instagramda takip ettiğim bi doktor var 10. haftada bile cinsiyet görüyor. galiba cihaz ve bebeğin pozisyonu ile alakalı. bebek çok hareketli ve bacak arası açıksa bu haftalarda gözüküyor fgaliba11. Haftada da bunları yersek bebek hareket eder mi yoksa erken bir hafta mı ? Instagram'da bi doktorun sayfasını görnüştüm o kahve içip gelin diyordu o zaman bebek çok hareketleniyormuş kafein etkisiyle.
Dr Mehmet boz sanırım oinstagramda takip ettiğim bi doktor var 10. haftada bile cinsiyet görüyor. galiba cihaz ve bebeğin pozisyonu ile alakalı. bebek çok hareketli ve bacak arası açıksa bu haftalarda gözüküyor fgaliba
Aa doktora göre değişiyor demek ki benim tüp bebek transfer olduğum günden beri doktorum bunu öneriyor. 12. Haftanıza az kaldıysa en azından sabahları aç karnına kuru kayısı yiyip üstüne su için bir kaç güne o da etki gösterir hem kuru kayısının en azından bir zararı yokBana 12 haftadan önce veremem dedi ya neyse ki az kaldı
Ben evimde kalabalık sevmıyorum cnm o yüzden ilk hamılelıgımden hiç bişey bırakmadım ihtiyacı olana dağıttım hep, bunlarda katlamalı olan, o attığın aparatlı olan setide var ama o aparat katlanmıyor o yüzden vazgectımBenim oğlanın ufak boy şişme havuzu var ben onu değerlendiricem ilk zamanlar içine de bunu almak istiyorum zaten yaklaşık üç aylık olunca hiç gerek bile kalmayacak havuza direk bunda yikayabilirim
Öle yapıcam bugün aldırdım eşime kuru kayısı, sabah İncir yedim iki tane ama tık yokAa doktora göre değişiyor demek ki benim tüp bebek transfer olduğum günden beri doktorum bunu öneriyor. 12. Haftanıza az kaldıysa en azından sabahları aç karnına kuru kayısı yiyip üstüne su için bir kaç güne o da etki gösterir hem kuru kayısının en azından bir zararı yok
Havuzların ve o aparatın fiyatlarını bence bir inceleyin pek ekonomik olmadıklarını görebilirsinizValla bence hem daha ekonomik hem daha mantıklı ve pratik
Canım ben bir doktor takip ediyorum çikolatadan ziyade bebek hareketlensin istiyorsan kahve tüketeceksin diyorKızlar durum bildiriyorum ikili test için gittim ilk önce kalp atışını duyduk ama hareket etmedi ne yaptıysak dışarı çık yürü wc git gel dedi oysaki sıkışıklığımda yoktu hatta giderken çikolata bile yemiştim 2.kez dr odasına girdim baya hareketlenmişti ense kalınlığı normal burun kemiğide var dedi sat.a göre 13+3 CRL.ye göre 13+1 dedi kan sonuçları 1 hafta 10 gün içinde çıkar dedicinsiyet için tahmin isteyecektim ben demeden kendisi dedi kesin demiyim ama erkeğe benziyor dedi dr kontrolüne gittiğinizde kesin belli olur ben kesin bişey demiyim yinede ama burdan öle görünüyor dedii
Benim kahveyle pek aram yok canım genelde hamile kalmadan önce çay içerdim hep ama şimdi onu bile içemiyorumCanım ben bir doktor takip ediyorum çikolatadan ziyade bebek hareketlensin istiyorsan kahve tüketeceksin diyor
Zeytinyağlı incir kürü yapın, rahat edersiniz siz yapamazsanız trendyol da hazır kür olarak satılıyor alıp kullanabilirsiniz, rezene çayı tüketin, bolca yeşillik ve zeytinyağı tüketin, bamya yemeği çok güzel bağırsak çalıştırır mesela bunları deneyebilirsin.Öle yapıcam bugün aldırdım eşime kuru kayısı, sabah İncir yedim iki tane ama tık yoksabah kayısı yiyim bakıyim
Üstüne de su içÖle yapıcam bugün aldırdım eşime kuru kayısı, sabah İncir yedim iki tane ama tık yoksabah kayısı yiyim bakıyim
evet oyduDr Mehmet boz sanırım o
Bnde bakıyorum bazen ona cihazlamı ılgılı acaba dıyorum, cok net konusuyor cunku
Kızlar bnımde 2. Gebelik oldugu için, her ne kdar oğlum 11 yasında olsada
Araba koltugu, bebek arabası, yastıkları, bazı kıyafetleri, battanıyeleri, beşiği çoğu şeyi duruyor
2. Bebiş kız olur dıye yeşil almıştım çoğu şeyitaa ozamnlar..
Hayırlısıyla çıksın sonuçların canım inşallah daha güzellerini alırsınAy ne güzel test sonuçlarımı alsaydım hemen alırdım..ama ne güzel böyle her kes aldıklarını paylaşsa
Canım ben ilk oğlumda da aldım çok işimi gördü zaten maksimum 4 ayı bitene kadar yatabiliyor sürekli içinde tutmak için değilde yemek yaparken içine koyup seni gördüğü zaman ağlamıyor, lavaboya girecegin zaman yerde yada koltukta bırakamiyorsun tehlikeli oluyor birde uyku vakti yaklaştığında içine koyunca daha kolay uykuya geçerdi oğlum yatağına koyardım ordan alıp. 10 ayı bitti yürüdü mesela benim oğlum bence kullanım şeklinden kaynaklanmışİn şa Allah nasip olur canımEvet sende varmış baya ama ben ana kucağı almaya düşünmüyorum kardeşim aldı ikinci çocuğunda çok peşman oldu doktor demişki çocuğun çok haraketsiz hatda hasta demişdi korkmuşlardı hem geç yürüdü..ilk cocuğu çok ağlayan bir çocuk olmuş kendiside fark etmeden ikinciyi hep ana kucağına koyuyordu yetişemiyordu tek başına..ondan bana diyor kesinlikle alma
Rezene çayı iç canım özellikle akşam yemeğinden sonra, soda içiyorsan onu tüketmeyi bırakDün gece bende aşırı bir gaz sıkışması karın krampları yaşadım. Nasıl bir acıydı tahmin bile edilemez. Banada herşey gaz yapıyor hareketlerim de kısıtlı ona bağlıyorum. Kabızlık ve gaz için ne yapılabilir bende araştırıyorum
Amin canımHayırlısıyla çıksın sonuçların canım inşallah daha güzellerini alırsınben genelde ekonomik ve iş görecek, pratik şeyler atmaya çalışıyorum, ilk hamileliğimde o kdr gereksiz şeyler almıştım ki hep verecek yerler aradım, o yüzden tecrübelerimi aktarmak istedim, para kolay kazanılmıyor, aradaki farka başka ihtiyaçlar alınır diye bakıyorum ben hep
Bende öyleyim ne var ne yok dağıttım bitek bebek arabası duruyorBen evimde kalabalık sevmıyorum cnm o yüzden ilk hamılelıgımden hiç bişey bırakmadım ihtiyacı olana dağıttım hep, bunlarda katlamalı olan, o attığın aparatlı olan setide var ama o aparat katlanmıyor o yüzden vazgectımhavuzuda sürekli şişmiş halde bırakamam evde vardı onuda verdım ruhum kaldırmıyor fazla eşyayı
Bamya yiyemediğim tek yemek :) her akşam rezene içiyorum şişkinlik ve çok gaz oluyor akşamları. İncir kürünü yapayım, teşekkür ederim inşallah faydası olurZeytinyağlı incir kürü yapın, rahat edersiniz siz yapamazsanız trendyol da hazır kür olarak satılıyor alıp kullanabilirsiniz, rezene çayı tüketin, bolca yeşillik ve zeytinyağı tüketin, bamya yemeği çok güzel bağırsak çalıştırır mesela bunları deneyebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?