2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
11. Haftada da bunları yersek bebek hareket eder mi yoksa erken bir hafta mı ? Instagram'da bi doktorun sayfasını görnüştüm o kahve içip gelin diyordu o zaman bebek çok hareketleniyormuş kafein etkisiyle.
instagramda takip ettiğim bi doktor var 10. haftada bile cinsiyet görüyor. galiba cihaz ve bebeğin pozisyonu ile alakalı. bebek çok hareketli ve bacak arası açıksa bu haftalarda gözüküyor fgaliba

instagramda takip ettiğim bi doktor var 10. haftada bile cinsiyet görüyor. galiba cihaz ve bebeğin pozisyonu ile alakalı. bebek çok hareketli ve bacak arası açıksa bu haftalarda gözüküyor fgaliba
Dr Mehmet boz sanırım o
Bnde bakıyorum bazen ona cihazlamı ılgılı acaba dıyorum, cok net konusuyor cunku

Kızlar bnımde 2. Gebelik oldugu için, her ne kdar oğlum 11 yasında olsada
Araba koltugu, bebek arabası, yastıkları, bazı kıyafetleri, battanıyeleri, beşiği çoğu şeyi duruyor
2. Bebiş kız olur dıye yeşil almıştım çoğu şeyi taa ozamnlar..

Bana 12 haftadan önce veremem dedi ya neyse ki az kaldı
Aa doktora göre değişiyor demek ki benim tüp bebek transfer olduğum günden beri doktorum bunu öneriyor. 12. Haftanıza az kaldıysa en azından sabahları aç karnına kuru kayısı yiyip üstüne su için bir kaç güne o da etki gösterir hem kuru kayısının en azından bir zararı yok

Benim oğlanın ufak boy şişme havuzu var ben onu değerlendiricem ilk zamanlar içine de bunu almak istiyorum zaten yaklaşık üç aylık olunca hiç gerek bile kalmayacak havuza direk bunda yikayabilirim
Ben evimde kalabalık sevmıyorum cnm o yüzden ilk hamılelıgımden hiç bişey bırakmadım ihtiyacı olana dağıttım hep, bunlarda katlamalı olan, o attığın aparatlı olan setide var ama o aparat katlanmıyor o yüzden vazgectım havuzuda sürekli şişmiş halde bırakamam evde vardı onuda verdım ruhum kaldırmıyor fazla eşyayı

Öle yapıcam bugün aldırdım eşime kuru kayısı, sabah İncir yedim iki tane ama tık yok sabah kayısı yiyim bakıyim

Canım ben bir doktor takip ediyorum çikolatadan ziyade bebek hareketlensin istiyorsan kahve tüketeceksin diyor

Canım ben bir doktor takip ediyorum çikolatadan ziyade bebek hareketlensin istiyorsan kahve tüketeceksin diyor
Benim kahveyle pek aram yok canım genelde hamile kalmadan önce çay içerdim hep ama şimdi onu bile içemiyorum çikolata dedikleri için genelde bende onu yedim sağlıklı olsunda

Öle yapıcam bugün aldırdım eşime kuru kayısı, sabah İncir yedim iki tane ama tık yok sabah kayısı yiyim bakıyim
Zeytinyağlı incir kürü yapın, rahat edersiniz siz yapamazsanız trendyol da hazır kür olarak satılıyor alıp kullanabilirsiniz, rezene çayı tüketin, bolca yeşillik ve zeytinyağı tüketin, bamya yemeği çok güzel bağırsak çalıştırır mesela bunları deneyebilirsin.

evet oydu bir de yanılma olmaz demesiii çok şanslısınız şu an o kadar büyük masraflardan kurtuldunuz ki ben kara kara düşünüyorum

Havuzla yapmayı düşünenlere de fiyat atayım hepsinin en ucuzunu buldum attım

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-02-19-53-32-809_trendyol.com.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_2023-09-02-19-52-47-034_trendyol.com.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 25
Ayyy sağlıklı olsun da minnoşum Allah ın izniyle hiç farketmez

Ay ne güzel test sonuçlarımı alsaydım hemen alırdım..ama ne güzel böyle her kes aldıklarını paylaşsa
Hayırlısıyla çıksın sonuçların canım inşallah daha güzellerini alırsın ben genelde ekonomik ve iş görecek, pratik şeyler atmaya çalışıyorum, ilk hamileliğimde o kdr gereksiz şeyler almıştım ki hep verecek yerler aradım, o yüzden tecrübelerimi aktarmak istedim, para kolay kazanılmıyor, aradaki farka başka ihtiyaçlar alınır diye bakıyorum ben hep

Canım ben ilk oğlumda da aldım çok işimi gördü zaten maksimum 4 ayı bitene kadar yatabiliyor sürekli içinde tutmak için değilde yemek yaparken içine koyup seni gördüğü zaman ağlamıyor, lavaboya girecegin zaman yerde yada koltukta bırakamiyorsun tehlikeli oluyor birde uyku vakti yaklaştığında içine koyunca daha kolay uykuya geçerdi oğlum yatağına koyardım ordan alıp. 10 ayı bitti yürüdü mesela benim oğlum bence kullanım şeklinden kaynaklanmış

Ben ikiz olduğu için yeğenlerim 2 yaşındalar onlarda ikiz erkek direk onların kalanlarını beğendiklerimi seçip alıcam zaten hepsi mavili şeyler almamışlar unisex renkler hep her türlü giyilir çok az Alışveriş yaparım diye düşünüyorum her şeyleri hala 2 tane hepsinden duruyor mis gibi bana da kolaylık oldu çoğu masraftan kurtuldum sanırım sadece heves ettiğim kıyafetleri alırım zaten 0-3 ay hiç almam hepsi boşa gidecek 1 hafta sonra bile onu giyemeyecek belki aman sağlıkla gelsinler de hallolur diyorum

Rezene çayı iç canım özellikle akşam yemeğinden sonra, soda içiyorsan onu tüketmeyi bırak birde soğuk içecekler tüketiyorsan su dahil onuda ılık iç cnm yiyeceklerine kimyon kullan bolca her tabağına bir çay kaşığı atsan rahatlatır seni

Amin canımAynen genelde ilk çocukta öyle oluyormuş bendede ilk olduğu için istemiyorum gereksiz yere para harcamak ondan araştırıyorum çünkü ben ne desem o alınacak

Bende öyleyim ne var ne yok dağıttım bitek bebek arabası duruyor sil baştan herşeyi aldım havuzu benim oğlan kullanıyor kahvaltidan sonra doldurup giriyor çıkıyor habire o yüzden zaten şişik halde hep duşakabin içinde duruyor napiyim o kadarda olcak çocuklu ev

Bamya yiyemediğim tek yemek :) her akşam rezene içiyorum şişkinlik ve çok gaz oluyor akşamları. İncir kürünü yapayım, teşekkür ederim inşallah faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…