- 13 Şubat 2021
- 263
- 197
- 53
- 32
amin inşallahBenim ikinci cocugum oyleydi adinida soylediler erkek olucak dediler erkek oldu hayirlisi olsun
Ultrasonda ense kalınlığı ve burun kemiğine bakılıyor.Down sendrom riski varmı yok mu diye.Ama genellikle cinsiyetide bu muayenede belli oluyor.Ikili tarama nasil oluyor acaba ya unuttum ben
Ayy hadi insallah catliycam meraktanUltrasonda ense kalınlığı ve burun kemiğine bakılıyor.Down sendrom riski varmı yok mu diye.Ama genellikle cinsiyetide bu muayenede belli oluyor.
Yok hayır.Ultrasondan bakılıyor ense ölçümü alınıyor birde kan alınacak.Ultrason ve kan sonucu birlikte değerlendiriliyor zaten.Yarın güzel sonuçlarını burada göreceğiz inşallahAyy hadi insallah catliycam meraktanaltan bakmiyorlar degilmi
Bu çok doğru resmen ev küçük gelmeye başladı ve her yer kokuyomus gibi hissediyorum evden soğudumAh sorma canım kendi evimden bile tiksindim desem inanır mısın ? Canım inşallah düzeliriz bir an önce normal hamile gibi hayatımıza devam ederiz
Doktor ismi istiyoruzBenim doktorum öyle canım 7/24 sadece evime çok uzak kliniği ama değer diyorum. Geçen serum takılacaktık evime yakım hastanede acildeki doktorla bile konuştu şu serumu takalım diye, hemde çok güler yüzlü anlayışlı hiç bıkmadan anlatıyor soruyor, seni hiç şüpheden bırakmıyor hele bir lafı ‘’sen bana güven’’ tek kötü yanı evime çok uzak yani özel araç ile bir saatte gidip bir saatte geliyoruz trafik yoksa
Erken geç fark etmez sağlıkla gelsin de inşallahNe güzel bebeğine daha erken kavuşcan demekki
Hayır cnm kullanmadımCanım sana doktorun progestan verdi mi. Kullandın mı hiç?
Ben aşerdim. Midem bulandığı birşey yiyemediğim hafta pide istedi canım deli gibi. Hemen yedim ama nasıl tatlı geldi nasılllllKızlar merak ediyorum siz hiç aşerdiniz mi ?
Ya çok tuhafSöyliycem ama gülmeyin ben dün gece 3 de wc için uyandım ve uyanır uyanmaz tek derdim sirke oldu.Çay kaşığıyla içtim çok rahatladım.Bu akşamda bildiğiniz kuru soğan çekti canım.Kestim ve biraz önce yedim.Çok mutluyum şuan.Fakat niçin erik ya da karpuz yada ne biliyim pasta filan aşermiyorum ben
Oğluma ilk hamileliğimde bende böyleydim.Evi temizledikten sonra peteklerin üzerine yumoşa batırılmış havlu peçeteler koyup bir de koku makinası çalıştırıyordum.Halbuki ev temiz ama bana tam tersi gibi geliyorduBu çok doğru resmen ev küçük gelmeye başladı ve her yer kokuyomus gibi hissediyorum evden soğudumyalnız olmadigimi görünce rahatladım ama şuan
Evet evet benim temizlik yapmaya bile gücüm olmuyor bazen eşimi delirtiyorum her yer pis kokuyu almiyo musun ev çok havasız diyeOğluma ilk hamileliğimde bende böyleydim.Evi temizledikten sonra peteklerin üzerine yumoşa batırılmış havlu peçeteler koyup bir de koku makinası çalıştırıyordum.Halbuki ev temiz ama bana tam tersi gibi geliyorduÇok garip gerçekten.
Bende 13. Haftadayım ve dediğiniz gibi ağrılarım başladı bazen anlık keskin bir ağrı giriyor sonra geçiyor doktoruma sordum kontrol etti bir sorun yokmuş özellikle bu haftalarda bebek yukarı doğru çıktığı için rahim kasılıyormuş inşallah sizde de bir sorun yokturKızlar 12. Haftadayım sol kasık ağrım çok fazla 10 dk da bir ağrı sancı giriyor biraz oluyor duruyor sonra başlıyor normal mi yatıyorum yatarken de oluyor. Az önce baya bi kustum kusarken o an yine ağrı girdi o kusarken kasılmayla iyice şiddeti arttı geçer mi normal mi? İnternette rahim büyümesindendir diyor bilemedim de? Yarın geçmezse hemşireye yazacağım bi daha 3 gün önce kontrolde her şey iyiydi bir şey mi oldu ki diyorum böyle bir ağrım yoktu hiç
Bu haftalarda normal demişti benim doktorum.Çünkü artık kemikleri geçip hızlı bir şekilde rahim büyüyor.Kasılmalar sancılar aşırı şiddetli olmadığı taktirde endişe etme diye bilgi vermişti.Bende 13. Haftadayım ve dediğiniz gibi ağrılarım başladı bazen anlık keskin bir ağrı giriyor sonra geçiyor doktoruma sordum kontrol etti bir sorun yokmuş özellikle bu haftalarda bebek yukarı doğru çıktığı için rahim kasılıyormuş inşallah sizde de bir sorun yoktur
Benimde 4 nisan tahmini ama martta doğum yapacağım gibi hissediyorum annelerin hisleri kuvvetli olur derlerEvet zaten içime öyle doğuyor bakalım inşallah en hayırlı zamanda gelir
Ben de rüyalarımda hep kız gördüm bakalım cinsiyeti ne olacakkızlar ya ben 2 kere rüyamda cinsiyetini gördüm yüzünü hiç görmeden ama isminden bahsediyordum bir rüyamda diğer rüyamı çok hatırlamıyorum ama cinsiyetiyle alakalıydı… böyle rüyasında görüp cinsiyeti aynı çıkan oldu mu aramızda çok merak ediyorum gerçekten teyzemin eşi ben hamile olduğumu bilmeden rüyasında görmüştü beni hamile olarak geçenlerde cinsiyeti de rüyasında görmüş ikimizin gördüğü de aynı insan bir garip oluyor daha da merak ediyor şuan 9+5teyim tahmin içinde çok erken çok merak ediyoruuummmm
Bugün bende de çok oldu, demir ilacına yeni başladım ve kabızlık yaptı onun etkisi de olabilir mi diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorumKızlar 12. Haftadayım sol kasık ağrım çok fazla 10 dk da bir ağrı sancı giriyor biraz oluyor duruyor sonra başlıyor normal mi yatıyorum yatarken de oluyor. Az önce baya bi kustum kusarken o an yine ağrı girdi o kusarken kasılmayla iyice şiddeti arttı geçer mi normal mi? İnternette rahim büyümesindendir diyor bilemedim de? Yarın geçmezse hemşireye yazacağım bi daha 3 gün önce kontrolde her şey iyiydi bir şey mi oldu ki diyorum böyle bir ağrım yoktu hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?