- 5 Haziran 2022
- 346
- 197
- 33
- 30
Bende de bir anda bastırıyor zor yetişiyorumBende 12 haftanın içindeyim dediğiniz gibi idrar azalır dediler ben daha sık çakmaya başladım hep 3-4 lt aradı içiyorum en başından beri ama artık daha sık çakmaya başladım önceden 45 dk dururdum şimdi 15 dk da bir ayağa kalkıyorum ve tutmam mümkün değil seviyeye geliyor
Ağlayınca üzülünce bende de oluyor. Çok üzmemekte çalış kendini bebek hisseder bizleriKızlar dün kardeşimle tartıştım ondan sonra aklıma geçmiş geldi üzülüp ağladım biraz sonra kasıklarima ağrılar girdi sürekli dünden beri şimdide korkmaya başladım bebeğe bisey olmaz dimi ağrılar normaldir . Fazla olmuyordu çünkü
Dene canım özellikle bak boyunla basın arasında bir boşluk var paraya koy, sonra alnına koy, birde başın ağırdıgında bol su iç, saçını asla ıslak bırakma sıcakta olsa haca kurut kesinlikleÇok teşekkür ederim buzu deneyim bakalım işe yarar inşallah
Ah canım, arada böyle şekerli birsey mi yesem enerji verir sana meyve falan şeker mi düştü acaba ?Kızlar bugün uzun zaman sonra malum dönem başladı okula gittim. Kahvaltı yaptım gittim 7buçuk gibi kahvaltımı yapmıştım. Yanıma badem almıştım. Acıktım ondan yedim ama 12 buçuk falan gibi bir kötü oldum anlatamam resmen kanım çekildi bayılacaktım eve gelene kadar mecbur dışarıdan bi şey aldım kendimi zor attım eve
Bende yumurta yiyemiyordum hiç . Ama doktorum zorla biraz demişti. Şimdi haşlama yumurtanın üstüne çok az zeytinyağı ve limon döküyorum. Tuz karabiberle de birleşince sevmeye başladımCanım en azından sen daha güzel yiyorsun, avakoda aldım yiyemedim, yumurta daha hiç yemedim. Ceviz balık asla daha ağzıma sürmedim. Ev bana zindan gibi bugün sadece simit ve açık çay içtim. Tosttan da bıktım resmen. Ama senin ikiz dimi canım düzeleceğiz inşallah. Bir tane akraba var o sabah beni sağolsun korktu yok yemezsen böyle olur yok şöyle olur
Bilmiyorum ki. Birden böyle acıkma geliyor ama delice. Yarın daha tedarikli gideceğimAh canım, arada böyle şekerli birsey mi yesem enerji verir sana meyve falan şeker mi düştü acaba ?
Çekirdekli kuru üzümBilmiyorum ki. Birden böyle acıkma geliyor ama delice. Yarın daha tedarikli gideceğim
Canım ben 1 adet muz 2 tane falan da cevizi bir büyük bardak sütle blenderdan çekiyorum içine de 2-3 tane buz küpü koyuyorum o şekilde tüketiyorum ara atıştırmalık olarak. Hem sağlıklı hem de gerçekten çok lezzetli oluyor. O şekilde tüketebilirsin bazen fındık badem de atıyorum keyfime göre, denemelisin daha rahat tüketirsin çünkü blenderdan çekince ceviz yediğini fark etmiyorsun bileCanım ceviz asla yiyemiyorum görünce bile midem bulanıyor kaşar yiyorum canım tostla, inşallah sende düzelirsin canım bir an önce
Ben neredeyse tuvalette yatacağımKızlar 13+3 haftamdayım. Sürekli aniden idrara sıkışıyorum. İlk zamanlar normal diyorlardı 2.trimester dan sonra geçer diyorlardı ama benim aynı düzen devam ediyor. Günde 4-5lt su içiyorum onla alakalı olabilir mi?
Ben zaten çok içerdim şimdi ekstra içiyorum. Çay kahve de içemiyorum malumBen neredeyse tuvalette yatacağımçok su içmekten canım ben de öyleyim en başından beri öyleydim çünkü çok su tüketmeye çalışıyorum o yüzden de bir ayağım tuvalette
Benim çıktıBen zaten çok içerdim şimdi ekstra içiyorum. Çay kahve de içemiyorum malumgöbüşler çıkmaya başladı mı
Bende yiyemiyordum ama şimdi omlete başladım.Bi sabah sivri bibberli,diğer sabah dereotlu,sonraki sabah mantarlı gibi gibi çeşitlendirerek yapıyorum.Hele peyniri sade yiyemiyorum sanki ahır gibi kokuyo geliyor.Onuda omletle yiyebiliyorum.Bende yumurta yiyemiyordum hiç . Ama doktorum zorla biraz demişti. Şimdi haşlama yumurtanın üstüne çok az zeytinyağı ve limon döküyorum. Tuz karabiberle de birleşince sevmeye başladım
Evet çeşitlendirmek gerekiyor bu tür kokulu şeyleriBende yiyemiyordum ama şimdi omlete başladım.Bi sabah sivri bibberli,diğer sabah dereotlu,sonraki sabah mantarlı gibi gibi çeşitlendirerek yapıyorum.Hele peyniri sade yiyemiyorum sanki ahır gibi kokuyo geliyor.Onuda omletle yiyebiliyorum.
13+2 bende aksine ilk haftalar yoktu şimdi başlamış bide ben çok su içemiyorumKızlar 13+3 haftamdayım. Sürekli aniden idrara sıkışıyorum. İlk zamanlar normal diyorlardı 2.trimester dan sonra geçer diyorlardı ama benim aynı düzen devam ediyor. Günde 4-5lt su içiyorum onla alakalı olabilir mi?
ben biraz da yeşil soğan ya da maydonoz ile karıştırıyırm daha güzel oluyor :)Bende yumurta yiyemiyordum hiç . Ama doktorum zorla biraz demişti. Şimdi haşlama yumurtanın üstüne çok az zeytinyağı ve limon döküyorum. Tuz karabiberle de birleşince sevmeye başladım
Alayım hemen bugün bari. Yemek yedim ama hala kendime gelemedim kafam kalkmıyor. Halsizlik çöktü. Teşekkür ederimÇekirdekli kuru üzümhem kan şekerini yükseltiyor hem acıkmayı önlüyor. Hem bebişe faydalı daha ne olsun yahu bu arada hayırlı olsun yeni eğitim öğretim yılı
Firmaya nasıl ulaşılıyor?Hadi bakalım canım inşallah ikimizimde cuma çıkacak sonuç, aynı firmaydı sanırım Genoks inşallah tertemiz çıkar sonuçlar.
Alayım hemen bugün bari. Yemek yedim ama hala kendime gelemedim kafam kalkmıyor. Halsizlik çöktü. Teşekkür ederimdoğum iznine ne kaldı şurada
Ben de pazartesileri hiç sevmem hiç. Benim de öyle şuan gözlerim kapanıyor ben evdeyim bu hafta öğleden sonra. Haftaya bu saatlerde de okulda olcam tabibilgisayarın başında gözlerim kapanıyor benimde zaten pzt sendromunu iliklerime kadar yaşayan bir insandım. Bir de hamilelikle birleşti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?