2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bende de bir anda bastırıyor zor yetişiyorum rahim uzunluğuna falan bakıldı mı?

Ağlayınca üzülünce bende de oluyor. Çok üzmemekte çalış kendini bebek hisseder bizleri

Çok teşekkür ederim buzu deneyim bakalım işe yarar inşallah
Dene canım özellikle bak boyunla basın arasında bir boşluk var paraya koy, sonra alnına koy, birde başın ağırdıgında bol su iç, saçını asla ıslak bırakma sıcakta olsa haca kurut kesinlikle

Ah canım, arada böyle şekerli birsey mi yesem enerji verir sana meyve falan şeker mi düştü acaba ?

Bende yumurta yiyemiyordum hiç . Ama doktorum zorla biraz demişti. Şimdi haşlama yumurtanın üstüne çok az zeytinyağı ve limon döküyorum. Tuz karabiberle de birleşince sevmeye başladım

Canım ceviz asla yiyemiyorum görünce bile midem bulanıyor kaşar yiyorum canım tostla, inşallah sende düzelirsin canım bir an önce
Canım ben 1 adet muz 2 tane falan da cevizi bir büyük bardak sütle blenderdan çekiyorum içine de 2-3 tane buz küpü koyuyorum o şekilde tüketiyorum ara atıştırmalık olarak. Hem sağlıklı hem de gerçekten çok lezzetli oluyor. O şekilde tüketebilirsin bazen fındık badem de atıyorum keyfime göre, denemelisin daha rahat tüketirsin çünkü blenderdan çekince ceviz yediğini fark etmiyorsun bile

Ben neredeyse tuvalette yatacağım çok su içmekten canım ben de öyleyim en başından beri öyleydim çünkü çok su tüketmeye çalışıyorum o yüzden de bir ayağım tuvalette

Ben neredeyse tuvalette yatacağım çok su içmekten canım ben de öyleyim en başından beri öyleydim çünkü çok su tüketmeye çalışıyorum o yüzden de bir ayağım tuvalette
Ben zaten çok içerdim şimdi ekstra içiyorum. Çay kahve de içemiyorum malum göbüşler çıkmaya başladı mı

Bende yumurta yiyemiyordum hiç . Ama doktorum zorla biraz demişti. Şimdi haşlama yumurtanın üstüne çok az zeytinyağı ve limon döküyorum. Tuz karabiberle de birleşince sevmeye başladım
Bende yiyemiyordum ama şimdi omlete başladım.Bi sabah sivri bibberli,diğer sabah dereotlu,sonraki sabah mantarlı gibi gibi çeşitlendirerek yapıyorum.Hele peyniri sade yiyemiyorum sanki ahır gibi kokuyo geliyor.Onuda omletle yiyebiliyorum.

Evet çeşitlendirmek gerekiyor bu tür kokulu şeyleri

13+2 bende aksine ilk haftalar yoktu şimdi başlamış bide ben çok su içemiyorum

Çekirdekli kuru üzüm hem kan şekerini yükseltiyor hem acıkmayı önlüyor. Hem bebişe faydalı daha ne olsun yahu bu arada hayırlı olsun yeni eğitim öğretim yılı
Alayım hemen bugün bari. Yemek yedim ama hala kendime gelemedim kafam kalkmıyor. Halsizlik çöktü. Teşekkür ederim doğum iznine ne kaldı şurada

Alayım hemen bugün bari. Yemek yedim ama hala kendime gelemedim kafam kalkmıyor. Halsizlik çöktü. Teşekkür ederim doğum iznine ne kaldı şurada
bilgisayarın başında gözlerim kapanıyor benimde zaten pzt sendromunu iliklerime kadar yaşayan bir insandım. Bir de hamilelikle birleşti

bilgisayarın başında gözlerim kapanıyor benimde zaten pzt sendromunu iliklerime kadar yaşayan bir insandım. Bir de hamilelikle birleşti
Ben de pazartesileri hiç sevmem hiç. Benim de öyle şuan gözlerim kapanıyor ben evdeyim bu hafta öğleden sonra. Haftaya bu saatlerde de okulda olcam tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…