyorum sonra da ağlıyorumHiç olmadığım kadar kendimi hasta hissediyorum ve duygusal.dokunsalar ağlarım ağlıyorum da
Tabi bir sürü böyle doktorlar var reklamı olanları gördüm ben meselaKuzum bu bizim influence olmamız bence. Yani hiç ismi sanı duyulmamış biri de harika olabilir reklam sevmiyordur. O yüzden senin içini rahatlatsın en önemlisi bu
Evet onlar da vardıMaydanoz ananas hurma
Sma taşıyıcılığı için biz eşimle geçen hafta sağlık ocağında kan verdik. Benim 12 hafta dolmadığı için ben de kan verdim. Hamile olduğum için öncelik verdiler. Sonuç 5 günde çıktı. Çok Şükür taşıyıcı değilmişiz.Aynen canım ben yaptırmasam aklımda kalacaktı birde +sma tasıyıcılığı var mı onada bakıldı. Çünkü yaptırmamıştım. Histeroskobi sonrasi hemen hamile kaldım. Fetal dna+sma bakıldı
Amin.İyi yapmışsın kuzum. Ben de hiç yaptırmadım açıkçası sma falan. Rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almamızı nasip edecek
Aaaa ilk kez duydum bunu. Gidince bir bakayım eğer dediğiniz gibiyse oralarda da yaptırayım. Peki eğer taşıyıcı falansak noluyor?Amin.sağlık ocakları yapıyor kuzum sma testi eşin de sen de ilk çocuğa hamilelikte verebilirsin. 12. Haftaya kadar hamilelikte anneden de alınabiliyor babadan da. İstersen sadece eşin de verebilir. Hamile olduğunu özellikle belirt. Sonuç erken çıkıyor .
Hem anne hem baba taşıyıcıysa devlet gen taramalı tüp bebek tedavisini karşılıyormuş. Ama gebelik durumunda taşıyıcılık varsa ne oluyor bilmiyorum. Belki iki taraftan biri taşıyıcıysa bebek için ileri tarama falan yapılabilir. Sonuçta ikili üçlü şüpheli çıktığında da birtakım ileri taramalar yapılıyor. Ya da anne baba kararıyla gebelik sonlandırılır . Hiç bilmiyorum kuzum detaylı şekilde.Aaaa ilk kez duydum bunu. Gidince bir bakayım eğer dediğiniz gibiyse oralarda da yaptırayım. Peki eğer taşıyıcı falansak noluyor?
Aaa bunu bilmiyordum keşke bende öyle yapsaydım, sadece benden aldılar gideyim o zaman eşimde kan versin, ne dedin peki sağlık ocağına canımSma taşıyıcılığı için biz eşimle geçen hafta sağlık ocağında kan verdik. Benim 12 hafta dolmadığı için ben de kan verdim. Hamile olduğum için öncelik verdiler. Sonuç 5 günde çıktı. Çok Şükür taşıyıcı değilmişiz.
Doktorum bana dün dün taşıyıcılık olur ise amniyosentez öneriyoruz dediHem anne hem baba taşıyıcıysa devlet gen taramalı tüp bebek tedavisini karşılıyormuş. Ama gebelik durumunda taşıyıcılık varsa ne oluyor bilmiyorum. Belki iki taraftan biri taşıyıcıysa bebek için ileri tarama falan yapılabilir. Sonuçta ikili üçlü şüpheli çıktığında da birtakım ileri taramalar yapılıyor. Ya da anne baba kararıyla gebelik sonlandırılır . Hiç bilmiyorum kuzum detaylı şekilde.
Ben de burda birinde görmüştüm Şubat grubunda galiba. Onu okuyunca sağlık ocağına gidip sormuştum eşimle . Tek eşim verecek sanıyordum ama gebe olduğum için benden de aldılar kan.
Oh çok şükür canım şükürler olsunSma taşıyıcılığı için biz eşimle geçen hafta sağlık ocağında kan verdik. Benim 12 hafta dolmadığı için ben de kan verdim. Hamile olduğum için öncelik verdiler. Sonuç 5 günde çıktı. Çok Şükür taşıyıcı değilmişiz.
Eşim için sma testi verecektik dedik aile hekimine direk. Evlilik öncesi yapılmadı mı dedi biz evlendiğimizde böyle bir uygulama yoktu. Genelde hep evlilik öncesi gelindiği için doktorun da çok bilgisi yoktu kendisi yeni buraya tayin oldu. Dışarı çıktı birilerine sordu galiba. .geldiğinde Gebe olduğun için ikiniz de kan verebilirsiniz dedi. Çok bilinen bir uygulama değil ben kadın doğumcuya sorduğumda evlilik öncesi yapılıyor test hamilelik oluşmuş artık.bişey yapılamaz demişti. . Aile hekiminizle bi görüşün kuzum . Sağlık ocakları bölgelere göre farklı olur mu bilmiyorum benim toxoplazma gibi testlerimi de aile hekimi yapmıştı ama İstanbul'da bi bölgede bu testleri sağlık ocağı yapmıyormuş. Bu sma testi sonuçta sağlık Bakanlığı'nın prosedürü bunu tahmin ediyorum ki her sağlık ocağı yapıyordur inşallah.Aaa bunu bilmiyordum keşke bende öyle yapsaydım, sadece benden aldılar gideyim o zaman eşimde kan versin, ne dedin peki sağlık ocağına canım
Rica ederim, ben ankarada yasiyorum genoksta yaptirmayi dusunuyodum ankarada oldugundan ama sonra sikayetvarda sikayetleri gordum, doktorum orda yaptir deseydi gene de yaptirirdim ama genetiks ve eurofinste iyi diyolar, doktor nereyi onerdi sizeÇok teşekkür ederim kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?