Bende 12. Hafta içindeyim ama hala iştahım çok yok kusmalarım devam ediyor salatalık domates asla yiyemiyorum bi ara avokadodan soğumuştum ama zorluyorum kendimi yani sabah mutlaka yumurta peynir avokadoya özen gösteriyorum ama gün içinde öyle süper sağlıklı yiyemiyorum makarna çok iyi geliyor soğuk makarna midemi bastırıyor yoğurt ağzıma artık süremiyorum sütü balsız içemiyorum çerez yiyemiyorum ceviz 5-6 tane zorlayarak yiyorum hafta da 1 Balık yiyorum et ağzıma süremiyorum tavuktan da soğudum pilav poğaça bunlar iyi geliyor bana salçalı yemek asla yiyemiyorum tost resmen en iyi öğünüm tost candırKızlar, kahvaltıda ne yiyorsunuz, ben peynir salatalık yeşil zeytin yemekten bıktım resmen. Her ögün bana dert oldu. Artık gerçekten vicdan yapmaya başladım bugün tam 11 haftalık olduk. Peynir ekmek yiyorum her öğün resmen yada yoğurtlu makarna
Aaa vermidon bende alayım o zaman ya ara ara oluyordu ama bugün sabah özellikle çok şiddetliydi. Şuanda ağrıyo ama durabiliyorum sizin kaçıncı haftaahhh ahhh ben haftada 1 mutlaka tutuyor baş ağrım 3-4 gün geçmiyordu ölecek gibi hissediyordum kendimi doktorumu aradım yalvardım parol hiçbir işe yaramıyor yapmadığım şey kalmadı nolur çare bulun bana diye gebelere bir de vermidon öneriyoruz dedi vermidon çok iyi geldi bana
benim 9+6 bugün doktorunuza danısın ama mutlaka zaten parolla aynı içeriği paylaşıyor sanırım braz daha kuvvetliAaa vermidon bende alayım o zaman ya ara ara oluyordu ama bugün sabah özellikle çok şiddetliydi. Şuanda ağrıyo ama durabiliyorum sizin kaçıncı hafta
Canım en azından sen daha güzel yiyorsun, avakoda aldım yiyemedim, yumurta daha hiç yemedim. Ceviz balık asla daha ağzıma sürmedim. Ev bana zindan gibi bugün sadece simit ve açık çay içtim. Tosttan da bıktım resmen. Ama senin ikiz dimi canım düzeleceğiz inşallah. Bir tane akraba var o sabah beni sağolsun korktu yok yemezsen böyle olur yok şöyle olurBende 12. Hafta içindeyim ama hala iştahım çok yok kusmalarım devam ediyor salatalık domates asla yiyemiyorum bi ara avokadodan soğumuştum ama zorluyorum kendimi yani sabah mutlaka yumurta peynir avokadoya özen gösteriyorum ama gün içinde öyle süper sağlıklı yiyemiyorum makarna çok iyi geliyor soğuk makarna midemi bastırıyor yoğurt ağzıma artık süremiyorum sütü balsız içemiyorum çerez yiyemiyorum ceviz 5-6 tane zorlayarak yiyorum hafta da 1 Balık yiyorum et ağzıma süremiyorum tavuktan da soğudum pilav poğaça bunlar iyi geliyor bana salçalı yemek asla yiyemiyorum tost resmen en iyi öğünüm tost candırnereye kadar böyle bilmiyorum ama vicdan yapmaya başladım artık keşke midem düzelse de yesem artık plesenta da oluştu diyorum
Buz koymayı dene istersen, bana iyi geliyor benimde migrenim var ara ara tutuyor, temiz hava almaya çalışıyorum. Bana minoset iyi geliyor. Hamilelik öncesi Alveres iyi gelirdi. Şimdi ise minoset daha iyi geliyorAaa vermidon bende alayım o zaman ya ara ara oluyordu ama bugün sabah özellikle çok şiddetliydi. Şuanda ağrıyo ama durabiliyorum sizin kaçıncı hafta
Canım fitil yazdilar acilden sabah doktoruma sordum kullanabilirsin dedi fitile baslicam bugundogal olarak da kefir aldim onu icicem yogurt mayaladim simdi activia ile onu yerim bide sirkeli su oneriyolar ozel bolge temizliginde onuda denerim
Donaxyl canimFitilinizin ismi ne acaba
Yani yumurta bazen kokuyor gibi ama zorla yiyorum bir şekilde canım yumurta peynir çok önemli diyorlar ama ben hep karbonhidrat istiyorum tostta dediğin gibi bir süre sonra öyk getiriyorCanım en azından sen daha güzel yiyorsun, avakoda aldım yiyemedim, yumurta daha hiç yemedim. Ceviz balık asla daha ağzıma sürmedim. Ev bana zindan gibi bugün sadece simit ve açık çay içtim. Tosttan da bıktım resmen. Ama senin ikiz dimi canım düzeleceğiz inşallah. Bir tane akraba var o sabah beni sağolsun korktu yok yemezsen böyle olur yok şöyle olur
Çok teşekkür ederim buzu deneyim bakalım işe yarar inşallahBuz koymayı dene istersen, bana iyi geliyor benimde migrenim var ara ara tutuyor, temiz hava almaya çalışıyorum. Bana minoset iyi geliyor. Hamilelik öncesi Alveres iyi gelirdi. Şimdi ise minoset daha iyi geliyor
Benim 1 günde çıktı sonucKızlar aranızda ikili test yaptıran mutlaka vardır , sonucu ne zaman çıktı kaç gün sürdü ?
Bende de tam 11+3 te aldı doktorTikabasa kuzum benim cumartesi 11+3 olacak randevu alacağım ikili için. Ne diyorsun bu konuda sabah erken dedin kafam karıştı
Ayy evet canımm inşallah güzel sonuçlar alırsın bu haftalar böyle ağrılar çok normalmişBiz seninle aynı haftalardayız bendede bu hafta ağrılar başlamış gecen hafta sorun yoktu doktor dedi yarın test vericem İn şa Allah cevablar güzel çıkar
Ahhh tamam o zaman ben de gideyimBende de tam 11+3 te aldı doktor
Ben çarsamba yaptrdım, halaa çıkmadı beklıyorumKızlar aranızda ikili test yaptıran mutlaka vardır , sonucu ne zaman çıktı kaç gün sürdü ?
Bende 12 haftanın içindeyim dediğiniz gibi idrar azalır dediler ben daha sık çakmaya başladım hep 3-4 lt aradı içiyorum en başından beri ama artık daha sık çakmaya başladım önceden 45 dk dururdum şimdi 15 dk da bir ayağa kalkıyorum ve tutmam mümkün değil seviyeye geliyorKızlar 13+3 haftamdayım. Sürekli aniden idrara sıkışıyorum. İlk zamanlar normal diyorlardı 2.trimester dan sonra geçer diyorlardı ama benim aynı düzen devam ediyor. Günde 4-5lt su içiyorum onla alakalı olabilir mi?
Bende 25 inden beri bekliyorum hastanenin uygulamasına düşsün diye düşmedi bir türlü aradım hastaneyi meğersem çıkmış sinir oldum kaç gün oldu bekliyorum . Aramadıysan bi ara istersen sende canımBen çarsamba yaptrdım, halaa çıkmadı beklıyorum
Ayy hadi inşallah Allah sağlıkla kavuştursun inşallah hepimiziBenimde 4 nisan tahmini ama martta doğum yapacağım gibi hissediyorum annelerin hisleri kuvvetli olur derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?