2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bugün bende de çok oldu, demir ilacına yeni başladım ve kabızlık yaptı onun etkisi de olabilir mi diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum
Kızlr çok normal değil mi yaaa ben bunları normal gördüğüm için galiba hiç takılmıyorum . Yani içimizde bir canlı var ve her geçen gün büyüyor. O büyüdükçe de bizim bir yerimizde bi ağrı sızı değişiklik olcak elbet. Bu kadar evham yapmayın daha çok başındayız. Silkeleniiiiin

Kızlar vajinal mantar oluşmuşsa bu idrar testinde mi çıkıyor? Nasıl test ediyorlar bunu?
ben Bugun ogrendim canim mantar oldugunu dun aksam ve bu sabah sari akintim geldi acilden kan idrar verdim acildeki doktor enfeksyon gordu kadin dogum doktoruna yonlendirdi orda vajinal muaynede sari yesil akinti gorundu ordan anlasildi

Bu kadar olmamıştı o yüzden takıldım ben, ani hareketimde ya da hapşırdığımda falan kramp tarzı oluyor. Evhamsız olmak ve ben

Bu çok doğru resmen ev küçük gelmeye başladı ve her yer kokuyomus gibi hissediyorum evden soğudum yalnız olmadigimi görünce rahatladım ama şuan
benim için de öyle ev inanılmaz kokuyor ev küçücük eşyalar kocamanmış devmişim de minikler evindeymişim gibi

Peki kizlar şu anda nasıl yatiyorsunuz hep sola mi yatmak gerekiyor ? Ben sağa yatmayı çok seviyorum

Önce sağ sonra sol.Bazen sırtüstü buluyorum kendimi hemen sağa dönüyorum.Fakat mutlaka bacak arama bir yastık alıyorum.Müthiş rahatlatıyor

Biz seninle aynı haftalardayız bendede bu hafta ağrılar başlamış gecen hafta sorun yoktu doktor dedi yarın test vericem İn şa Allah cevablar güzel çıkar

Canım normal 12. haftamda rahatsız edici kasık ağrıları yaşadım. Ama sürekli yatmıştım yemek bile önüme gelmişti. 13+5 im hala yaşıyorum. Bu süreçte çok ayakta durma sürekli dinlen. Evet Rahim genişlemesine bağlı oluyor.

Dr.um bana 11+1 den 13+6 ya kadar ikili test yapılabilir demişti ama hastaneler 13+4 e kadar uygun görüyor

Valla sola yatıyorum genelde sağa yatınca ağrım oluyor bı sure sonra uyanıyorum. Sırt üstü yatsam zaten mahvoluyorum
Bendee öyle oldum bu gece Annemlerde kalıyorum çekyata yorgan battaniye sermemize rağmen sert geldi sola yatmaktan başka yere de dönemedim ve kalktım bu saatte, uyuyamadım ve sırtım ağırmiş sol tarafım fenaaa Sert yerde yatmak bayağı zor oluyormuş aslında internette de sert yatakta yatın diyor ama yoook zor oluyor

Aaaa erken mi? Ben de o zamanlar için randevu almayı düşünüyordum

Aaaa erken mi? Ben de o zamanlar için randevu almayı düşünüyordum
Ne bilim cnm bna sanki erkenmiş gbi geldi oyuzden sordum gruba

Her oda ayrı kokuyor, mutfak türk kahvesi kokuyor, dolapların içi, gardrop kokuyor, banyo lağım kokuyor, kokudan uyuyamıyorum artık parfüm, yıkanık eşyalar bile leş kokuyor, yazlıktan bıktım
ALLAHIM haftaya evıme gdıyorum artık
İnşallh evim kokmuyodur hemen temizlikçi çağıracagım

Sevm57 cnm mantara nasıl bi tedavi verdı?

Kızlar ara ara baş ağrısı yaşayan var mı. Sabah öle Bi baş ağrısı ile uyandım ki anlatamam gözlerime vurdu ağrısı. Akşamları karın şişliği mide yanması şimdi üstüne baş ağrısı doktor 12 haftadan sonra ilaç verebilirim diyo mide yanmasına gaz sorununa rennie duo çok iyi geliyormuş ama 12 hafta bitecek öle diyor. Var mı benim gibi yaşayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…