Aynen canım pazartesi gideyim bana yapıldı en azından eşime yapsınlar.Aynen kuzum sorun aklından gider en azından için rahatlar.
Bende öyle dedim doktoruma söyledim fetal için verdiğiniz firmayla görüştüm ne zaman yaptırayım dedim hatta ultrasonda en son bakarken konuştuk.Ensesi iyi görünüyor şimdilik dedi.Yaşın 40 ın üstünde olmadığı için bi ikilimizi yapalım öyle karar veririz dedi.Zaten ense iyi burun kemiği iyiyse kan yüksek çıksa bile çok önemli değil yaştan dolayı çıkacağını biliyoruz.Perinatoloji doktoruna gidiyorum zaten.O yüzden ona güveniyorum.Bir çok arkadaşım kendisiyle doğum yaptı.Artık beni nasıl yönlendirirse o yolu izleyeceğim.canım senin de yaşın biraz daha yüksekti
diye hatırlıyorum her halikarda 2 li testin çok yüksek çıkacak yaşı 35 den yğksek olanlarda hemen yüksek riskli diyorlar bir araştır istersen boşuna strese girme ilerde diye yazmak istedim
ben hiç üzülmüyorum da sonradan gelme eve seni görmek istemiyorum dedim o da gelmedi beklediğim ilgiyi alakayı göstermediğini düşünüyorum onsuz daha iyiyim sankiKıyamam geçecek inşallah normal şuan bu halimiz, bende eşime sinir oluyorum aslında hep alttan alıyor ama nerdeee, sonra üzülüyorum niye böyle yaptım diye ama
Yapma kuzum böyle. Hormonlar ele geçirdi bizi. O yüzden böyleyizben hiç üzülmüyorum da sonradan gelme eve seni görmek istemiyorum dedim o da gelmedi beklediğim ilgiyi alakayı göstermediğini düşünüyorum onsuz daha iyiyim sanki
Bizim epey oldu ilk pozitifi görünce doktor hemen ona gönderdi canım. Ay şimdi sordum çok pardon eşime sordum meğer onun Sma hala çıkmadıNe zaman yaptırdın canım, bende gidip soracağım Pazartesi eşimede bakılsın ?
Onlar bizim gibi ne yazıkki düşünemiyorlar.Biz daha detaycıyız.Beklentilerimizin farkına varamıyorlar.Ama biz de daha önceden amaaamnn diyip geçebileceğimiz şeylere şuan bu hormonlarla takılıp duruyoruz.Kendini aşşağı çekme mutsuz olma sakın.Biraz sende boşver.Üstelik babalar içinde yeni bir olay yeni bir düzen.Onlarında alışması zaman alıyor.İlerleyen haftalarda bu hormonlara tam alışmış olacağız inşallahben hiç üzülmüyorum da sonradan gelme eve seni görmek istemiyorum dedim o da gelmedi beklediğim ilgiyi alakayı göstermediğini düşünüyorum onsuz daha iyiyim sanki
Ben de aynıyımBen de en çok eşime sinir oluyorum ama adamın bi suçu da yok. Anneme de sinir oluyorum geçen tartıştık ben hatalıydım sonra üzüldüm ağladım benim çocuğum da bana böyle davranacak diye
Mide yanması için gaviscon şurup çok iyi geliyor canım.Anımda kesiyor mideyi ferahlatıyor.Bende sinirliyim gerginim ve mide bulantıları mide ynmaları resmen hayatımı mafetti ama sabır diyorum valla inşallah gececek.. haftaya salı perinataloga gidicem 2li test için
Neyde pozitifi gördü canım, bir sağlık ocağına sorayım olmadı pazartesi canım ne zaman çıkar diye, bende böyle oldum hamilelikte, birsey taktım mı takıyorumBizim epey oldu ilk pozitifi görünce doktor hemen ona gönderdi canım. Ay şimdi sordum çok pardon eşime sordum meğer onun Sma hala çıkmadıTalasemi çıkmış 10 günde. Sma 45 günde çıkıyormuş.
İnşallah canım geçerde bir rahat nefes alırız, mide bulantısı olduğu için çok mutsuz oluyoruz Buda bizi yıpratıyor. Haliyle bazı şeylere takılıyoruz. İnşallah en kısa zamanda geçerde gerçekten hamile gibi hareket ederizBende sinirliyim gerginim ve mide bulantıları mide ynmaları resmen hayatımı mafetti ama sabır diyorum valla inşallah gececek.. haftaya salı perinataloga gidicem 2li test için
Hayır canım gelmedi. Hala bekliyorumberenikaa canım Fetal dna sonucun geldi mi?
Bence kesinlikle hormonlardan, bende normalde pozitif bir insanım neşeli falan, hatta geçen haftaya kadar evde şarkı açıp kendi kendime oynarım falanYani eşim müthiş iyi maşallah ama gözüme batıyor bazen yine de. Bence hormonlardan
Bebekler huylarımızı da değişti. Benim zekamı da aldıNeyde pozitifi gördü canım, bir sağlık ocağına sorayım olmadı pazartesi canım ne zaman çıkar diye, bende böyle oldum hamilelikte, birsey taktım mı takıyorumzaten takıntılıydım iyice oldum
Oh missssBence kesinlikle hormonlardan, bende normalde pozitif bir insanım neşeli falan, hatta geçen haftaya kadar evde şarkı açıp kendi kendime oynarım falanama bu hafta bayağı garipti yani, sinirlenmelerim, alinganliklarım, sanki hayattan kopmuş gibi hallerim ve çevremdekilerin de dikkatini çekmiş. Bende bugün toparlanmaya karar verdim, şimdi bir tane güzel bir şarkı açtım ve güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum. Tüm negatif olan şeyleri uzak tutmaya çalışıyorum. Bakalım nasıl olcak
Canım bana panoramanın iletişim bilgilerini atsan mısın rica etsem, özeldenBanada genox ya da panaroma ama en güvendiğim panaroma dedi. Genox un ankaradaymış yeri panorama amerikaya gidiyormuş test iki firmanın çalışma yöntemi farklıymış. Ben panaromada karar kıldım arkadaşlar, perşembe günü gelecekler kan almak için. Hepimiz hayırlı sonuçlar alalım inşallah
sağol canım inşallahOnlar bizim gibi ne yazıkki düşünemiyorlar.Biz daha detaycıyız.Beklentilerimizin farkına varamıyorlar.Ama biz de daha önceden amaaamnn diyip geçebileceğimiz şeylere şuan bu hormonlarla takılıp duruyoruz.Kendini aşşağı çekme mutsuz olma sakın.Biraz sende boşver.Üstelik babalar içinde yeni bir olay yeni bir düzen.Onlarında alışması zaman alıyor.İlerleyen haftalarda bu hormonlara tam alışmış olacağız inşallah
bana da orası daha mantıklı geliyor sanki doktorlar genoksla anlaşmalı ondan ona yönlendiriyorlar şimdi de doktorlara gıcık oldumArkadaşlar an önce bir arkadaş yazmıştı, Panorama firmasında yaptıracaktı fetal DNA’yı iletişimini nasıl bulabilirim acaba o firmanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?