- 16 Mart 2022
- 3.282
- 3.261
- 83
- 33
Canım olumsuz düşünme, doktora gittiğinde bebeklerin iyiydi çok şükür. Bunlar da hayatın gerçekleri ama her hamilelik farklıdır. Ona oldu diye sana da olacak diye bir şey yok. Hayatımızdaki her şeyi kontrol edemiyoruz malesef. Elinden geleni yapıyorsun sen bebekler için .gerisi takdiri ilahi.Sen olumsuz düşününce bebekler de çok etkileniyor . Biz ne kadar mutlu olursak karnımızdakiler de o kadar mutlu oluyor bu bir gerçek.Hayır canım kanama alanlarım vardı bir de ikiz gebelik kanama her an rahim büyüdükçe bi ihtimal olabilir dedi önce sadece birer gün arayla oksapar başladım kanama gelmeyince bir gün coraspirin ekledi diğer gün oksapar öyle ilerliyorum. Kanama olmadan önce sabah coraspirin akşam oksapar her gün kullanıyordum. Az önce dr. Mehmet boz bi videosunu izledim çok kötü oldum ikizler 17. Haftada kalbi durmuş aldırma 13. Haftada durmuş 17. Hafta kontrolünde görmüşler kan suladırıcıda kullanıyormuş üstelik tüp bebek ile gebelik olmuş psikolojim alt üst oldu izleyince karışma çoktı bir anda Çok kötüyüm
Ben 12. Haftanın içine girmişim. 11+5 le . Bana güzel beslen dedi. Bu haftaya kadar aç da kalsan ne yesen önemli değildi ama bundan sonra bebeğin büyümesi için önemli dedi. :)benim doktor 12. Haftaya kadar karbonhidrat yiyebilirsin ama sonra istemiyoruz dedi diye ben bu hafta sanırım 3 paket cips yedim mesela
Kuzum böyle örnekler çok. İlla tüp bebek ya da kan sulandırıcı kullanana değil yani. Normal gebelikte de. Ben de burada okuyunca falan çok kötü oluyorum çok iyi anlıyorum. Sosyal medya hem iyi hem kötü. Böyle şeyler görünce biz mahvolduğumuz için bize kötü geliyor bu araHayır canım kanama alanlarım vardı bir de ikiz gebelik kanama her an rahim büyüdükçe bi ihtimal olabilir dedi önce sadece birer gün arayla oksapar başladım kanama gelmeyince bir gün coraspirin ekledi diğer gün oksapar öyle ilerliyorum. Kanama olmadan önce sabah coraspirin akşam oksapar her gün kullanıyordum. Az önce dr. Mehmet boz bi videosunu izledim çok kötü oldum ikizler 17. Haftada kalbi durmuş aldırma 13. Haftada durmuş 17. Hafta kontrolünde görmüşler kan suladırıcıda kullanıyormuş üstelik tüp bebek ile gebelik olmuş psikolojim alt üst oldu izleyince karışma çoktı bir anda Çok kötüyüm
Her an geçebilir biraz daha uzayabilir genel olarak bu haftalarda geçiyor,kusma durdu bende ama hassasiyet devam ediyorkizlar 11 haftaligim ama migdem cok kotu ne yasem cikariyorm ne zman gecer
GalbaDaha yeni görmüşsünüz zaten ondan bu rahatlık
Öyle çok yerdim ki çok şükür ondan da tiksindimbenim doktor 12. Haftaya kadar karbonhidrat yiyebilirsin ama sonra istemiyoruz dedi diye ben bu hafta sanırım 3 paket cips yedim mesela
14. haftadan bildiriyorum biraz önce kustum.Şunu keşfettim meyve yediğimde kusuyorum.2 gün önce kiraz yedim kustum şimdi üzüm yedim kustum.Tatlı tatlar bana hiç iyi gelmiyor.Ve gavisconsuz ejderha gibi oluyorum.Asla evde bitmemeli.Ve mutlaka buzdolabına koyuyorum.Soğuk soğuk.Gece yatarken yanmam yoksa bile 2 yudum mutlaka içiyorum.Zor arkadaşlar zor.Biran önce iyi hissetmek istiyorum.Giyinip süslenip çıkmaya başlayan göbişimle gezmelere gitmek istiyorum.Maalesef hiç evden çıkamıyorum.Kızlar Allah aşkına söyleyin özellikle 14 haftalık olanlar akşam mide yanmalarınız, gaz ya da bulantılarınız devam ediyor mu. Zehir oldu bana her akşam her akşam artık sürekli ağlıyorum en azından azalacağını duymaya ihtiyacım var
Bende 29 ağustosta yaptırdım Araştırma hastanesindeBen çarsamba yaptrdım, halaa çıkmadı beklıyorum
Gerçekten mi14. haftadan bildiriyorum biraz önce kustum.Şunu keşfettim meyve yediğimde kusuyorum.2 gün önce kiraz yedim kustum şimdi üzüm yedim kustum.Tatlı tatlar bana hiç iyi gelmiyor.Ve gavisconsuz ejderha gibi oluyorum.Asla evde bitmemeli.Ve mutlaka buzdolabına koyuyorum.Soğuk soğuk.Gece yatarken yanmam yoksa bile 2 yudum mutlaka içiyorum.Zor arkadaşlar zor.Biran önce iyi hissetmek istiyorum.Giyinip süslenip çıkmaya başlayan göbişimle gezmelere gitmek istiyorum.Maalesef hiç evden çıkamıyorum.
Çok teşekkür ederim canım darısı sizlerin güzel haberlerini almayaMaşallah canım çok sevindim senin adınaKaç günde çıktı sonuç hangi firmaydı testi verdiğin
Canım evde değilim kayınvalidem de kalıyorum. Evde olsam özelden atardım.Ultrasonda fotonu görebilir miyim acaba merak ettimisterseniz özelden atabilirsiniz
Canımm keşke böyle şeyler izlemeseydin. Zaten çok hassasız. Doktorun bunları düşünmüştür. Bebeklerini tehlikeye atacak birşey yapmaz dimi? Toparla kendini stres sakın yapma gerçekten stres vücudu çok etkiliyor ben iki kere belki bu yüzden kanama yaşadım. O iki kanama günü okadar stresliydim ki aklımda sürekli kötü düşüncelerle doluydu. Yapma lütfen. bebeklerini düşün hep seninle olduklarını ve sağlıkla kucağına alacağının hayalini kur.Hayır canım kanama alanlarım vardı bir de ikiz gebelik kanama her an rahim büyüdükçe bi ihtimal olabilir dedi önce sadece birer gün arayla oksapar başladım kanama gelmeyince bir gün coraspirin ekledi diğer gün oksapar öyle ilerliyorum. Kanama olmadan önce sabah coraspirin akşam oksapar her gün kullanıyordum. Az önce dr. Mehmet boz bi videosunu izledim çok kötü oldum ikizler 17. Haftada kalbi durmuş aldırma 13. Haftada durmuş 17. Hafta kontrolünde görmüşler kan suladırıcıda kullanıyormuş üstelik tüp bebek ile gebelik olmuş psikolojim alt üst oldu izleyince karışma çoktı bir anda Çok kötüyüm
Ben bi kere kırmızı mercimekten cips yapmıştım . Kadın videoyu’ bunu yedikten sonra bir daha orijinal cips yemeyeceksiniz’ falan diye överek paylaşmıştı . Ve evet haklıydı o iğrenç şeyden sonra bir daha cips yiyemedim arkadaşlarBende cips istiyorum ama daha yemeğe cesaretim olmadı tuzlu ve yağlı diye bir de paketli gıda ya suç işlemiş gibi hissederimevde kendim yapsam o sağlıksız lezzeti yemek istiyorum
ben kullanıyorum canımKan sulandırıcı kullanıyor musunuz?
canım devam etmez mi? Hepsi devam.Kızlar Allah aşkına söyleyin özellikle 14 haftalık olanlar akşam mide yanmalarınız, gaz ya da bulantılarınız devam ediyor mu. Zehir oldu bana her akşam her akşam artık sürekli ağlıyorum en azından azalacağını duymaya ihtiyacım var
Evet doğru kanama alanı görürse kan sulandırıcıları kesıyor doktorlarHayır canım kanama alanlarım vardı bir de ikiz gebelik kanama her an rahim büyüdükçe bi ihtimal olabilir dedi önce sadece birer gün arayla oksapar başladım kanama gelmeyince bir gün coraspirin ekledi diğer gün oksapar öyle ilerliyorum. Kanama olmadan önce sabah coraspirin akşam oksapar her gün kullanıyordum. Az önce dr. Mehmet boz bi videosunu izledim çok kötü oldum ikizler 17. Haftada kalbi durmuş aldırma 13. Haftada durmuş 17. Hafta kontrolünde görmüşler kan suladırıcıda kullanıyormuş üstelik tüp bebek ile gebelik olmuş psikolojim alt üst oldu izleyince karışma çoktı bir anda Çok kötüyüm
bende meyve yiyince kusuyorum maalesef. Bulantım da yok mesela iyiyim tamam diyorum birden bir öğürme hissi..zor yetişiyorum.14. haftadan bildiriyorum biraz önce kustum.Şunu keşfettim meyve yediğimde kusuyorum.2 gün önce kiraz yedim kustum şimdi üzüm yedim kustum.Tatlı tatlar bana hiç iyi gelmiyor.Ve gavisconsuz ejderha gibi oluyorum.Asla evde bitmemeli.Ve mutlaka buzdolabına koyuyorum.Soğuk soğuk.Gece yatarken yanmam yoksa bile 2 yudum mutlaka içiyorum.Zor arkadaşlar zor.Biran önce iyi hissetmek istiyorum.Giyinip süslenip çıkmaya başlayan göbişimle gezmelere gitmek istiyorum.Maalesef hiç evden çıkamıyorum.
Ne için kullanıyorsunben kullanıyorum canım
Ben kan sulandırıcı kullandım ilk haftalarda ama kanama olunca bıraktımben mesela ilk bebeğimi kalp durması nedeniyle kaybettim pıhtılaşmama bakmadılar bile direk riske girme iğne yap dediler ben de yaptırmak istiyorum eşim yapalım iğneni ne olacak diyor bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?