Bana kuru kaysı iyi geliyorKızlar ben çok fena kabız oldum afedersiniz ama tıkandım zar zor 1 saatte çıkarabilirim az bisey o bölgem yırtıldı galiba çok acı var bol su içmek dışında önereceğiniz bisey var mi hamilelik boyunca kabız olursam yandım çok fenayım
Çok mantıklıymış ben de direk şişme havuzuyla bundan alıp öyle mi yapsamBenim oğlanın ufak boy şişme havuzu var ben onu değerlendiricem ilk zamanlar içine de bunu almak istiyorum zaten yaklaşık üç aylık olunca hiç gerek bile kalmayacak havuza direk bunda yikayabilirim
Aynı durum benim başıma geldi o halde tuvaletten kalkıp Bi tatlı kaşığı zeytinyağı içtim has. Geri gitti tuvalete hemen çözüldü. Yırtılma olmadı ama o halde kalkıp mutfağa yürüdüm düşün halimiKızlar ben çok fena kabız oldum afedersiniz ama tıkandım zar zor 1 saatte çıkarabilirim az bisey o bölgem yırtıldı galiba çok acı var bol su içmek dışında önereceğiniz bisey var mi hamilelik boyunca kabız olursam yandım çok fenayım
Bizim çoğu esyamiz hazırAy ne güzel test sonuçlarımı alsaydım hemen alırdım..ama ne güzel böyle her kes aldıklarını paylaşsa
Valla bence hem daha ekonomik hem daha mantıklı ve pratikÇok mantıklıymış ben de direk şişme havuzuyla bundan alıp öyle mi yapsamhem havuzla ilerde de oynar
Ben doktorumun önerisiyle duphalac şurup kullanıyorum aynısı bende de oldu maalesefKızlar ben çok fena kabız oldum afedersiniz ama tıkandım zar zor 1 saatte çıkarabilirim az bisey o bölgem yırtıldı galiba çok acı var bol su içmek dışında önereceğiniz bisey var mi hamilelik boyunca kabız olursam yandım çok fenayım
Bana 12 haftadan önce veremem dedi ya neyse ki az kaldıBen doktorumun önerisiyle duphalac şurup kullanıyorum aynısı bende de oldu maalesef
canım çok ıkınmak iyi değil hamilelikte sen bir doktoruna da danış ancak kayısı fındık yeşillik gibi şeyleri ye de zordaysan ilaç da verebilirKızlar ben çok fena kabız oldum afedersiniz ama tıkandım zar zor 1 saatte çıkarabilirim az bisey o bölgem yırtıldı galiba çok acı var bol su içmek dışında önereceğiniz bisey var mi hamilelik boyunca kabız olursam yandım çok fenayım
Ben12. Hafta sabah 8:30 da kontroldeydim bi de aç karnım belki tahlil vs yaptırırm diye. Bebeğim az hareket ediyor sırtına bakılacak neler yaptık dönsün diye dönmüyor doktorum gidip dolaş yemek ye dedi gittim yedim tekrar ultrasona girdim bu sefer baktık hemen doktorun istediği pozisyona dönmüş. Hareketlenmişti aç karnına gitmemek gerekiyormuş onu anladım11. Haftada da bunları yersek bebek hareket eder mi yoksa erken bir hafta mı ? Instagram'da bi doktorun sayfasını görnüştüm o kahve içip gelin diyordu o zaman bebek çok hareketleniyormuş kafein etkisiyle.
Dün gece bende aşırı bir gaz sıkışması karın krampları yaşadım. Nasıl bir acıydı tahmin bile edilemez. Banada herşey gaz yapıyor hareketlerim de kısıtlı ona bağlıyorum. Kabızlık ve gaz için ne yapılabilir bende araştırıyorumKızlar ben çok fena kabız oldum afedersiniz ama tıkandım zar zor 1 saatte çıkarabilirim az bisey o bölgem yırtıldı galiba çok acı var bol su içmek dışında önereceğiniz bisey var mi hamilelik boyunca kabız olursam yandım çok fenayım
Ekmek yiyorsan ya da karbonhidrat onları kesmen lazımDün gece bende aşırı bir gaz sıkışması karın krampları yaşadım. Nasıl bir acıydı tahmin bile edilemez. Banada herşey gaz yapıyor hareketlerim de kısıtlı ona bağlıyorum. Kabızlık ve gaz için ne yapılabilir bende araştırıyorum
Aklıma şalgam içmek geliyor.salgam lifli epey.fazla içince bagirsaklar bozuluyor ishal yapiyorDün gece bende aşırı bir gaz sıkışması karın krampları yaşadım. Nasıl bir acıydı tahmin bile edilemez. Banada herşey gaz yapıyor hareketlerim de kısıtlı ona bağlıyorum. Kabızlık ve gaz için ne yapılabilir bende araştırıyorum
Evet yemeklerin yanında az az ekmek yiyordum kilo kaybediyorum birazcık kilo almak istemiştim. Ama sanırım yememem gerekiyor.Ekmek yiyorsan ya da karbonhidrat onları kesmen lazım
İshal olmakta vücudun dengesini bozup su kaybettiriyor. Bence önemli olan sanırım az porsiyonla sık sık yemek olabilir. Bide çok çiğnemek sanırım ben çabuk yutuyorum. Bu şekilde devam etmeyi deneyeceğim. Ama çok zor dün ter içinde kaldım hayatımda böyle bişey yaşamamıştım çok korkuçtuAklıma şalgam içmek geliyor.salgam lifli epey.fazla içince bagirsaklar bozuluyor ishal yapiyor
Yaaaa maşallahhhhh erkeklerimiz çoğalıyorKızlar durum bildiriyorum ikili test için gittim ilk önce kalp atışını duyduk ama hareket etmedi ne yaptıysak dışarı çık yürü wc git gel dedi oysaki sıkışıklığımda yoktu hatta giderken çikolata bile yemiştim 2.kez dr odasına girdim baya hareketlenmişti ense kalınlığı normal burun kemiğide var dedi sat.a göre 13+3 CRL.ye göre 13+1 dedi kan sonuçları 1 hafta 10 gün içinde çıkar dedicinsiyet için tahmin isteyecektim ben demeden kendisi dedi kesin demiyim ama erkeğe benziyor dedi dr kontrolüne gittiğinizde kesin belli olur ben kesin bişey demiyim yinede ama burdan öle görünüyor dedii
Maşallah, Allahım nazarlardan korusun. Bir erkek daha mı geliyor.Kızlar durum bildiriyorum ikili test için gittim ilk önce kalp atışını duyduk ama hareket etmedi ne yaptıysak dışarı çık yürü wc git gel dedi oysaki sıkışıklığımda yoktu hatta giderken çikolata bile yemiştim 2.kez dr odasına girdim baya hareketlenmişti ense kalınlığı normal burun kemiğide var dedi sat.a göre 13+3 CRL.ye göre 13+1 dedi kan sonuçları 1 hafta 10 gün içinde çıkar dedicinsiyet için tahmin isteyecektim ben demeden kendisi dedi kesin demiyim ama erkeğe benziyor dedi dr kontrolüne gittiğinizde kesin belli olur ben kesin bişey demiyim yinede ama burdan öle görünüyor dedii
Bana %80 erkek ben yanılmam dedi ama bugün eşimin kuzeni diyor ki bana senin haftalarında 10+4 de dedi. Onada 10. Haftalarında %90 erkek demiş sonra kız olduğunu öğrenmiş bir tereddüt ettim ben ya bilemedimMaşallah, Allahım nazarlardan korusun. Bir erkek daha mı geliyor.benim de erkek
Evet senin haftan erken bence değişme ihtimali var. Tahmin için çok erken davranılmış. Verdiği oranda baya yüksekBana %80 erkek ben yanılmam dedi ama bugün eşimin kuzeni diyor ki bana senin haftalarında 10+4 de dedi. Onada 10. Haftalarında %90 erkek demiş sonra kız olduğunu öğrenmiş bir tereddüt ettim ben ya bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?