- 2 Ocak 2018
- 200
- 365
- 103
- 35
Banada Regenesis max verdi baya iyi geliyor içeriğide güzel hem. İkili test için hastanedeyim bekliyorum heyecandan erken gelmişimBen de son durumumu güncelleyeyim. 12+4 teyim ikili test için bugün doktoruma gittim. Bebeğim kendine güzelce yer yapmış ayakları ile kendini itip hafif hafif hareket ediyordu. Burun kemiğini gördük ama dönmediği için ensesine bakamadı doktor biraz uğraştık ama dönmedi. Bacaklarını da kapattığı için cinsiyet tahmini bile alamadıkpazartesi tekrar gidicem ense kalınlığına bakması için ondan sonra ikili test vericem. Hem büyümüş olması hem hareket etmesi beni çok duygulandırdı çikolata yiyip gitsem döner mi acaba bilemedim
Doktorum vitamin olarak negemesix max a geçmemi istedi. İçeriğine bakınca yine folik asit var ama omega3 oranı daha yüksek. Mide yanmalarım içinde gastren verdi. Bir de göğsümde ve karnımda kaşıntı ve kızarıklık vardı hametan ve travazol önerdi.
Karides yenmiyor diye biliyorum canımKızlar balıkçıya geldik de, karides ve kalamar yiyebiliyor muyduk
Bende başlayayım bugün hemenBanada Regenesis max verdi baya iyi geliyor içeriğide güzel hem. İkili test için hastanedeyim bekliyorum heyecandan erken gelmişim
Tamam canımBende başlayayım bugün hemençıkınca haber edinn
Yenmiyor :/Kızlar balıkçıya geldik de, karides ve kalamar yiyebiliyor muyduk
Plus olanda De-george sendromu bakılıyormuş onun için doktor üst panele yönlendirmedikçe gerekli değil Basic olan yeterli oluyorBen de natera panoramada yaptirdim 8 gunde geldi sonuc aynisi sanirim amerikaya gitti yalniz 2 paket var sorun isterseniz biri basic panel biri plus galiba
Çok iyi pişmesi lazım diye biliyorum. Ama istersen bu havalarda hiç riske atmaKızlar balıkçıya geldik de, karides ve kalamar yiyebiliyor muyduk
kızlar cinsiyet öğrenmeye giderken çikolata süt vs bebeği hareketlendirmek için neler yiyip gittiniz acaabaAyyy bende sardalya yemek istiyorum yaaaÜsküdara gidip orda çarşı var balıkçı ordan yicez inşallah İstanbul'da oturanlara öneririm Eveeeet hanımlar napiyoruzzzz, açıyoruz müziğiiiiii iki oynuyoruz pozitif düşünüyorooruuuzzz Tüm negatif enerjileri yolluyoruuuuzzz Gelsin pozitif enerjiiiiii haydeee
Ay ne güzel test sonuçlarımı alsaydım hemen alırdım..ama ne güzel böyle her kes aldıklarını paylaşsaEki Görüntüle 3295258 kızlar fiyat çok iyi file hediyeside var, ben şimdi sipariş vereceğim markası hobbylife, e bebekte baktım babyjem marka 1000₺ yarı yarıya fiyat, linkinide aşağıya ekliyorum, önceki hamılelıgımdr diğerlerinden kullandım aşırı yer kaplıyorlar
Zuu Baby Fileli Gri Katlanır Banyo Seti Uf - Fiyatı, Yorumları
Zuu Baby Fileli Gri Katlanır Banyo Seti Uf yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Canım bunu yaptırırsan 2li 3lü tarama testlerine gerek yokmuş. Detaylı ultrason baktıracağız birdeKızlar ayın 18’inde fetal dna yaptıracağız.Bu test genel olarak kapsamlı bir test mi oluyor yani bundan başka testler de yapılacak mı acaba bilginiz var mı?
11. Haftada da bunları yersek bebek hareket eder mi yoksa erken bir hafta mı ? Instagram'da bi doktorun sayfasını görnüştüm o kahve içip gelin diyordu o zaman bebek çok hareketleniyormuş kafein etkisiyle.kızlar cinsiyet öğrenmeye giderken çikolata süt vs bebeği hareketlendirmek için neler yiyip gittiniz acaaba
Kahve normalde çok önermiyor doktorlar ama Bi kere içeceksiniz sonuçta denenebilir o zaman11. Haftada da bunları yersek bebek hareket eder mi yoksa erken bir hafta mı ? Instagram'da bi doktorun sayfasını görnüştüm o kahve içip gelin diyordu o zaman bebek çok hareketleniyormuş kafein etkisiyle.
Ben de bunu bekliyorum bi alayım sonuçları hemen başlayacağım almaya .çok özeniyorumAy ne güzel test sonuçlarımı alsaydım hemen alırdım..ama ne güzel böyle her kes aldıklarını paylaşsa
Benim oğlanın ufak boy şişme havuzu var ben onu değerlendiricem ilk zamanlar içine de bunu almak istiyorum zaten yaklaşık üç aylık olunca hiç gerek bile kalmayacak havuza direk bunda yikayabilirimEki Görüntüle 3295258 kızlar fiyat çok iyi file hediyeside var, ben şimdi sipariş vereceğim markası hobbylife, e bebekte baktım babyjem marka 1000₺ yarı yarıya fiyat, linkinide aşağıya ekliyorum, önceki hamılelıgımdr diğerlerinden kullandım aşırı yer kaplıyorlar
Zuu Baby Fileli Gri Katlanır Banyo Seti Uf - Fiyatı, Yorumları
Zuu Baby Fileli Gri Katlanır Banyo Seti Uf yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
O doktor da önermiyordur fazlasını bence .bebeği hareketli görmek için içip gelin diyodur Instagram keşfette çıkmıştı takip etmemiştim sonra kaybettim doktoru daKahve normalde çok önermiyor doktorlar ama Bi kere içeceksiniz sonuçta denenebilir o zaman
Ben ilk gebeliğimde 1 tane takım ve 1 ayakkabı almıştım ama malesef gebelik devam etmemişti ondan bu defa kalb atışını duyunca almadım ama şimdi sonuçları alınca az az almak isterim çok fazla diğil şimdidenBen de bunu bekliyorum bi alayım sonuçları hemen başlayacağım almaya .çok özeniyorumkalp atışlarını duyduktan sonra heves edip 2 tane zıbın almıştım koydum köşeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?