:))Üstüne de su iç
Aynen canım ilklerde öyle oluyor hep, mesela bir sürü eldiven bere patik önlük fln almıstım ama halbuki ztn kıyafetlerde var, üstelik önlük yerine penye ağız bezleri çok iş görüyor, patik hiç giydirmedim mesela çünkü patikli tulumlar giydiriyordum, veya çoraplı, bunlar bile küçücük şeyler diyorsun ama üst üste koyunca dünya şey oluyor vallaAmin canımAynen genelde ilk çocukta öyle oluyormuş bendede ilk olduğu için istemiyorum gereksiz yere para harcamak ondan araştırıyorum çünkü ben ne desem o alınacak
Mehmet boz mu onu izlemekten beynim yandıinstagramda takip ettiğim bi doktor var 10. haftada bile cinsiyet görüyor. galiba cihaz ve bebeğin pozisyonu ile alakalı. bebek çok hareketli ve bacak arası açıksa bu haftalarda gözüküyor fgaliba
Kuru baklagillerden uzak dur eğer tüketiyorsan, kimyonda ekle yemeklerine birer çay kaşığı tabağına, sularını ılık iç, soğuk çok birşey tüketme, buzlu dondurma vs tüketme, ya da buzlu içecek, birde terini üstünde kurutma azıcık bile terlesen üstünü değiş cnm ayaklarınıda ılık tut gerekirse çorap giy faydasını görürsün inşallahBamya yiyemediğim tek yemek :) her akşam rezene içiyorum şişkinlik ve çok gaz oluyor akşamları. İncir kürünü yapayım, teşekkür ederim inşallah faydası olur
Allah razı olsunKuru baklagillerden uzak dur eğer tüketiyorsan, kimyonda ekle yemeklerine birer çay kaşığı tabağına, sularını ılık iç, soğuk çok birşey tüketme, buzlu dondurma vs tüketme, ya da buzlu içecek, birde terini üstünde kurutma azıcık bile terlesen üstünü değiş cnm ayaklarınıda ılık tut gerekirse çorap giy faydasını görürsün inşallah
Ayy bilemedim ya bizim şimdiden malum hediyeden bol olucaz hediye etseler alırım etmeseler almamCanım ben ilk oğlumda da aldım çok işimi gördü zaten maksimum 4 ayı bitene kadar yatabiliyor sürekli içinde tutmak için değilde yemek yaparken içine koyup seni gördüğü zaman ağlamıyor, lavaboya girecegin zaman yerde yada koltukta bırakamiyorsun tehlikeli oluyor birde uyku vakti yaklaştığında içine koyunca daha kolay uykuya geçerdi oğlum yatağına koyardım ordan alıp. 10 ayı bitti yürüdü mesela benim oğlum bence kullanım şeklinden kaynaklanmış
Ooo sanslii bebekkk inşallah hediye gelirAyy bilemedim ya bizim şimdiden malum hediyeden bol olucaz hediye etseler alırım etmeseler almam4 ay idare ederim kesin zaten küçük oluyor bebek..çünkü biz kendi odasını düzenlemek düşünüyoruz mobilyalar filan baya masraf olucak ama olsun yeterki gelsin bebişimiz
Evet eldiven her kes diyor fazla almayın..takımlarda zaten oluyor patik önlükAynen canım ilklerde öyle oluyor hep, mesela bir sürü eldiven bere patik önlük fln almıstım ama halbuki ztn kıyafetlerde var, üstelik önlük yerine penye ağız bezleri çok iş görüyor, patik hiç giydirmedim mesela çünkü patikli tulumlar giydiriyordum, veya çoraplı, bunlar bile küçücük şeyler diyorsun ama üst üste koyunca dünya şey oluyor valla
Amin AminOoo sanslii bebekkk inşallah hediye gelirben indirimden ebebekten 500 TL'ye almıştım aklında bulunsun yine tabi tabi oydu buydu herşey dünya para bizim Allah'tan abimiz var oda mobilya derdimiz yok sağlıkla gelsinler yavrucaklar
lltihap olabilir canım bi test yaptır ben de idrar testi yaptıracağım SalıKızlar aranızda açık sarı renkli akıntı yasayan var mi ? Daha demin peceteye geldi açık sarı biraz tedirgin oldum gitmeli miyim acile
Bakalim takipteyim bidaha gelir veya renkte degisme olursa giderim acile hemenlltihap olabilir canım bi test yaptır ben de idrar testi yaptıracağım Salı
Bence bir ihtiyaç listesi çıkar almadıklarını yada (almalarını istedikleriniAmin AminAyyy ne güzel mobilya derdiniz yok Aynen eşimin tarafından ilk ve çok beklenen torun olucak İn şa Allah ondan her kes hazır almak için..ebebekten aklımda bulundurucam canım
ŞakaAyy kizlar birde İstanbul avrupa yakasında ikamet edenlere sesleniyorum Bayrampaşa Axis AVM'de LCW outlet var o kadar uygun parcalar geliyor ki anlatamam geçen gün 40 TL'ye hastane çıkışı aldım
Liste ilk gebelikte yapmıştım listesiz bile aklımda hepsiBence bir ihtiyaç listesi çıkar almadıklarını yada (almalarını istediklerini) onlara söyle en azından senin istedigin ve ihtiyacın olan şeyler olur bizde bilmem kaçıncı torun o yüzden öpücük alıyoruz
12. Haftada benimde oluyor ayakta çok durmamakta çalışıyorum ağrım olunca hemen oturuyorum ya da yatıyorum normal dedi doktorumKızlar 13. Haftadan selamlar kasik karin ve bel ağrısı yaşayan var mı aranızda.. Ayakta durunca biraz yürüyünce ağrılarım oluyor normal mi bilemedim
Bende 13 selam.Oluyor tabi ben magnezyum kullandıktan biraz azalmışKızlar 13. Haftadan selamlar kasik karin ve bel ağrısı yaşayan var mı aranızda.. Ayakta durunca biraz yürüyünce ağrılarım oluyor normal mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?