Ne bilim cnm bna sanki erkenmiş gbi geldi oyuzden sordum gruba
Her oda ayrı kokuyor, mutfak türk kahvesi kokuyor, dolapların içi, gardrop kokuyor, banyo lağım kokuyor, kokudan uyuyamıyorum artık parfüm, yıkanık eşyalar bile leş kokuyor, yazlıktan bıktım
ALLAHIM haftaya evıme gdıyorum artık
İnşallh evim kokmuyodur hemen temizlikçi çağıracagım
Kızlr çok normal değil mi yaaa ben bunları normal gördüğüm için galiba hiç takılmıyorum . Yani içimizde bir canlı var ve her geçen gün büyüyor. O büyüdükçe de bizim bir yerimizde bi ağrı sızı değişiklik olcak elbet. Bu kadar evham yapmayın daha çok başındayız. Silkeleniiiiin
Benim sadece bulantılarım fazla . Onun dışında olan durumlara çok takılmadığım için iyi hissediyorum ya bugün işime de başladım çok şükür. İnşallah doğuma kadar sorunsuz çalışabilirim
Kızlar ara ara baş ağrısı yaşayan var mı. Sabah öle Bi baş ağrısı ile uyandım ki anlatamam gözlerime vurdu ağrısı. Akşamları karın şişliği mide yanması şimdi üstüne baş ağrısı doktor 12 haftadan sonra ilaç verebilirim diyo mide yanmasına gaz sorununa rennie duo çok iyi geliyormuş ama 12 hafta bitecek öle diyor. Var mı benim gibi yaşayan
Geçmiş olsun canım. 9-10 haftalarda baş ağrısı çok yaşadım kendi kendine geçiyordu ama hiç ilaç kullanmadım. Yaptığım bir odaya geçip uyumaktı. Sanırım genişleyen damarlarla ilgili o baş ağrıları. Karın şişliği mide yanması ve gaz sürekli yaşıyorum. Her gün bir tatlı kaşığı zeytinyağ içiyorum yemekleri yerken çok çiğniyorum ve gavizcon kullanıyorum şimdilik biraz daha hafifledi ama tam olarak geçmedi.
Geçmiş olsun canım. 9-10 haftalarda baş ağrısı çok yaşadım kendi kendine geçiyordu ama hiç ilaç kullanmadım. Yaptığım bir odaya geçip uyumaktı. Sanırım genişleyen damarlarla ilgili o baş ağrıları. Karın şişliği mide yanması ve gaz sürekli yaşıyorum. Her gün bir tatlı kaşığı zeytinyağ içiyorum yemekleri yerken çok çiğniyorum ve gavizcon kullanıyorum şimdilik biraz daha hafifledi ama tam olarak geçmedi.
Çok teşekkür ederim cevap için. Kaçıncı haftadasınız bende de gaviscon var ama 12 hafta bitmeden kullanamazsın diyor doktor. Gerçekten özellikle akşamları çok rahatsız oluyorum her akşam istisnasız rezene içiyorum vs ama yok dün özellikle öle çok yanma hissettim ki çok geç vakitlere kadar uyuyamadım. Umarım kalan aylar hep böle geçmez
Kızlar ara ara baş ağrısı yaşayan var mı. Sabah öle Bi baş ağrısı ile uyandım ki anlatamam gözlerime vurdu ağrısı. Akşamları karın şişliği mide yanması şimdi üstüne baş ağrısı doktor 12 haftadan sonra ilaç verebilirim diyo mide yanmasına gaz sorununa rennie duo çok iyi geliyormuş ama 12 hafta bitecek öle diyor. Var mı benim gibi yaşayan
ahhh ahhh ben haftada 1 mutlaka tutuyor baş ağrım 3-4 gün geçmiyordu ölecek gibi hissediyordum kendimi doktorumu aradım yalvardım parol hiçbir işe yaramıyor yapmadığım şey kalmadı nolur çare bulun bana diye gebelere bir de vermidon öneriyoruz dedi vermidon çok iyi geldi bana
Demir ilacı daha kullanmaya başlamadım ama ilk defa yaşadığım bir ağrı öncekiler gibi değildi belki de 1418merve nin dediği gibi rahim yukarı çöküyorsa bu haftalardan sonra onun ağrısı olabilir
Canım normal 12. haftamda rahatsız edici kasık ağrıları yaşadım. Ama sürekli yatmıştım yemek bile önüme gelmişti. 13+5 im hala yaşıyorum. Bu süreçte çok ayakta durma sürekli dinlen. Evet Rahim genişlemesine bağlı oluyor.
Çok teşekkür ederim cevap için. Kaçıncı haftadasınız bende de gaviscon var ama 12 hafta bitmeden kullanamazsın diyor doktor. Gerçekten özellikle akşamları çok rahatsız oluyorum her akşam istisnasız rezene içiyorum vs ama yok dün özellikle öle çok yanma hissettim ki çok geç vakitlere kadar uyuyamadım. Umarım kalan aylar hep böle geçmez