Güzel o zaman bende dün sipariş etdimBen aldım 3 gün önce geldi. %95 pamuk ben beğendim kullanıyorum rahat
Doktor baktı canım şuan için sağlıklı bebek dedi sebep olarakta plesenta rahim duvarından ayrılmış dedi bu cümle beni çok korkuttu biraz araştırdığımda güzel şeyler okumadım.Şuan kanamam yok ama çok endişeliyim iğne vuruldum 1 kez ve günde 3 kez progestan kullanıyorum ağızdan olarak.1 hafta yatış verdi sonra kontrole gidicem ama böyle bir sebepten kanaması olan olmuşmudur geçmişmidirCanım merhaba 10+6 dayım 5. Haftadan beri kanama alanım var. Progestan kullanıyorum bende, doktor kanama alanının denenini bilmiyoruz düşük tehdidi sağlıklı değilse düşer zaten dedi, eşimle kan uyuşmazlığımız vardı bizim, hemen iğnesini yaptırdık ama kanama alanım halen devam ediyor. Ben sürekli yattım geçen haftaya kadar. Şimdi ev içi yürüyüşler yapıyorum. Allah’ın izni ile birsey olmaz, banada doktor ilişki yasağı koydu bu önemli dedi canım bilgin olsun. Halende devam ediyor ama bebişlerde birsey yok, kanama rengi önemli kırmızı mı kahverengi mi ? Doktora gittin mi ?
Benimki sebep olarak plesenta rahim duvarından ayrılmış dedi.Bunun ayrılması ne derece kötü birleşirmi falan diye düşünüp duruyorum.O sırada söylediğinde çok kötü durumdaydım ne olduğunu sorgulayamadım kanamam fazlaydı çok kendimde değildim daha sonrası bebek iyi şuan dediğini hatırlıyorum yatış falan yapıldı 1 haftada evde full yatış verdiDoktorlar birsey söyleyemiyor.neden böyle diyorum.senin vücudun bu şekilde yapıyor diyorlar.ilk gebeligimde aynıydı
.sorunsuz doğdu.bol bol yatarak istirahat et.ben öyle yapiyorum
Normal gebelik ama burdakilerin sebepsiz olmuş gibi benim sebep olarak plesenta rahim duvarından ayrılmış dedi doktor.böyle olupta iyileşeni vardır inşallah.Geçti camım. İyi dinlen ve ilaçlarımı kullan. İğnelerini ol. Özellikle tüp bebekte çok görülüyor kanama.
Gittk iğne hap vs hepsi yapıldı kanamam durdu fakat endişeliyim plesenta rahim duvarından ayrılmış dedi doktor haftaya tekrar gidicez kontrole şuan hap kullanıp yatıyorum.Birde bu hapı 9. aya kadar hep kullanıcağımı söyledi doktpr.Kanamam bitsede riskliymiş.Siz ne kadar süre kullanıcakmışsınız doktorunuz birşey dedi mi? Birde hap sizdede aşırı uyku yapıyormu?Benim de çok sayıda oldu kese çevresinde hala kanama alanlarım var ama bebeğim sağlıklı bu durumda hemen doktora gitmen gerekiyor iğne yapılıyor çünkü. Ben 13 haftanın içindeyim hala progestan 200mg fitil kullanıyorum sabah akşam. Çok geçmiş olsun inşallah bebeğin iyidir
Korkma canım sakın stres yapma stres daha dok etkiliyor, Allah’ın izni ile birşey olmayacak. Bol bol dinlen hiç kalkma gerekirse sadece lavobaya git. Çokda araştırma insan okudukça iyice yıpranıyor . Şükür bebek sağlıklıDoktor baktı canım şuan için sağlıklı bebek dedi sebep olarakta plesenta rahim duvarından ayrılmış dedi bu cümle beni çok korkuttu biraz araştırdığımda güzel şeyler okumadım.Şuan kanamam yok ama çok endişeliyim iğne vuruldum 1 kez ve günde 3 kez progestan kullanıyorum ağızdan olarak.1 hafta yatış verdi sonra kontrole gidicem ama böyle bir sebepten kanaması olan olmuşmudur geçmişmidir
Canım bana progestanı 32. Haftaya kadar kullanacaksın dedi. Benim kanama alanımda halen devam ediyor.Doktor baktı canım şuan için sağlıklı bebek dedi sebep olarakta plesenta rahim duvarından ayrılmış dedi bu cümle beni çok korkuttu biraz araştırdığımda güzel şeyler okumadım.Şuan kanamam yok ama çok endişeliyim iğne vuruldum 1 kez ve günde 3 kez progestan kullanıyorum ağızdan olarak.1 hafta yatış verdi sonra kontrole gidicem ama böyle bir sebepten kanaması olan olmuşmudur geçmişmidir
Aylık kontrollerde kanama alanının boyutuna göre ya devam edeceğim ya da dozu azaltılacak ya da bırakacağım tamamen kanama alanı durumuna göre. 16. hafta kontrolümde belli olacak. Ben de hapı ağızdan alma tansiyonun düşer dedi alttan alıyorum ben o yüzden yan etkisi olmuyorGittk iğne hap vs hepsi yapıldı kanamam durdu fakat endişeliyim plesenta rahim duvarından ayrılmış dedi doktor haftaya tekrar gidicez kontrole şuan hap kullanıp yatıyorum.Birde bu hapı 9. aya kadar hep kullanıcağımı söyledi doktpr.Kanamam bitsede riskliymiş.Siz ne kadar süre kullanıcakmışsınız doktorunuz birşey dedi mi? Birde hap sizdede aşırı uyku yapıyormu?
Canım senin kaç cm kanama alanın kesenin neresindeCanım bana progestanı 32. Haftaya kadar kullanacaksın dedi. Benim kanama alanımda halen devam ediyor.
Buda kapatıyor göbeği tabi 6 7 ay olunca ne olur bilemem ama çok rahat idare eder baya büyüyene kadarEe bu hamıle külodu değil ki bildiğin yüksek bel külot hamile külodu pentide var göbek kısmını tamamen kapatıyor, ben ilk hamılelığımde tutkunun baton mu dıolar şişman ablalara verdikleri donlardan almıştım çok rahat oluyordu vallasaklamıştım ama nereye sakladıysam bulamadım bende lc ve e bebekten aldım çünkü pentide tanesi 180₺
Çok geçmiş olsunBenimki sebep olarak plesenta rahim duvarından ayrılmış dedi.Bunun ayrılması ne derece kötü birleşirmi falan diye düşünüp duruyorum.O sırada söylediğinde çok kötü durumdaydım ne olduğunu sorgulayamadım kanamam fazlaydı çok kendimde değildim daha sonrası bebek iyi şuan dediğini hatırlıyorum yatış falan yapıldı 1 haftada evde full yatış verdi
Canım onu unutuyorum sürekli sormayı cuma günü not aldım soracağımCanım senin kaç cm kanama alanın kesenin neresinde
Sanada geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırızCanım bana progestanı 32. Haftaya kadar kullanacaksın dedi. Benim kanama alanımda halen devam ediyor.
Sağolasın inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırızÇok geçmiş olsun
Alttan mı daha etkili ağızdan mı acaba yoksa aynımıdır.Haftaya doktora gittiğimde sorayım .Çünkü hap içip normal hayata devam et dese edebilcek şekilde değilim sürekli baş dönmesi.Aylık kontrollerde kanama alanının boyutuna göre ya devam edeceğim ya da dozu azaltılacak ya da bırakacağım tamamen kanama alanı durumuna göre. 16. hafta kontrolümde belli olacak. Ben de hapı ağızdan alma tansiyonun düşer dedi alttan alıyorum ben o yüzden yan etkisi olmuyor
Anladım canım benim ölçtü diğer muayenede küçülmüş mü diye kontrol edelim dedi inşallah sonraki muayenede senin de benim de geçer. Boyutuna göre geçme süresi değişebiliyormuş. Dışarı akmadığında hematom oluşuyor içerde ve onu da rahim ne kadar zamanda emer değişiyor. Benim mesela birinde çok büyük kanama alanım vardı ve dışarı akmıştı kahverengi şekilde o sonraki muayenemde yok olmuştu. Şu an ki kanama alanlarım dışarı akmıyor o yüzden geç geçiyorCanım onu unutuyorum sürekli sormayı cuma günü not aldım soracağım
Etkisini ve aradaki farkı bilmiyorum ama bana alttan al ağızdan alma diye özellikle söyledi doktorum. Hele ki günde 3 kere alıyorsan çok zor bence çünkü tansiyon düşüyor o yüzden baş dönmesi yaşıyorsun doktoruna ulaşabiliyorsan sor bence bekleme 1 haftaAlttan mı daha etkili ağızdan mı acaba yoksa aynımıdır.Haftaya doktora gittiğimde sorayım .Çünkü hap içip normal hayata devam et dese edebilcek şekilde değilim sürekli baş dönmesi.
Benim de canım 2 haftadır falan gelmiyor, benim hep kahverengi olarak gelmişti. Geçen muayenemde küçülme var dedi. Bebeği görünce herseyi unutuyorum sormayı.Anladım canım benim ölçtü diğer muayenede küçülmüş mü diye kontrol edelim dedi inşallah sonraki muayenede senin de benim de geçer. Boyutuna göre geçme süresi değişebiliyormuş. Dışarı akmadığında hematom oluşuyor içerde ve onu da rahim ne kadar zamanda emer değişiyor. Benim mesela birinde çok büyük kanama alanım vardı ve dışarı akmıştı kahverengi şekilde o sonraki muayenemde yok olmuştu. Şu an ki kanama alanlarım dışarı akmıyor o yüzden geç geçiyor
Gelmesi içerde hematom oluşturmasından daha iyi bence o yüzden küçülmüştür zaten inşallah sonraki muayenende geçer benim hep küçüktü geçiyordu başka yerde oluşuyordu şimdi eskiler geçmiş yeni 2 tane oluştu bunlar biraz büyük bir kurtulsaydımBenim de canım 2 haftadır falan gelmiyor, benim hep kahverengi olarak gelmişti. Geçen muayenemde küçülme var dedi. Bebeği görünce herseyi unutuyorum sormayı.
İnşallah canım, benimki kesenin altında bu zamanlara kadar geldik inşallah sağlıklı tamamlarızGelmesi içerde hematom oluşturmasından daha iyi bence o yüzden küçülmüştür zaten inşallah sonraki muayenende geçer benim hep küçüktü geçiyordu başka yerde oluşuyordu şimdi eskiler geçmiş yeni 2 tane oluştu bunlar biraz büyük bir kurtulsaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?