2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Banada Regenesis max verdi baya iyi geliyor içeriğide güzel hem. İkili test için hastanedeyim bekliyorum heyecandan erken gelmişim

Ben de natera panoramada yaptirdim 8 gunde geldi sonuc aynisi sanirim amerikaya gitti yalniz 2 paket var sorun isterseniz biri basic panel biri plus galiba
Plus olanda De-george sendromu bakılıyormuş onun için doktor üst panele yönlendirmedikçe gerekli değil Basic olan yeterli oluyor

kızlar fiyat çok iyi file hediyeside var, ben şimdi sipariş vereceğim markası hobbylife, e bebekte baktım babyjem marka 1000₺ yarı yarıya fiyat, linkinide aşağıya ekliyorum, önceki hamılelıgımdr diğerlerinden kullandım aşırı yer kaplıyorlar

kızlar cinsiyet öğrenmeye giderken çikolata süt vs bebeği hareketlendirmek için neler yiyip gittiniz acaaba

Kızlar ayın 18’inde fetal dna yaptıracağız.Bu test genel olarak kapsamlı bir test mi oluyor yani bundan başka testler de yapılacak mı acaba bilginiz var mı?

Ay ne güzel test sonuçlarımı alsaydım hemen alırdım..ama ne güzel böyle her kes aldıklarını paylaşsa

Kızlar ayın 18’inde fetal dna yaptıracağız.Bu test genel olarak kapsamlı bir test mi oluyor yani bundan başka testler de yapılacak mı acaba bilginiz var mı?
Canım bunu yaptırırsan 2li 3lü tarama testlerine gerek yokmuş. Detaylı ultrason baktıracağız birde

kızlar cinsiyet öğrenmeye giderken çikolata süt vs bebeği hareketlendirmek için neler yiyip gittiniz acaaba
11. Haftada da bunları yersek bebek hareket eder mi yoksa erken bir hafta mı ? Instagram'da bi doktorun sayfasını görnüştüm o kahve içip gelin diyordu o zaman bebek çok hareketleniyormuş kafein etkisiyle.

11. Haftada da bunları yersek bebek hareket eder mi yoksa erken bir hafta mı ? Instagram'da bi doktorun sayfasını görnüştüm o kahve içip gelin diyordu o zaman bebek çok hareketleniyormuş kafein etkisiyle.
Kahve normalde çok önermiyor doktorlar ama Bi kere içeceksiniz sonuçta denenebilir o zaman

Benim oğlanın ufak boy şişme havuzu var ben onu değerlendiricem ilk zamanlar içine de bunu almak istiyorum zaten yaklaşık üç aylık olunca hiç gerek bile kalmayacak havuza direk bunda yikayabilirim

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-02-16-24-10-500_com.android.chrome-edit.webp
    22 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar ben çok fena kabız oldum afedersiniz ama tıkandım zar zor 1 saatte çıkarabilirim az bisey o bölgem yırtıldı galiba çok acı var bol su içmek dışında önereceğiniz bisey var mi hamilelik boyunca kabız olursam yandım çok fenayım

Ben de bunu bekliyorum bi alayım sonuçları hemen başlayacağım almaya .çok özeniyorum kalp atışlarını duyduktan sonra heves edip 2 tane zıbın almıştım koydum köşeye
Ben ilk gebeliğimde 1 tane takım ve 1 ayakkabı almıştım ama malesef gebelik devam etmemişti ondan bu defa kalb atışını duyunca almadım ama şimdi sonuçları alınca az az almak isterim çok fazla diğil şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…