üçlü gest herkes de tiskli çıkıyor diye duymuştum ben siz ne dersinizKızlar ikili teste sıkıntı çıkarsa da çok kafanıza takmayın benim üçlü test yüksek riskli çıkmıştı ilk çocuğum da çok şükür sağlıklı
o daha iyiymiş benim hergün iğne geriliyorum artık bir de bazen aşırı canım yanıyor bazen hiç hissetmiyorumBen bir gün coraspin bir gün oksapar iğne yapıyorum dönüşümlü
ben mesela ilk bebeğimi kalp durması nedeniyle kaybettim pıhtılaşmama bakmadılar bile direk riske girme iğne yap dediler ben de yaptırmak istiyorum eşim yapalım iğneni ne olacak diyor bakalımNeden pıhtılaşma testi falan mı yaptırdın
EvetPıhtılaşma testi mi yaptırdın
Bnde p. Tesi doktoruma gdim bıgun coraspin bigun iğne kullanablırmyım diyecegımBen bir gün coraspin bir gün oksapar iğne yapıyorum dönüşümlü
tatlım maydonoz yedik diye bebek düşmez bence çok mu önemli yemesek ne olur orası ayrı teşekkür ederim uyarın için ama ben toxoplazmaya neden olacak yiyecekler dışında etkili olacağını düşünmüyorum gecenlerde mayonez çekti canım azıcık yedim sonra nasıl vijdan azabı baktım sürekli yiyenler var :/ kötü örnek tabiki örnek değil ama :/ canım bazen aşırı kola istiyor bakıyorum tadına benim en iyi hastane sayılan hastanede bir drum vardı hafta bir kadeh içebilirsin bile demişti alkol almadım ama biri yazmıştı bir antepte sürekli etliMaydanoz yasak canım
bana olmaz demişti drum :/ hoş benim iğnem ne kadar gerekli ondan bile haberim yokBnde p. Tesi doktoruma gdim bıgun coraspin bigun iğne kullanablırmyım diyecegım
Pekı cnm bu dönüşümü doktor acaba pıhtılaşmanın oranına göremı yaptı
Homozigot genin varmı?
Hayır canım kanama alanlarım vardı bir de ikiz gebelik kanama her an rahim büyüdükçe bi ihtimal olabilir dedi önce sadece birer gün arayla oksapar başladım kanama gelmeyince bir gün coraspirin ekledi diğer gün oksapar öyle ilerliyorum. Kanama olmadan önce sabah coraspirin akşam oksapar her gün kullanıyordum. Az önce dr. Mehmet boz bi videosunu izledim çok kötü oldum ikizler 17. Haftada kalbi durmuş aldırma 13. Haftada durmuş 17. Hafta kontrolünde görmüşler kan suladırıcıda kullanıyormuş üstelik tüp bebek ile gebelik olmuş psikolojim alt üst oldu izleyince karışma çoktı bir anda Çok kötüyümBnde p. Tesi doktoruma gdim bıgun coraspin bigun iğne kullanablırmyım diyecegım
Pekı cnm bu dönüşümü doktor acaba pıhtılaşmanın oranına göremı yaptı
Homozigot genin varmı?
Canım sadece hep patates kızartması çektiNe gibi belirtiler yaşadiniz acabane çekti canınız en çok mesela, ya da yüzünüzde bir değişiklik oldu mu, ben sivilcelendim biraz ve yüzüm hep solgun gibi
29ağustosta devlete gittim kendi doktorum 11eylül aradan çok geçmemiş oluyor diyeNeden öteleyeceksinizbenim randevum normalde yarınmış ben 1aydır bu pazartesi sanıyordum. Hatırlatma amaçlı aradılar sabah ,yarın diye. Ben ısrar ettim bugün sanıyordum bir Aydır diye . araya sıkıştırdılar beni sonradan .yoksa yarın gidicekmişim. 1aydır gitmemiştim yine iyi dayandım:) sonraki randevuyu yine 1 ay sonraya verdi:)
Canım çok da hassas dönemlerimiz etkilenmişsin belliki,bir sürü sağlıklı doğumlarda var onları düşün pozitifi çağıralım her zaman sağlıkla alırsın inşallhHayır canım kanama alanlarım vardı bir de ikiz gebelik kanama her an rahim büyüdükçe bi ihtimal olabilir dedi önce sadece birer gün arayla oksapar başladım kanama gelmeyince bir gün coraspirin ekledi diğer gün oksapar öyle ilerliyorum. Kanama olmadan önce sabah coraspirin akşam oksapar her gün kullanıyordum. Az önce dr. Mehmet boz bi videosunu izledim çok kötü oldum ikizler 17. Haftada kalbi durmuş aldırma 13. Haftada durmuş 17. Hafta kontrolünde görmüşler kan suladırıcıda kullanıyormuş üstelik tüp bebek ile gebelik olmuş psikolojim alt üst oldu izleyince karışma çoktı bir anda Çok kötüyüm
Aaa bana da çevremde hep erkek diyorlar ama doktor 12 haftalıkken tahmin etmedi yani ama ben sizin tam tersiniz olmuşum. Öncelikle sağlıklı olsun tabikide insan da merak ediyor tabiCanım sadece hep patates kızartması çekti. Bir de pek belirti yaşamadım bide belirtiye odaklanmadım sanırım. Sadece suratım güzelleşti bi farklılık var böyle sivilce vs yok solgun değil daha diri onu farkettim.
Daha yeni görmüşsünüz zaten ondan bu rahatlık29ağustosta devlete gittim kendi doktorum 11eylül aradan çok geçmemiş oluyor diyebelki cinsiyeti de net öğrenirim,2dr devam ediyorum şimdilik riskli gebeliğe bakan kendi doktorum ve evime çok yakın devlet hastanesi
Malesef hepimiz zararlı şeyleri biliyoruz ama canımız istiyor. Nefis köreltmek için ufak taşımlar olabilir bencetatlım maydonoz yedik diye bebek düşmez bence çok mu önemli yemesek ne olur orası ayrı teşekkür ederim uyarın için ama ben toxoplazmaya neden olacak yiyecekler dışında etkili olacağını düşünmüyorum gecenlerde mayonez çekti canım azıcık yedim sonra nasıl vijdan azabı baktım sürekli yiyenler var :/ kötü örnek tabiki örnek değil ama :/ canım bazen aşırı kola istiyor bakıyorum tadına benim en iyi hastane sayılan hastanede bir drum vardı hafta bir kadeh içebilirsin bile demişti alkol almadım ama biri yazmıştı bir antepte sürekli etli
çiğköfte yeriz bisey de duymadık diye :/ uzun uzun yazdım ama dertleşmek için
Yani tabi kitatlım maydonoz yedik diye bebek düşmez bence çok mu önemli yemesek ne olur orası ayrı teşekkür ederim uyarın için ama ben toxoplazmaya neden olacak yiyecekler dışında etkili olacağını düşünmüyorum gecenlerde mayonez çekti canım azıcık yedim sonra nasıl vijdan azabı baktım sürekli yiyenler var :/ kötü örnek tabiki örnek değil ama :/ canım bazen aşırı kola istiyor bakıyorum tadına benim en iyi hastane sayılan hastanede bir drum vardı hafta bir kadeh içebilirsin bile demişti alkol almadım ama biri yazmıştı bir antepte sürekli etli
çiğköfte yeriz bisey de duymadık diye :/ uzun uzun yazdım ama dertleşmek için
benim doktor 12. Haftaya kadar karbonhidrat yiyebilirsin ama sonra istemiyoruz dedi diye ben bu hafta sanırım 3 paket cips yedim meselaMalesef hepimiz zararlı şeyleri biliyoruz ama canımız istiyor. Nefis köreltmek için ufak taşımlar olabilir benceben de yememeye çalışıyorum tabi ki özellikle cips çok severim ben. Hergün yerim bıraksalar ama tutuyorum kendimi
Oyyy afiyet olsun kuzumbenim doktor 12. Haftaya kadar karbonhidrat yiyebilirsin ama sonra istemiyoruz dedi diye ben bu hafta sanırım 3 paket cips yedim mesela
Ultrasonda fotonu görebilir miyim acaba merak ettimCanım sadece hep patates kızartması çekti. Bir de pek belirti yaşamadım bide belirtiye odaklanmadım sanırım. Sadece suratım güzelleşti bi farklılık var böyle sivilce vs yok solgun değil daha diri onu farkettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?