2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
ben de herkese sinir oluyorum en çok da eşime her hareketi konusması batıyor herseyi eksik hatalı yapıyor gibi geliyor bebekle benim düzenimi kuramadı gibi hissediyorum kendim daha iyisini yaparım diye düşünmeye başladım

Çok teşekkür ederim kuzum. Gidince bakacağım aile hekimime sorarım

Rica ederim, ben ankarada yasiyorum genoksta yaptirmayi dusunuyodum ankarada oldugundan ama sonra sikayetvarda sikayetleri gordum, doktorum orda yaptir deseydi gene de yaptirirdim ama genetiks ve eurofinste iyi diyolar, doktor nereyi onerdi size
Benim daha zamanım gelmedi. 10+2 bugün. Daha takipli doktorum da yok yaşadığım yere gidince bakacağım nolcak

Çok iyi canım sağlık ocağı normalde yapmıyor bunları ama iyi yapmış bakmış sana canım. Senin kaç haftalık canım şuan. Pazartesi bende gideyim sağlık ocağına en azından eşimden alsınlar benden aldılar. Doktor sende taşıyıcılık varsa eşine öyle bakalım dedi bana boşuna ücret ödemeyin dedi, az değil sadece benden sma 200 dolar, bir sağlık ocağı ile görüşeyim bende.

canım senin de yaşın biraz daha yüksekti
diye hatırlıyorum her halikarda 2 li testin çok yüksek çıkacak yaşı 35 den yğksek olanlarda hemen yüksek riskli diyorlar bir araştır istersen boşuna strese girme ilerde diye yazmak istedim

Rica ederim, ben ankarada yasiyorum genoksta yaptirmayi dusunuyodum ankarada oldugundan ama sonra sikayetvarda sikayetleri gordum, doktorum orda yaptir deseydi gene de yaptirirdim ama genetiks ve eurofinste iyi diyolar, doktor nereyi onerdi size
Canım bana genoksu önerdi, hatta şuan bir numara dedi, sen bana güven dedi. Bende doktoruma güvendim açıkçası. Aslında doktorum bana fetal dna yapıyor demedi zaten ikili yapalım dedi bende istemediğimi söyledim oda o zaman fetal istiyorsan bunu genoksta yaptırmalısın diye konuştuk içime sindi açıkçası. Genokstaki problem sonuçlar geçen sene bir kaç gün geç çıkmış, ama şimdi onun olmadığı ve Ankara’da kendi tanı merkezlerinin olmasının çok büyük avantaj olduğunu söyledi doktorum, içime sindi açıkçası

Bu sma hastalığında biri taşıyıcıysa sorun olmuyor galiba.ikisi de taşıyıcıysa mı oluyor anlamadım orasını da. Ben şu an 11+2 yim. Eşin vermesi için 12 hafta olma şartı yokmuş sadece hamilede varmış bana takibimi yapan hemşire böyle söyledi. Eşin her zaman verebilir dedi. Ben çok kafama takmıştım hamilelik öncesi yaptırmadım diye özel hastanede sordum 7500 TL demişti. Allah'tan burada o arkadaşın yazısını gördüm de gittim sağlık ocağına. Fiyatlar çok uçuk

Evet canım, doktorum annede varsa amniyosentez öneriyoruz dedi, önce sana bakalım dedi ama benimde aklım alt üst oldu.Pazartesi en iyisi gideyim eşimde versin. Kafam rahat olsun sonuçta eşlerin birinde olması yeterli oluyor.

Canım şimdi bakıyorum, sma testleri devlette 3 aya kadar çıkıyormuş. Vallahi aklımda kaldı

Ama benim eşim verdi sadece. Tek kişi temiz çıkarsa diğer eşe yapmaya gerek yokmuş. Eğer ilk veren pozitifse ikinci eş temizse yine sorun yok. Eğer ikisi de taşıyıcıysa sıkıntı oluyor. Sağlık ocağında 10 günde çıktı sonuç.

Ne zaman yaptırdın canım, bende gidip soracağım Pazartesi eşimede bakılsın ?

Günaydın,ben hiçbir şey yaptırmadım ya şimdi sizler böyle yazınca aklım kaldı,ikili de risk çıkar kesin diye yaptırmıyorum diğerlerini de daha önce doğumlarım var diye yaptırmamıştım sadece detaylıya girerim haliyle dedim,sağlık ocaklarına hamileliğinizi bildirdiniz mi kızlar,riskli gebeliğe bakan kendi muayenesi olan kadın doğuma gidiyorum bir de evime yakın devlete kontrole gidiyorum

Ben de en çok eşime sinir oluyorum ama adamın bi suçu da yok. Anneme de sinir oluyorum geçen tartıştık ben hatalıydım sonra üzüldüm ağladım benim çocuğum da bana böyle davranacak diye

Ben de en çok eşime sinir oluyorum ama adamın bi suçu da yok. Anneme de sinir oluyorum geçen tartıştık ben hatalıydım sonra üzüldüm ağladım benim çocuğum da bana böyle davranacak diye
Kıyamam geçecek inşallah normal şuan bu halimiz, bende eşime sinir oluyorum aslında hep alttan alıyor ama nerdeee, sonra üzülüyorum niye böyle yaptım diye ama

Aynen dedigim gibi ben de orda yaptiracaktim zaten doktor nereyi onerdiyse en mantikli ora cunku sonuclar ona gidiyo

Aynen dedigim gibi ben de orda yaptiracaktim zaten doktor nereyi onerdiyse en mantikli ora cunku sonuclar ona gidiyo
Banada genox ya da panaroma ama en güvendiğim panaroma dedi. Genox un ankaradaymış yeri panorama amerikaya gidiyormuş test iki firmanın çalışma yöntemi farklıymış. Ben panaromada karar kıldım arkadaşlar, perşembe günü gelecekler kan almak için. Hepimiz hayırlı sonuçlar alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…