Bebekler huylarımızı da değişti. Benim zekamı da aldı bazen dalgınlaşıyorum. Akdeniz anemisi taşıyıcısıyım ben. O yüzden eşime de test yaptılar. O çıktı 10 günde.
Bizim epey oldu ilk pozitifi görünce doktor hemen ona gönderdi canım. Ay şimdi sordum çok pardon eşime sordum meğer onun Sma hala çıkmadı Talasemi çıkmış 10 günde. Sma 45 günde çıkıyormuş.
İnşallah canım prilam alıyor musun ? Hamile bir arkadaşım var onun tamamen kesti bulantısını, ben Sürekli kusuyorum bana 12 haftadan sonra gaviscon başlayacak midem yanıyor artık. İnsallah canım bir an önce geçer senin kaç haftalık ben korkuyorum 9 ay böyle olsun tiksinmem var mı yemeklerden peki ?
10. Hafta bitmek üzere prilam başlarda biraz ise yaradı bulaniyordu ama kusmuyordum son haftalarda ise yaramamaya başladı bıraktım artık yumurtadan tiksiniyorum çok yağlı salçalı yiyemiyorum
Neyde pozitifi gördü canım, bir sağlık ocağına sorayım olmadı pazartesi canım ne zaman çıkar diye, bende böyle oldum hamilelikte, birsey taktım mı takıyorum zaten takıntılıydım iyice oldum
Sen zaten vermişsin genoksa o çıkar. Sağlık ocağında özellikle belirt ama canım hamileyim şu kadarlık diye. Ben kaç defa söyledim hem doktora hem hemşireye. Hem kan alan hemşireye. Deli ettim kendimi
Sen zaten vermişsin genoksa o çıkar. Sağlık ocağında özellikle belirt ama canım hamileyim şu kadarlık diye. Ben kaç defa söyledim hem doktora hem hemşireye. Hem kan alan hemşireye. Deli ettim kendimi
Ben de ozelde dogum paketi almak icin bir doktorla on gorusme yaptim ona sordum nereye gidiyim diye o onerdi sonuclar ona gitti sukur temiz cikti anlastim
Hastaneyle
Banada genox ya da panaroma ama en güvendiğim panaroma dedi. Genox un ankaradaymış yeri panorama amerikaya gidiyormuş test iki firmanın çalışma yöntemi farklıymış. Ben panaromada karar kıldım arkadaşlar, perşembe günü gelecekler kan almak için. Hepimiz hayırlı sonuçlar alalım inşallah
Ben de natera panoramada yaptirdim 8 gunde geldi sonuc aynisi sanirim amerikaya gitti yalniz 2 paket var sorun isterseniz biri basic panel biri plus galiba
Ben de son durumumu güncelleyeyim. 12+4 teyim ikili test için bugün doktoruma gittim. Bebeğim kendine güzelce yer yapmış ayakları ile kendini itip hafif hafif hareket ediyordu. Burun kemiğini gördük ama dönmediği için ensesine bakamadı doktor biraz uğraştık ama dönmedi. Bacaklarını da kapattığı için cinsiyet tahmini bile alamadık pazartesi tekrar gidicem ense kalınlığına bakması için ondan sonra ikili test vericem. Hem büyümüş olması hem hareket etmesi beni çok duygulandırdı çikolata yiyip gitsem döner mi acaba bilemedim
Doktorum vitamin olarak negemesix max a geçmemi istedi. İçeriğine bakınca yine folik asit var ama omega3 oranı daha yüksek. Mide yanmalarım içinde gastren verdi. Bir de göğsümde ve karnımda kaşıntı ve kızarıklık vardı hametan ve travazol önerdi.