randevu saatine kadar 9 doğurdum Stresten sabah yediğim 2 lokmayı istifra ettim. Boş mideyle saat 4 e kadar durdum. Bebek belki hareket eder diye 2 ısırık çikolata yuttum tek :) Doktora gidene kadar bi tuhaf oldum elim ayağım dolaştı. Doktorla işim bitti. Hemen bi yerde yemek yedik rahatladım bulantı falan kalmadı :)
Belki seninki de tahminde bulunur o zaman 11. Haftayı geçiyor çünkü cuamrtesi seninki de :)
randevu saatine kadar 9 doğurdum Stresten sabah yediğim 2 lokmayı istifra ettim. Boş mideyle saat 4 e kadar durdum. Bebek belki hareket eder diye 2 ısırık çikolata yuttum tek :) Doktora gidene kadar bi tuhaf oldum elim ayağım dolaştı. Doktorla işim bitti. Hemen bi yerde yemek yedik rahatladım bulantı falan kalmadı :)
Belki seninki de tahminde bulunur o zaman 11. Haftayı geçiyor çünkü cuamrtesi seninki de :)
Kızlar sizden uykusuzluk yaşayanınız var mı ? Benim akşam 10 gibi uykum geliyor uyuyorum 2-3 saat sonra uyanıyorum. Sonra döne döne sabahı ediyorum. Gündüz de hiç uyuyamam zaten kendimi bildim bileli. Günlük 3 saatlik uykuyla duruyorum hep. 1aydır böyle nerdeyse. Doktora dedim uykusuzluk gebelikte büyük sorun dedi. Magnezyum verdi. Magnezyum yeterli gelir mi ki uykusuzluğa
Magnezyumdan önce bende öyleydim sabah 5-6 da gözümü açardım bütün gün uyuyamazdım magnezyum içiyorum akşam 11 gibi yatıp sabah 10-11 kalkıyorum şimdi yıllık izin bitti yarın sabah işe nasıl kalkıcam bilmiyorum magnezyum bence iyi gelecektir size de
Neden öteleyeceksiniz benim randevum normalde yarınmış ben 1aydır bu pazartesi sanıyordum. Hatırlatma amaçlı aradılar sabah ,yarın diye. Ben ısrar ettim bugün sanıyordum bir Aydır diye . araya sıkıştırdılar beni sonradan .yoksa yarın gidicekmişim. 1aydır gitmemiştim yine iyi dayandım:) sonraki randevuyu yine 1 ay sonraya verdi:)
İnşallah canım. Doktor gerçekten çok önemli. Benimki biraz rahat bir karakterde umursamaz gibi ama o hali beni de rahatlatıyor yanına gidince. Ha bikaç gün sonra yine başlıyor benim kuruntular ama
Magnezyumdan önce bende öyleydim sabah 5-6 da gözümü açardım bütün gün uyuyamazdım magnezyum içiyorum akşam 11 gibi yatıp sabah 10-11 kalkıyorum şimdi yıllık izin bitti yarın sabah işe nasıl kalkıcam bilmiyorum magnezyum bence iyi gelecektir size de
Ay inşallah ya şöyle 10 saat deliksiz uyumak istiyorum:) . Çalışırken gerçekten zor olmalı hamilelik ben çalışmıyorum. Ama çalışırken dikkat bebekten de uzaklaşıyor ya beden ve beyin rahatlıyordur. Bebekle ilgili endişe azalır. Çalışmanın da o tarafı çok güzel.