2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar aranızda açık sarı renkli akıntı yasayan var mi ? Daha demin peceteye geldi açık sarı biraz tedirgin oldum gitmeli miyim acile
suyu az içtiğiniz için de olmuş olabilir kırmızıya dönmediği sürece sıkıntı değildir başlarda benim de olmuştu şimdi çok şükür düzeldi suyu bol için

kuru kayısı kesinlikle

Ayy kızlar evime geldim bi baktım ki folik asitim var evde olmuyor zaten diye bırakmıştım içmeyi unutmuşum. Diğer pregna bi şey olan çok midemi bulandırdı sabah kusuyordum. Bunla devam edeceğim

Merhaba adet gecikmesinden kaç gün sonra pozitif çıktı bide o sırada belirtiniz varmıydı
Kuzum ben de pcos var. Gecikmeyle öğrendim diyemem. 32.gün olmuştu o gün de hamilelik testi siparişim gelmişti bi denim dedim pozitif çıktı belirtilere gelince bence bu tamamen bizim hayal gücümüz diye düşünüyorum. Yani o aşamada midesi bulanan var mı bilmiyorum. Normal klasik regl belirtileri. En belirgin göğüs acısı. Regl olacakken de olur bu bende ama dediğim gibi. 6.haftadan sonra mide bulantım başladı benim öncesinde yoktu. Geç döllenme olduğunu da kesede hemen bebek olmadığı için anladık. 5 gün kadar geç döllenmiş

Kızlar aranızda açık sarı renkli akıntı yasayan var mi ? Daha demin peceteye geldi açık sarı biraz tedirgin oldum gitmeli miyim acile
Bende var cnm iltihap başlangıcındaym doktor ilaç vermedi bana bi süre gelebilir ilerleyen zamanlarda tekrar bakarız yanma ve kaşıntı olursa randevuyu bekleme gel dedi

Kızlaaar kaç gündür giremiyorum buraya yoğunluktan napıyorsunuz , cinsiyeti belli olan var mı aramızda
Evet ya aklımdan geçtin bugün biliyor musun? Bana %80 erkek dedi ama bilemedim daha 10+4 de, acaba yanılma payı olur mu ? Hatta hocam söyleyebilir miyiz etrafımıza dedik söyleyin ben yanılmam dedi bakalım cuma günü tekrar gideceğiz ne diyecek

Ay yok bence çok erken daha yaaa bizim arkadaşın 13.haftada %100 erkek dedi. 21.haftada özür dileyerek kız demiş . Meğer gördüğü şey kordonmuş ultrason fotosundan sen bi çıkarımda bulunabildin mi canım peki var mı çıkıntı

Bulunamadım canım, herkes erkek dedi, bir cinsiyet sayfası erkek dedi. Rüyamda erkek gördüm. Bende sanırım erkek olduğuna inandım. Ama doktorum çok emin konuştu canım. 35 yıllık riskli gebelik uzmanı yanılır mı acaba bilemedim. Eşim çok mutlu erkek değilse biraz bozulur sanırım. Bilemedim yani canım bugün gel gidelim oğlumuza birşeyler alalım dedi, cumayı bekleyelim dedim. Bozuldu

Hahahah ayy bu erkeklerin sağlıklı olsun yeter deyip erkek bebeği içten içe çok istemesi peki bu arada sende aynı bensin aşırı derecede kız istiyorum ama %90 bizimde erkek yaaa en son ultrasonda bildiğin açmış bacağının arasını görünüyor yani neyse boşver kız.. bi de biz erkek annesi olalım da gelinler az da bizden dert yansın

Ben annemin adını çok koymak çok istiyorumdum canım ondan kız istiyordum. Ama erkek olması fikride baya güzelmiş. Eşim mesela birsey istiyor benden yapamam kusura bakma erkek annesiyim diyorum annemde yaşasa benim oğlum olmasını çok isterdi bence. Sağlıklı olsunda canım hiç önemli değil erkek yada kız. Sağlıklı olsun canım senin şimdi kaçıncı hafta

Sen çok güzel bir niyet için kız olsun istiyormuşsun. Allah anneciğinin mekanını cennet eylesin canım benim . Emin ol annen en çok da sağlıklı bir bebişin olsun isterdi o yüzden hiç gerisini düşünme boşver benim şuan 13+1 teyzesi limon kadar olmuşuz bile djajqj

amin çok teşekkürler canım. Canım senin artık belli olur kocaman olmuş maşallah ne zaman kontrol canım

amin çok teşekkürler canım. Canım senin artık belli olur kocaman olmuş maşallah ne zaman kontrol canım
23 Eylül yaaa aslında 2 hafta önce kontrolümüz vardı doktor bir tahminde bulunacaktı ama ben cinsiyet partisi istiyorum deyince iyice netleşsin bir dahakine zarfa yazayım dedi

23 Eylül yaaa aslında 2 hafta önce kontrolümüz vardı doktor bir tahminde bulunacaktı ama ben cinsiyet partisi istiyorum deyince iyice netleşsin bir dahakine zarfa yazayım dedi
Ay baya var canım ya hadi bakalım göz açıp kapayıncaya kadar geçer boşver sağlıklı olsunlarda yeterki. hepsi evlat hepsi can, ellerini açıp bekleyen herkesin kucağını doldursun, evlat hasreti çeken herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…