2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bebekler huylarımızı da değişti. Benim zekamı da aldı bazen dalgınlaşıyorum. Akdeniz anemisi taşıyıcısıyım ben. O yüzden eşime de test yaptılar. O çıktı 10 günde.
benim de eşimde çıktı ben de olmayınca sorun olmaz dediler ama doktoruma sormamışım şimdi farkettim

Neden bu kadar zaman çıkmadı ki sizinki Allah Allah. Neye göre yapıyorlar acaba bu analizleri .

10. Hafta bitmek üzere prilam başlarda biraz ise yaradı bulaniyordu ama kusmuyordum son haftalarda ise yaramamaya başladı bıraktım artık yumurtadan tiksiniyorum çok yağlı salçalı yiyemiyorum

Neyde pozitifi gördü canım, bir sağlık ocağına sorayım olmadı pazartesi canım ne zaman çıkar diye, bende böyle oldum hamilelikte, birsey taktım mı takıyorum zaten takıntılıydım iyice oldum
Sen zaten vermişsin genoksa o çıkar. Sağlık ocağında özellikle belirt ama canım hamileyim şu kadarlık diye. Ben kaç defa söyledim hem doktora hem hemşireye. Hem kan alan hemşireye. Deli ettim kendimi

Sen zaten vermişsin genoksa o çıkar. Sağlık ocağında özellikle belirt ama canım hamileyim şu kadarlık diye. Ben kaç defa söyledim hem doktora hem hemşireye. Hem kan alan hemşireye. Deli ettim kendimi
Aynen canım en azından eşimden alsalar bile yeter

Arkadaşlar aranızda genoksta Fetal dna baktıranlar kimler ?

Benim daha zamanım gelmedi. 10+2 bugün. Daha takipli doktorum da yok yaşadığım yere gidince bakacağım nolcak
Ben de ozelde dogum paketi almak icin bir doktorla on gorusme yaptim ona sordum nereye gidiyim diye o onerdi sonuclar ona gitti sukur temiz cikti anlastim
Hastaneyle

Ben de natera panoramada yaptirdim 8 gunde geldi sonuc aynisi sanirim amerikaya gitti yalniz 2 paket var sorun isterseniz biri basic panel biri plus galiba

Ben de son durumumu güncelleyeyim. 12+4 teyim ikili test için bugün doktoruma gittim. Bebeğim kendine güzelce yer yapmış ayakları ile kendini itip hafif hafif hareket ediyordu. Burun kemiğini gördük ama dönmediği için ensesine bakamadı doktor biraz uğraştık ama dönmedi. Bacaklarını da kapattığı için cinsiyet tahmini bile alamadık pazartesi tekrar gidicem ense kalınlığına bakması için ondan sonra ikili test vericem. Hem büyümüş olması hem hareket etmesi beni çok duygulandırdı çikolata yiyip gitsem döner mi acaba bilemedim
Doktorum vitamin olarak negemesix max a geçmemi istedi. İçeriğine bakınca yine folik asit var ama omega3 oranı daha yüksek. Mide yanmalarım içinde gastren verdi. Bir de göğsümde ve karnımda kaşıntı ve kızarıklık vardı hametan ve travazol önerdi.

Ayyy bende sardalya yemek istiyorum yaaa Üsküdara gidip orda çarşı var balıkçı ordan yicez inşallah İstanbul'da oturanlara öneririm Eveeeet hanımlar napiyoruzzzz, açıyoruz müziğiiiiii iki oynuyoruz pozitif düşünüyorooruuuzzz Tüm negatif enerjileri yolluyoruuuuzzz Gelsin pozitif enerjiiiiii haydeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…