- 25 Temmuz 2023
- 3.722
- 6.152
- 78
Tabikiiiiay evet sizin cinsiyet partiniz var nolur haber ver belli olunca beni etiketle
Hadi bakalım canım inşallah ikimizimde cuma çıkacak sonuç, aynı firmaydı sanırım Genoks inşallah tertemiz çıkar sonuçlar.13+2 geldiler evden kan aldılar benden 5 güne cevab çıkıcakmış çok heyacanlıyım çok Allah bizi sevindirsin bu defa
Aynen firma aynı canım..Amin canım Amin seviniriz rahatlarızHadi bakalım canım inşallah ikimizimde cuma çıkacak sonuç, aynı firmaydı sanırım Genoks inşallah tertemiz çıkar sonuçlar.
Ben de öyleyim kuzum. Ama ben normale dönüyorum yavaş yavaş. Üzülme ama hiçbir şey olmaz bebeklerimiz iyi. Muz ceviz yemeye zorla kendini bu bile zor geliyor biliyorum. Bir de kaşar. Ben normalde kaşar da ceviz de sevmem. Hala yemiyorum ama zorlayacağım yavaş yavaş bebeği büyütüyormuşKızlar, kahvaltıda ne yiyorsunuz, ben peynir salatalık yeşil zeytin yemekten bıktım resmen. Her ögün bana dert oldu. Artık gerçekten vicdan yapmaya başladım bugün tam 11 haftalık olduk. Peynir ekmek yiyorum her öğün resmen yada yoğurtlu makarna
Ben normaldede kahvaltı etmeyi sevmeyen biriyim..şimdide öyle sabahlar hiç iştahım olmuyor ufacık ekmeye ya krem pendirle ve ya çıkolata yağıyla bu kadarKızlar, kahvaltıda ne yiyorsunuz, ben peynir salatalık yeşil zeytin yemekten bıktım resmen. Her ögün bana dert oldu. Artık gerçekten vicdan yapmaya başladım bugün tam 11 haftalık olduk. Peynir ekmek yiyorum her öğün resmen yada yoğurtlu makarna
Canım ceviz asla yiyemiyorum görünce bile midem bulanıyor kaşar yiyorum canım tostla, inşallah sende düzelirsin canım bir an önceBen de öyleyim kuzum. Ama ben normale dönüyorum yavaş yavaş. Üzülme ama hiçbir şey olmaz bebeklerimiz iyi. Muz ceviz yemeye zorla kendini bu bile zor geliyor biliyorum. Bir de kaşar. Ben normalde kaşar da ceviz de sevmem. Hala yemiyorum ama zorlayacağım yavaş yavaş bebeği büyütüyormuş
İnşallah bir an önce düzeliriz inşallah canımBen normaldede kahvaltı etmeyi sevmeyen biriyim..şimdide öyle sabahlar hiç iştahım olmuyor ufacık ekmeye ya krem pendirle ve ya çıkolata yağıyla bu kadar
inan çoğumuzun öyle ben yıllardır ilk kez kahvaltı yapıyorum tek kahvaltımız eşimle pazar günleri oda öğleden sonra serpme şeklinde olurdu onun dışında asla yapmazdım hiç sevmem kahvaltıyıKızlar, kahvaltıda ne yiyorsunuz, ben peynir salatalık yeşil zeytin yemekten bıktım resmen. Her ögün bana dert oldu. Artık gerçekten vicdan yapmaya başladım bugün tam 11 haftalık olduk. Peynir ekmek yiyorum her öğün resmen yada yoğurtlu makarna
Onu denedim canım o o gün kusmaktan mahvoldum, normalde ben çok severdim ama hiç iy gelmedi bana,inan çoğumuzun öyle ben yıllardır ilk kez kahvaltı yapıyorum tek kahvaltımız eşimle pazar günleri oda öğleden sonra serpme şeklinde olurdu onun dışında asla yapmazdım hiç sevmem kahvaltıyışimdi 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 2-3 tane zeytin ancak o ama yulaf lapası falanda pişirebilirsin oda hafif lezzetli olur ben yarın onu deneyeceğim
Hayırlı haberler alırsınız inşallhAynen firma aynı canım..Amin canım Amin seviniriz rahatlarız
Aynılarını canım gerçekten merak etme Allah ona göre veriyor bebelere gerekli olanlarıKızlar, kahvaltıda ne yiyorsunuz, ben peynir salatalık yeşil zeytin yemekten bıktım resmen. Her ögün bana dert oldu. Artık gerçekten vicdan yapmaya başladım bugün tam 11 haftalık olduk. Peynir ekmek yiyorum her öğün resmen yada yoğurtlu makarna
Canım fitil yazdilar acilden sabah doktoruma sordum kullanabilirsin dedi fitile baslicam bugunNe bilim cnm bna sanki erkenmiş gbi geldi oyuzden sordum gruba
Her oda ayrı kokuyor, mutfak türk kahvesi kokuyor, dolapların içi, gardrop kokuyor, banyo lağım kokuyor, kokudan uyuyamıyorum artıkparfüm, yıkanık eşyalar bile leş kokuyor, yazlıktan bıktım
ALLAHIM haftaya evıme gdıyorum artık
İnşallh evim kokmuyodurhemen temizlikçi çağıracagım
Sevm57 cnm mantara nasıl bi tedavi verdı?
benim de iki gün önce inanılmaz ağrıdı başım ama dayanılacak gibi değildi parol içtim bir sorun yok o zaman değil miahhh ahhh ben haftada 1 mutlaka tutuyor baş ağrım 3-4 gün geçmiyordu ölecek gibi hissediyordum kendimi doktorumu aradım yalvardım parol hiçbir işe yaramıyor yapmadığım şey kalmadı nolur çare bulun bana diye gebelere bir de vermidon öneriyoruz dedi vermidon çok iyi geldi bana
Ben karbonatlı su diye biliyorumCanım fitil yazdilar acilden sabah doktoruma sordum kullanabilirsin dedi fitile baslicam bugundogal olarak da kefir aldim onu icicem yogurt mayaladim simdi activia ile onu yerim bide sirkeli su oneriyolar ozel bolge temizliginde onuda denerim
Ay hic onu duymadim internette hep elma sirkeli suyla temizligi yapin veya icine 10 15 dk oturun yaziyoduBen karbonatlı su diye biliyorum
parolda sorun yok iyi geldiyse hatta ne güzel valla bende hiçbir işe yaramadıbenim de iki gün önce inanılmaz ağrıdı başım ama dayanılacak gibi değildi parol içtim bir sorun yok o zaman değil midün ve bugün de var ama dayanılır bir ağrı bir de bende hapsurma başladı süreklii hapşırıyorum:))
İlk haftalarda bende ceviz vs yiyemiyorum ama şu an yiyiyorum hatta her şeyiinan çoğumuzun öyle ben yıllardır ilk kez kahvaltı yapıyorum tek kahvaltımız eşimle pazar günleri oda öğleden sonra serpme şeklinde olurdu onun dışında asla yapmazdım hiç sevmem kahvaltıyışimdi 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 2-3 tane zeytin ancak o ama yulaf lapası falanda pişirebilirsin oda hafif lezzetli olur ben yarın onu deneyeceğim
valla ben kahve içmek istiyorum aşırı tiksindim asla içemiyorum ama özledim resmen içmeyi bir an önce kahve isteğim gelsin nolurrrİlk haftalarda bende ceviz vs yiyemiyorum ama şu an yiyiyorum hatta her şeyiçok şükür yaa bende iştahsızlık bir iki gün oldu sonra geçti. Hatta doktor şey demişti normalde bu haftalarda kadınlar kilo verir iştahı olmaz demişti Ama napayımm yaniiii. Ben domates salatalık çok yedim özellikle salatalık, şimdi canım peynir çekiyor hep. Hepsinden yiyorumm ben. Özellikle gebelik öncesi avakado çok yedim gebe kalmaya yardımcı olsun diye sonra gebe kalınca yiyemedim bu hafta onu da yemeye başladım. Yani her şey geçiyor iştahinız açılacak merak etmeyin sürekli kendinizi acıkiyor halde bulacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?