2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bende 12. Hafta içindeyim ama hala iştahım çok yok kusmalarım devam ediyor salatalık domates asla yiyemiyorum bi ara avokadodan soğumuştum ama zorluyorum kendimi yani sabah mutlaka yumurta peynir avokadoya özen gösteriyorum ama gün içinde öyle süper sağlıklı yiyemiyorum makarna çok iyi geliyor soğuk makarna midemi bastırıyor yoğurt ağzıma artık süremiyorum sütü balsız içemiyorum çerez yiyemiyorum ceviz 5-6 tane zorlayarak yiyorum hafta da 1 Balık yiyorum et ağzıma süremiyorum tavuktan da soğudum pilav poğaça bunlar iyi geliyor bana salçalı yemek asla yiyemiyorum tost resmen en iyi öğünüm tost candır nereye kadar böyle bilmiyorum ama vicdan yapmaya başladım artık keşke midem düzelse de yesem artık plesenta da oluştu diyorum

Aaa vermidon bende alayım o zaman ya ara ara oluyordu ama bugün sabah özellikle çok şiddetliydi. Şuanda ağrıyo ama durabiliyorum sizin kaçıncı hafta

Aaa vermidon bende alayım o zaman ya ara ara oluyordu ama bugün sabah özellikle çok şiddetliydi. Şuanda ağrıyo ama durabiliyorum sizin kaçıncı hafta
benim 9+6 bugün doktorunuza danısın ama mutlaka zaten parolla aynı içeriği paylaşıyor sanırım braz daha kuvvetli

Canım en azından sen daha güzel yiyorsun, avakoda aldım yiyemedim, yumurta daha hiç yemedim. Ceviz balık asla daha ağzıma sürmedim. Ev bana zindan gibi bugün sadece simit ve açık çay içtim. Tosttan da bıktım resmen. Ama senin ikiz dimi canım düzeleceğiz inşallah. Bir tane akraba var o sabah beni sağolsun korktu yok yemezsen böyle olur yok şöyle olur

Buz koymayı dene istersen, bana iyi geliyor benimde migrenim var ara ara tutuyor, temiz hava almaya çalışıyorum. Bana minoset iyi geliyor. Hamilelik öncesi Alveres iyi gelirdi. Şimdi ise minoset daha iyi geliyor

Fitilinizin ismi ne acaba
Canım fitil yazdilar acilden sabah doktoruma sordum kullanabilirsin dedi fitile baslicam bugun dogal olarak da kefir aldim onu icicem yogurt mayaladim simdi activia ile onu yerim bide sirkeli su oneriyolar ozel bolge temizliginde onuda denerim

Yani yumurta bazen kokuyor gibi ama zorla yiyorum bir şekilde canım yumurta peynir çok önemli diyorlar ama ben hep karbonhidrat istiyorum tostta dediğin gibi bir süre sonra öyk getiriyor hiç korkma Allahın izniyle bebişlerimiz bir şekilde beslenecekler inanıyorum geçicek bu hallerimiz ama ne zaman

Biz seninle aynı haftalardayız bendede bu hafta ağrılar başlamış gecen hafta sorun yoktu doktor dedi yarın test vericem İn şa Allah cevablar güzel çıkar
Ayy evet canımm inşallah güzel sonuçlar alırsın bu haftalar böyle ağrılar çok normalmiş

Kızlar bugün uzun zaman sonra malum dönem başladı okula gittim. Kahvaltı yaptım gittim 7buçuk gibi kahvaltımı yapmıştım. Yanıma badem almıştım. Acıktım ondan yedim ama 12 buçuk falan gibi bir kötü oldum anlatamam resmen kanım çekildi bayılacaktım eve gelene kadar mecbur dışarıdan bi şey aldım kendimi zor attım eve

Kızlar 13+3 haftamdayım. Sürekli aniden idrara sıkışıyorum. İlk zamanlar normal diyorlardı 2.trimester dan sonra geçer diyorlardı ama benim aynı düzen devam ediyor. Günde 4-5lt su içiyorum onla alakalı olabilir mi?

Bende 12 haftanın içindeyim dediğiniz gibi idrar azalır dediler ben daha sık çakmaya başladım hep 3-4 lt aradı içiyorum en başından beri ama artık daha sık çakmaya başladım önceden 45 dk dururdum şimdi 15 dk da bir ayağa kalkıyorum ve tutmam mümkün değil seviyeye geliyor

Kızlar dün kardeşimle tartıştım ondan sonra aklıma geçmiş geldi üzülüp ağladım biraz sonra kasıklarima ağrılar girdi sürekli dünden beri şimdide korkmaya başladım bebeğe bisey olmaz dimi ağrılar normaldir . Fazla olmuyordu çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…