2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Amin canımAynen genelde ilk çocukta öyle oluyormuş bendede ilk olduğu için istemiyorum gereksiz yere para harcamak ondan araştırıyorum çünkü ben ne desem o alınacak
Aynen canım ilklerde öyle oluyor hep, mesela bir sürü eldiven bere patik önlük fln almıstım ama halbuki ztn kıyafetlerde var, üstelik önlük yerine penye ağız bezleri çok iş görüyor, patik hiç giydirmedim mesela çünkü patikli tulumlar giydiriyordum, veya çoraplı, bunlar bile küçücük şeyler diyorsun ama üst üste koyunca dünya şey oluyor valla

instagramda takip ettiğim bi doktor var 10. haftada bile cinsiyet görüyor. galiba cihaz ve bebeğin pozisyonu ile alakalı. bebek çok hareketli ve bacak arası açıksa bu haftalarda gözüküyor fgaliba
Mehmet boz mu onu izlemekten beynim yandı bütün cinsiyet tahmin videolarını izledim

Bamya yiyemediğim tek yemek :) her akşam rezene içiyorum şişkinlik ve çok gaz oluyor akşamları. İncir kürünü yapayım, teşekkür ederim inşallah faydası olur
Kuru baklagillerden uzak dur eğer tüketiyorsan, kimyonda ekle yemeklerine birer çay kaşığı tabağına, sularını ılık iç, soğuk çok birşey tüketme, buzlu dondurma vs tüketme, ya da buzlu içecek, birde terini üstünde kurutma azıcık bile terlesen üstünü değiş cnm ayaklarınıda ılık tut gerekirse çorap giy faydasını görürsün inşallah

Allah razı olsun

Ayy bilemedim ya bizim şimdiden malum hediyeden bol olucaz hediye etseler alırım etmeseler almam4 ay idare ederim kesin zaten küçük oluyor bebek..çünkü biz kendi odasını düzenlemek düşünüyoruz mobilyalar filan baya masraf olucak ama olsun yeterki gelsin bebişimiz

Ooo sanslii bebekkk inşallah hediye gelir ben indirimden ebebekten 500 TL'ye almıştım aklında bulunsun yine tabi tabi oydu buydu herşey dünya para bizim Allah'tan abimiz var oda mobilya derdimiz yok sağlıkla gelsinler yavrucaklar

Evet eldiven her kes diyor fazla almayın..takımlarda zaten oluyor patik önlükküçük giyimler az alıcam ben tutucam kendimi şimdi öyle diyorum da bakıcaz

Amin AminAyyy ne güzel mobilya derdiniz yokAynen eşimin tarafından ilk ve çok beklenen torun olucak İn şa Allah ondan her kes hazır almak için..ebebekten aklımda bulundurucam canım

lltihap olabilir canım bi test yaptır ben de idrar testi yaptıracağım Salı
Bakalim takipteyim bidaha gelir veya renkte degisme olursa giderim acile hemen bu zamana kadar sadece progestan yuzunden beyaz akintim oluyodu simdi renk gorunce bi şok yaşadim Allahim korusun

Amin AminAyyy ne güzel mobilya derdiniz yokAynen eşimin tarafından ilk ve çok beklenen torun olucak İn şa Allah ondan her kes hazır almak için..ebebekten aklımda bulundurucam canım
Bence bir ihtiyaç listesi çıkar almadıklarını yada (almalarını istediklerini ) onlara söyle en azından senin istedigin ve ihtiyacın olan şeyler olur bizde bilmem kaçıncı torun o yüzden öpücük alıyoruz

Liste ilk gebelikte yapmıştım listesiz bile aklımda hepsigiyim aldırmam onlara onları zaten kendimiz alırızşimdi yaptım yaptım ikincide hayatda yapmazlar eminim buna senin durumunda olucam öpücükle

Kızlar 13. Haftadan selamlar kasik karin ve bel ağrısı yaşayan var mı aranızda.. Ayakta durunca biraz yürüyünce ağrılarım oluyor normal mi bilemedim

Kızlar 13. Haftadan selamlar kasik karin ve bel ağrısı yaşayan var mı aranızda.. Ayakta durunca biraz yürüyünce ağrılarım oluyor normal mi bilemedim
12. Haftada benimde oluyor ayakta çok durmamakta çalışıyorum ağrım olunca hemen oturuyorum ya da yatıyorum normal dedi doktorum

Bende 13 selam.Oluyor tabi ben magnezyum kullandıktan biraz azalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…