- 25 Temmuz 2023
- 3.723
- 6.152
- 88
Kızlr çok normal değil mi yaaa ben bunları normal gördüğüm için galiba hiç takılmıyorum . Yani içimizde bir canlı var ve her geçen gün büyüyor. O büyüdükçe de bizim bir yerimizde bi ağrı sızı değişiklik olcak elbet. Bu kadar evham yapmayın daha çok başındayız. SilkeleniiiiinBugün bende de çok oldu, demir ilacına yeni başladım ve kabızlık yaptı onun etkisi de olabilir mi diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum
ben Bugun ogrendim canim mantar oldugunu dun aksam ve bu sabah sari akintim geldi acilden kan idrar verdim acildeki doktor enfeksyon gordu kadin dogum doktoruna yonlendirdi orda vajinal muaynede sari yesil akinti gorundu ordan anlasildiKızlar vajinal mantar oluşmuşsa bu idrar testinde mi çıkıyor? Nasıl test ediyorlar bunu?
Bu kadar olmamıştı o yüzden takıldım ben, ani hareketimde ya da hapşırdığımda falan kramp tarzı oluyor. Evhamsız olmak ve benKızlr çok normal değil mi yaaa ben bunları normal gördüğüm için galiba hiç takılmıyorum . Yani içimizde bir canlı var ve her geçen gün büyüyor. O büyüdükçe de bizim bir yerimizde bi ağrı sızı değişiklik olcak elbet. Bu kadar evham yapmayın daha çok başındayız. Silkeleniiiiin
benim için de öyle ev inanılmaz kokuyor ev küçücük eşyalar kocamanmış devmişim de minikler evindeymişim gibiBu çok doğru resmen ev küçük gelmeye başladı ve her yer kokuyomus gibi hissediyorum evden soğudumyalnız olmadigimi görünce rahatladım ama şuan
Ben 13.haftamdayım ne taraf rahat geliyorsa o tarafa yatıyorumPeki kizlar şu anda nasıl yatiyorsunuz hep sola mi yatmak gerekiyor ? Ben sağa yatmayı çok seviyorum
Bendeee 13+3Ben 13.haftamdayım ne taraf rahat geliyorsa o tarafa yatıyorum
AaaaGünü gününe aynı. Ben de 13+3
Biz seninle aynı haftalardayız bendede bu hafta ağrılar başlamış gecen hafta sorun yoktu doktor dedi yarın test vericem İn şa Allah cevablar güzel çıkarBende 13. Haftadayım ve dediğiniz gibi ağrılarım başladı bazen anlık keskin bir ağrı giriyor sonra geçiyor doktoruma sordum kontrol etti bir sorun yokmuş özellikle bu haftalarda bebek yukarı doğru çıktığı için rahim kasılıyormuş inşallah sizde de bir sorun yoktur
Canım normal 12. haftamda rahatsız edici kasık ağrıları yaşadım. Ama sürekli yatmıştım yemek bile önüme gelmişti. 13+5 im hala yaşıyorum. Bu süreçte çok ayakta durma sürekli dinlen. Evet Rahim genişlemesine bağlı oluyor.Kızlar 12. Haftadayım sol kasık ağrım çok fazla 10 dk da bir ağrı sancı giriyor biraz oluyor duruyor sonra başlıyor normal mi yatıyorum yatarken de oluyor. Az önce baya bi kustum kusarken o an yine ağrı girdi o kusarken kasılmayla iyice şiddeti arttı geçer mi normal mi? İnternette rahim büyümesindendir diyor bilemedim de? Yarın geçmezse hemşireye yazacağım bi daha 3 gün önce kontrolde her şey iyiydi bir şey mi oldu ki diyorum böyle bir ağrım yoktu hiç
Valla sola yatıyorum genelde sağa yatınca ağrım oluyor bı sure sonra uyanıyorum. Sırt üstü yatsam zaten mahvoluyorumPeki kizlar şu anda nasıl yatiyorsunuz hep sola mi yatmak gerekiyor ? Ben sağa yatmayı çok seviyorum
Dr.um bana 11+1 den 13+6 ya kadar ikili test yapılabilir demişti ama hastaneler 13+4 e kadar uygun görüyorKızlar bnde durum bildireyım
Full halsizlik, uyku hali, koku hassasıyeti ve ağız zehirliği.. Ev kokuyor, oğlum, eşim kokuyor
Ağzımda sureklı bi bayram şekeri..
Sarı akıntım ve bazen sulu akıntım devam edıyor
1 hafta daha burdayım sonra evıme gdıyorum inşallah, kendi doktoruma
Haftaya p. Tesi doktora ve saglık ocağına gıdecegım, ilk işim idrar ve kan tahlıllerımı yaptrmak
Kızlar bnım ikili testin sonucu yarın çıkabılır
Ultrasona göre 11+3 iken kan alındı
Sanki ikili test için erken değil mi?
Bendee öyle oldum bu geceValla sola yatıyorum genelde sağa yatınca ağrım oluyor bı sure sonra uyanıyorum. Sırt üstü yatsam zaten mahvoluyorum
Aaaa erken mi? Ben de o zamanlar için randevu almayı düşünüyordumKızlar bnde durum bildireyım
Full halsizlik, uyku hali, koku hassasıyeti ve ağız zehirliği.. Ev kokuyor, oğlum, eşim kokuyor
Ağzımda sureklı bi bayram şekeri..
Sarı akıntım ve bazen sulu akıntım devam edıyor
1 hafta daha burdayım sonra evıme gdıyorum inşallah, kendi doktoruma
Haftaya p. Tesi doktora ve saglık ocağına gıdecegım, ilk işim idrar ve kan tahlıllerımı yaptrmak
Kızlar bnım ikili testin sonucu yarın çıkabılır
Ultrasona göre 11+3 iken kan alındı
Sanki ikili test için erken değil mi?
Ne bilim cnm bna sanki erkenmiş gbi geldi oyuzden sordum grubaAaaa erken mi? Ben de o zamanlar için randevu almayı düşünüyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?