2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
13+2 bende aksine ilk haftalar yoktu şimdi başlamış bide ben çok su içemiyorum
Canım sen genox testini kendin mi ulaşarak yaptırdın yoksa hastane vasıtasıyla mı oldu ve ne kadara yaptırdın bilgi alabilir miyim

Bende de bir anda bastırıyor zor yetişiyorum rahim uzunluğuna falan bakıldı mı?
Evet ikiz olduğu için doktor direk onu kontrol etti şuan vajinal bakmadı uzunluğa ama karından bakıp rahim uzunluğu şuan normal rahim ağzında bi açılmada yok keselerin suyu da iyi yeterli seviye de dedi sizin bakıldı mı

Bilmiyorum ki. Birden böyle acıkma geliyor ama delice. Yarın daha tedarikli gideceğim
Ay o birden açlık bana da oluyor bazen gün içinde bir anda acıkıyorum ve o an hemen yemek istiyorum yani hazırlanmasını ısıtılmadı o bile bekleyecek halim kalmıyor çok garip

Ay o birden açlık bana da oluyor bazen gün içinde bir anda acıkıyorum ve o an hemen yemek istiyorum yani hazırlanmasını ısıtılmadı o bile bekleyecek halim kalmıyor çok garip
Evet aynen öyle. Yazın iyiydi annemde kayınvalimdemde. Şimdi yalnızım çok zor oluyor gerçekten

Canım sen genox testini kendin mi ulaşarak yaptırdın yoksa hastane vasıtasıyla mı oldu ve ne kadara yaptırdın bilgi alabilir miyim
Kuzum doktor numarayı verdi biz kendimiz aradık bilgi aldık fiyatıda kendileri söylediler 10 bin

Bu haberi vereyim size içimde kalmasınduramadım çips yedimçok canım istedi ya
Bende cips istiyorum ama daha yemeğe cesaretim olmadı tuzlu ve yağlı diye bir de paketli gıda ya suç işlemiş gibi hissederim evde kendim yapsam o sağlıksız lezzeti yemek istiyorum

Kızlar sizden uykusuzluk yaşayanınız var mı ? Benim akşam 10 gibi uykum geliyor uyuyorum 2-3 saat sonra uyanıyorum. Sonra döne döne sabahı ediyorum. Gündüz de hiç uyuyamam zaten kendimi bildim bileli. Günlük 3 saatlik uykuyla duruyorum hep. 1aydır böyle nerdeyse. Doktora dedim uykusuzluk gebelikte büyük sorun dedi. Magnezyum verdi. Magnezyum yeterli gelir mi ki uykusuzluğa

Bende cips istiyorum ama daha yemeğe cesaretim olmadı tuzlu ve yağlı diye bir de paketli gıda ya suç işlemiş gibi hissederim evde kendim yapsam o sağlıksız lezzeti yemek istiyorum
Bundan öncede yedim benKendim yapsam o tadı vermicekHep canım sağlıksız yiyecekler istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…