2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ben bir gün coraspin bir gün oksapar iğne yapıyorum dönüşümlü
Bnde p. Tesi doktoruma gdim bıgun coraspin bigun iğne kullanablırmyım diyecegım

Pekı cnm bu dönüşümü doktor acaba pıhtılaşmanın oranına göremı yaptı

Homozigot genin varmı?

Maydanoz yasak canım
tatlım maydonoz yedik diye bebek düşmez bence çok mu önemli yemesek ne olur orası ayrı teşekkür ederim uyarın için ama ben toxoplazmaya neden olacak yiyecekler dışında etkili olacağını düşünmüyorum gecenlerde mayonez çekti canım azıcık yedim sonra nasıl vijdan azabı baktım sürekli yiyenler var :/ kötü örnek tabiki örnek değil ama :/ canım bazen aşırı kola istiyor bakıyorum tadına benim en iyi hastane sayılan hastanede bir drum vardı hafta bir kadeh içebilirsin bile demişti alkol almadım ama biri yazmıştı bir antepte sürekli etli
çiğköfte yeriz bisey de duymadık diye :/ uzun uzun yazdım ama dertleşmek için

Homozigot genin varmı?
bana olmaz demişti drum :/ hoş benim iğnem ne kadar gerekli ondan bile haberim yok

Homozigot genin varmı?
Hayır canım kanama alanlarım vardı bir de ikiz gebelik kanama her an rahim büyüdükçe bi ihtimal olabilir dedi önce sadece birer gün arayla oksapar başladım kanama gelmeyince bir gün coraspirin ekledi diğer gün oksapar öyle ilerliyorum. Kanama olmadan önce sabah coraspirin akşam oksapar her gün kullanıyordum. Az önce dr. Mehmet boz bi videosunu izledim çok kötü oldum ikizler 17. Haftada kalbi durmuş aldırma 13. Haftada durmuş 17. Hafta kontrolünde görmüşler kan suladırıcıda kullanıyormuş üstelik tüp bebek ile gebelik olmuş psikolojim alt üst oldu izleyince karışma çoktı bir anda Çok kötüyüm

Ne gibi belirtiler yaşadiniz acaba ne çekti canınız en çok mesela, ya da yüzünüzde bir değişiklik oldu mu, ben sivilcelendim biraz ve yüzüm hep solgun gibi
Canım sadece hep patates kızartması çekti. Bir de pek belirti yaşamadım bide belirtiye odaklanmadım sanırım. Sadece suratım güzelleşti bi farklılık var böyle sivilce vs yok solgun değil daha diri onu farkettim.

29ağustosta devlete gittim kendi doktorum 11eylül aradan çok geçmemiş oluyor diyebelki cinsiyeti de net öğrenirim,2dr devam ediyorum şimdilikriskli gebeliğe bakan kendi doktorum ve evime çok yakın devlet hastanesi

Canım çok da hassas dönemlerimiz etkilenmişsin belliki,bir sürü sağlıklı doğumlarda var onları düşün pozitifi çağıralım her zaman sağlıkla alırsın inşallhablamda kan sulandırı kullandı onunda iki z oğulları var üstelik onlarda 13sene sonra gelen tüp bebeklerimiz,ilk güzel örnek benden olsun

Aaa bana da çevremde hep erkek diyorlar ama doktor 12 haftalıkken tahmin etmedi yani ama ben sizin tam tersiniz olmuşum. Öncelikle sağlıklı olsun tabikide insan da merak ediyor tabi

29ağustosta devlete gittim kendi doktorum 11eylül aradan çok geçmemiş oluyor diyebelki cinsiyeti de net öğrenirim,2dr devam ediyorum şimdilikriskli gebeliğe bakan kendi doktorum ve evime çok yakın devlet hastanesi
Daha yeni görmüşsünüz zaten ondan bu rahatlık

Malesef hepimiz zararlı şeyleri biliyoruz ama canımız istiyor. Nefis köreltmek için ufak taşımlar olabilir bence ben de yememeye çalışıyorum tabi ki özellikle cips çok severim ben. Hergün yerim bıraksalar ama tutuyorum kendimi

Yani tabi ki herkes arada kural dışı davranıyor ama maydanoz benim doktorumun yeme dediği tek şeydi. Yoksa sigara içen hamileler de gayet sağlıklı bebekler doğurabiliyor

benim doktor 12. Haftaya kadar karbonhidrat yiyebilirsin ama sonra istemiyoruz dedi diye ben bu hafta sanırım 3 paket cips yedim mesela

benim doktor 12. Haftaya kadar karbonhidrat yiyebilirsin ama sonra istemiyoruz dedi diye ben bu hafta sanırım 3 paket cips yedim mesela
Oyyy afiyet olsun kuzum ben yersem durduramam kendimi biliyorum. Eşim de sağolsun canımın isteyeceği şeyleri almıyor yemiyor. Yoksa benim hayatım kola cipsti önceden

Ultrasonda fotonu görebilir miyim acaba merak ettim isterseniz özelden atabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…