2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Yaa ben de yeni geldim evime o kadar zor ki iş yapmak ben de çağıracaktım ama eşim yapıyor sağolsun

Önce sağ sonra sol.Bazen sırtüstü buluyorum kendimi hemen sağa dönüyorum.Fakat mutlaka bacak arama bir yastık alıyorum.Müthiş rahatlatıyor
Ben tüm gün sırt üstü yatıyorum bildiğim kadarıyla 2. Ve 3. Trimester önemli yatış için öyle değil mi?

ay sonunda benim gibi biri evet pimpiriklenmeye gerek yok ne kadar pimpiriklenirse o kadar başına olaylar geliyor biraz relaxxxx

Geçmiş olsun canım. 9-10 haftalarda baş ağrısı çok yaşadım kendi kendine geçiyordu ama hiç ilaç kullanmadım. Yaptığım bir odaya geçip uyumaktı. Sanırım genişleyen damarlarla ilgili o baş ağrıları. Karın şişliği mide yanması ve gaz sürekli yaşıyorum. Her gün bir tatlı kaşığı zeytinyağ içiyorum yemekleri yerken çok çiğniyorum ve gavizcon kullanıyorum şimdilik biraz daha hafifledi ama tam olarak geçmedi.

Çok teşekkür ederim cevap için. Kaçıncı haftadasınız bende de gaviscon var ama 12 hafta bitmeden kullanamazsın diyor doktor. Gerçekten özellikle akşamları çok rahatsız oluyorum her akşam istisnasız rezene içiyorum vs ama yok dün özellikle öle çok yanma hissettim ki çok geç vakitlere kadar uyuyamadım. Umarım kalan aylar hep böle geçmez

ahhh ahhh ben haftada 1 mutlaka tutuyor baş ağrım 3-4 gün geçmiyordu ölecek gibi hissediyordum kendimi doktorumu aradım yalvardım parol hiçbir işe yaramıyor yapmadığım şey kalmadı nolur çare bulun bana diye gebelere bir de vermidon öneriyoruz dedi vermidon çok iyi geldi bana

Bugün bende de çok oldu, demir ilacına yeni başladım ve kabızlık yaptı onun etkisi de olabilir mi diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum
Demir ilacı daha kullanmaya başlamadım ama ilk defa yaşadığım bir ağrı öncekiler gibi değildi belki de 1418merve nin dediği gibi rahim yukarı çöküyorsa bu haftalardan sonra onun ağrısı olabilir

İçim rahatladı teşekkür ederim canım

Evet banada 12. haftadan sonra verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…