- 25 Temmuz 2023
- 3.723
- 6.152
- 88
Ayy amiiinAy baya var canım ya hadi bakalım göz açıp kapayıncaya kadar geçer boşver sağlıklı olsunlarda yeterki.hepsi evlat hepsi can, ellerini açıp bekleyen herkesin kucağını doldursun, evlat hasreti çeken herkese nasip etsin
Ben aldım güzel gibi kumaşı ama kullanmadım henüzÖZKAN underwear Özkan 23582 3'lü Paket Kadın Beyaz Renk Pamuklu Likralı Süprem Hamile Lohusa Yüksek Bel Bato Külot - Fiyatı, Yorumları
ÖZKAN underwear Özkan 23582 3'lü Paket Kadın Beyaz Renk Pamuklu Likralı Süprem Hamile Lohusa Yüksek Bel Bato Külot yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kızlar bu kulotlar iyimi kullanan olmuşmu aranızda almak istiyorumda
Bu gün bende sipariş etdim çünkü artık kendi külotlarım sıkmaya başladı beniBen aldım güzel gibi kumaşı ama kullanmadım henüz
Ee bu hamıle külodu değil ki bildiğin yüksek bel külot hamile külodu pentide var göbek kısmını tamamen kapatıyor, ben ilk hamılelığımde tutkunun baton mu dıolar şişman ablalara verdikleri donlardan almıştım çok rahat oluyordu vallaBen aldım güzel gibi kumaşı ama kullanmadım henüz
2 defa şiddetli kanamadan hastanede yattım.doktor her ihtimali düşünerek aç bıraktı beni kürtaja almak için.ama doktor bile her defasında şaşırdı bebek saglikli çok şükür kalbi atıyor.saglikli gebelik ise yaşıyormuşMerhaba arkadaslar 11 haftalık hamileyim bugün kanamam oldu.Grupta kanama yaşayanlar oldumu doktor sebep olarak ne söyledi sizlere? Kanama daha sonradan geçtimi bebekte sorun oldumu? Yorumlarınıza çok ihtiyacım var.
Doktorlar birsey söyleyemiyor.neden böyle diyorum.senin vücudun bu şekilde yapıyor diyorlar.ilk gebeligimde aynıydıMerhaba arkadaslar 11 haftalık hamileyim bugün kanamam oldu.Grupta kanama yaşayanlar oldumu doktor sebep olarak ne söyledi sizlere? Kanama daha sonradan geçtimi bebekte sorun oldumu? Yorumlarınıza çok ihtiyacım var.
Gizem,fetal DNA’nın içersinde sma testi de mevcut mu acaba?Ayrıca mı bakılıyor?Canım bunu yaptırırsan 2li 3lü tarama testlerine gerek yokmuş. Detaylı ultrason baktıracağız birde
Geçti camım. İyi dinlen ve ilaçlarımı kullan. İğnelerini ol. Özellikle tüp bebekte çok görülüyor kanama.Merhaba arkadaslar 11 haftalık hamileyim bugün kanamam oldu.Grupta kanama yaşayanlar oldumu doktor sebep olarak ne söyledi sizlere? Kanama daha sonradan geçtimi bebekte sorun oldumu? Yorumlarınıza çok ihtiyacım var.
Hamile göbek için bi esneme kısmı var gibi görünüyorEe bu hamıle külodu değil ki bildiğin yüksek bel külot hamile külodu pentide var göbek kısmını tamamen kapatıyor, ben ilk hamılelığımde tutkunun baton mu dıolar şişman ablalara verdikleri donlardan almıştım çok rahat oluyordu vallasaklamıştım ama nereye sakladıysam bulamadım bende lc ve e bebekten aldım çünkü pentide tanesi 180₺
Benim de çok sayıda oldu kese çevresinde hala kanama alanlarım var ama bebeğim sağlıklı bu durumda hemen doktora gitmen gerekiyor iğne yapılıyor çünkü. Ben 13 haftanın içindeyim hala progestan 200mg fitil kullanıyorum sabah akşam. Çok geçmiş olsun inşallah bebeğin iyidirMerhaba arkadaslar 11 haftalık hamileyim bugün kanamam oldu.Grupta kanama yaşayanlar oldumu doktor sebep olarak ne söyledi sizlere? Kanama daha sonradan geçtimi bebekte sorun oldumu? Yorumlarınıza çok ihtiyacım var.
HahahListe ilk gebelikte yapmıştım listesiz bile aklımda hepsigiyim aldırmam onlara onları zaten kendimiz alırız şimdi yaptım yaptım ikincide hayatda yapmazlar eminim buna senin durumunda olucam öpücükle
Yaa öylemi ben sadece aparata baktım 300 lira civarı havuzda evde var çok mu artmış fiyatı havuzlarınHavuzların ve o aparatın fiyatlarını bence bir inceleyin pek ekonomik olmadıklarını görebilirsiniz
HahahŞakasen al stokla biz senden alalım
Canım ayrıca bakılıyor.Gizem,fetal DNA’nın içersinde sma testi de mevcut mu acaba?Ayrıca mı bakılıyor?
Bak ne güzelHahahgerçekten öyle ama benim ilk oğlanda olmayan yoktu hoppalasi oyun halısı yürüme arkadaşı fisher oyuncaklarin neredeyse hepsi kıyafet desen 4 yaşına kadar kıyafet almadım kendi çocuğuma dibine kadar bu avantajı kullan bacım
Canım merhaba 10+6 dayım 5. Haftadan beri kanama alanım var. Progestan kullanıyorum bende, doktor kanama alanının denenini bilmiyoruz düşük tehdidi sağlıklı değilse düşer zaten dedi, eşimle kan uyuşmazlığımız vardı bizim, hemen iğnesini yaptırdık ama kanama alanım halen devam ediyor. Ben sürekli yattım geçen haftaya kadar. Şimdi ev içi yürüyüşler yapıyorum. Allah’ın izni ile birsey olmaz, banada doktor ilişki yasağı koydu bu önemli dedi canım bilgin olsun. Halende devam ediyor ama bebişlerde birsey yok, kanama rengi önemli kırmızı mı kahverengi mi ? Doktora gittin mi ?Merhaba arkadaslar 11 haftalık hamileyim bugün kanamam oldu.Grupta kanama yaşayanlar oldumu doktor sebep olarak ne söyledi sizlere? Kanama daha sonradan geçtimi bebekte sorun oldumu? Yorumlarınıza çok ihtiyacım var.
Ben aldım 3 gün önce geldi. %95 pamuk ben beğendim kullanıyorum rahatÖZKAN underwear Özkan 23582 3'lü Paket Kadın Beyaz Renk Pamuklu Likralı Süprem Hamile Lohusa Yüksek Bel Bato Külot - Fiyatı, Yorumları
ÖZKAN underwear Özkan 23582 3'lü Paket Kadın Beyaz Renk Pamuklu Likralı Süprem Hamile Lohusa Yüksek Bel Bato Külot yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kızlar bu kulotlar iyimi kullanan olmuşmu aranızda almak istiyorumda
Sabah 2 tane kuru kayısı aldım peline bir bardak su, 5 dk sonra wc deydim çok şükür. Gerçekten çok etkilikuru kayısı kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?