2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ah sorma canım kendi evimden bile tiksindim desem inanır mısın ? Canım inşallah düzeliriz bir an önce normal hamile gibi hayatımıza devam ederiz
Bu çok doğru resmen ev küçük gelmeye başladı ve her yer kokuyomus gibi hissediyorum evden soğudum yalnız olmadigimi görünce rahatladım ama şuan

Doktor ismi istiyoruz

Ben aşerdim. Midem bulandığı birşey yiyemediğim hafta pide istedi canım deli gibi. Hemen yedim ama nasıl tatlı geldi nasılllll

Bu çok doğru resmen ev küçük gelmeye başladı ve her yer kokuyomus gibi hissediyorum evden soğudum yalnız olmadigimi görünce rahatladım ama şuan
Oğluma ilk hamileliğimde bende böyleydim.Evi temizledikten sonra peteklerin üzerine yumoşa batırılmış havlu peçeteler koyup bir de koku makinası çalıştırıyordum.Halbuki ev temiz ama bana tam tersi gibi geliyorduÇok garip gerçekten.

Evet evet benim temizlik yapmaya bile gücüm olmuyor bazen eşimi delirtiyorum her yer pis kokuyu almiyo musun ev çok havasız diye halbuki bütün pencerelerimiz gece/gündüz 24 saat açık duruyor

Kızlar 12. Haftadayım sol kasık ağrım çok fazla 10 dk da bir ağrı sancı giriyor biraz oluyor duruyor sonra başlıyor normal mi yatıyorum yatarken de oluyor. Az önce baya bi kustum kusarken o an yine ağrı girdi o kusarken kasılmayla iyice şiddeti arttı geçer mi normal mi? İnternette rahim büyümesindendir diyor bilemedim de? Yarın geçmezse hemşireye yazacağım bi daha 3 gün önce kontrolde her şey iyiydi bir şey mi oldu ki diyorum böyle bir ağrım yoktu hiç

Kızlar bnde durum bildireyım
Full halsizlik, uyku hali, koku hassasıyeti ve ağız zehirliği.. Ev kokuyor, oğlum, eşim kokuyor
Ağzımda sureklı bi bayram şekeri..
Sarı akıntım ve bazen sulu akıntım devam edıyor
1 hafta daha burdayım sonra evıme gdıyorum inşallah, kendi doktoruma
Haftaya p. Tesi doktora ve saglık ocağına gıdecegım, ilk işim idrar ve kan tahlıllerımı yaptrmak

Kızlar bnım ikili testin sonucu yarın çıkabılır
Ultrasona göre 11+3 iken kan alındı
Sanki ikili test için erken değil mi?

Bende 13. Haftadayım ve dediğiniz gibi ağrılarım başladı bazen anlık keskin bir ağrı giriyor sonra geçiyor doktoruma sordum kontrol etti bir sorun yokmuş özellikle bu haftalarda bebek yukarı doğru çıktığı için rahim kasılıyormuş inşallah sizde de bir sorun yoktur

Bu haftalarda normal demişti benim doktorum.Çünkü artık kemikleri geçip hızlı bir şekilde rahim büyüyor.Kasılmalar sancılar aşırı şiddetli olmadığı taktirde endişe etme diye bilgi vermişti.

Ben de rüyalarımda hep kız gördüm bakalım cinsiyeti ne olacak

Bugün bende de çok oldu, demir ilacına yeni başladım ve kabızlık yaptı onun etkisi de olabilir mi diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…