2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ben de gördüm bayağı büyümüş. Kolları bacakları oynuyordu. Doktor ittirdi bi ara takla attı sanki :) sizin kaç haftalık:)
Evet benim de kollar bacaklar oynuyordu doktor yön değiştirmesi için uğraştı ama bizimki kımıldamadı benim ultrasona göre 13+2 sizin kaç haftalık:)

İş stresliyse kötü tabi. Ay wc en zoru olur zaten en hassas dönem. Sürekli enfeksiyon kaptım mı diye tedirgin olur insan. İnşallah teşekkür ederim inşallah siz de iş düzeninizi ayarlayabilirsiniz

Neden pıhtılaşma testi falan mı yaptırdın
İlk gebelik kaybımdan sonra doktor böyle uygun gördü bir de tüp bebek olduğu için sanırım. İlk gebelik kaybımdan sonra pıhtılaşma testi yaptırdım tespit edilen bir sorun yok şükür. İlk gebelik kaybıma anne ve bebeğin beslenmesi plesanta kanama alanından dolayı kesildiği için tüp bebek doktorum kan sulandırıcıyı kesmek istemediğini söyledi

Canım kızlar, benim fetal dna sonuçlarım açıklandı. Az önce Doktorum aradı. Şükürler olsun herşey yolundaymış sonuçlarım temizmiş Erkek olduğu da kesinleşti. şimdi sizin güzel haberlerinizi almakta sıra.

Ne gibi belirtiler yaşadiniz acaba ne çekti canınız en çok mesela, ya da yüzünüzde bir değişiklik oldu mu, ben sivilcelendim biraz ve yüzüm hep solgun gibi

Maşallah canım çok sevindim senin adınaKaç günde çıktı sonuç hangi firmaydı testi verdiğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…