2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım olumsuz düşünme, doktora gittiğinde bebeklerin iyiydi çok şükür. Bunlar da hayatın gerçekleri ama her hamilelik farklıdır. Ona oldu diye sana da olacak diye bir şey yok. Hayatımızdaki her şeyi kontrol edemiyoruz malesef. Elinden geleni yapıyorsun sen bebekler için .gerisi takdiri ilahi.Sen olumsuz düşününce bebekler de çok etkileniyor . Biz ne kadar mutlu olursak karnımızdakiler de o kadar mutlu oluyor bu bir gerçek.
Bebeklerini kucağına aldığını onları cicili bicili giydirdiğini oyunlar oynadığını hayal et .bana iyi geliyor öyle şeyler düşünmek

benim doktor 12. Haftaya kadar karbonhidrat yiyebilirsin ama sonra istemiyoruz dedi diye ben bu hafta sanırım 3 paket cips yedim mesela
Ben 12. Haftanın içine girmişim. 11+5 le . Bana güzel beslen dedi. Bu haftaya kadar aç da kalsan ne yesen önemli değildi ama bundan sonra bebeğin büyümesi için önemli dedi. :)

Kuzum böyle örnekler çok. İlla tüp bebek ya da kan sulandırıcı kullanana değil yani. Normal gebelikte de. Ben de burada okuyunca falan çok kötü oluyorum çok iyi anlıyorum. Sosyal medya hem iyi hem kötü. Böyle şeyler görünce biz mahvolduğumuz için bize kötü geliyor bu ara

kizlar 11 haftaligim ama migdem cok kotu ne yasem cikariyorm ne zman gecer
Her an geçebilir biraz daha uzayabilir genel olarak bu haftalarda geçiyor,kusma durdu bende ama hassasiyet devam ediyor
Daha yeni görmüşsünüz zaten ondan bu rahatlık
Galbaama devlet sadece kolları bacakları oluşmuş annesi ufak hareketler yapıyor dedi sadece 1dk bile tutmadı bakması yine de rahatlamıştım,şimdi cinsiyet için beklicem biraz daha
benim doktor 12. Haftaya kadar karbonhidrat yiyebilirsin ama sonra istemiyoruz dedi diye ben bu hafta sanırım 3 paket cips yedim mesela
Öyle çok yerdim ki çok şükür ondan da tiksindim

Kızlar Allah aşkına söyleyin özellikle 14 haftalık olanlar akşam mide yanmalarınız, gaz ya da bulantılarınız devam ediyor mu. Zehir oldu bana her akşam her akşam artık sürekli ağlıyorum en azından azalacağını duymaya ihtiyacım var

14. haftadan bildiriyorum biraz önce kustum.Şunu keşfettim meyve yediğimde kusuyorum.2 gün önce kiraz yedim kustum şimdi üzüm yedim kustum.Tatlı tatlar bana hiç iyi gelmiyor.Ve gavisconsuz ejderha gibi oluyorum.Asla evde bitmemeli.Ve mutlaka buzdolabına koyuyorum.Soğuk soğuk.Gece yatarken yanmam yoksa bile 2 yudum mutlaka içiyorum.Zor arkadaşlar zor.Biran önce iyi hissetmek istiyorum.Giyinip süslenip çıkmaya başlayan göbişimle gezmelere gitmek istiyorum.Maalesef hiç evden çıkamıyorum.

Gerçekten mi ( etrafımda çoğu kişi ikinci trimesterda rahat hissedeceksin diyor. Ben henüz 11.hafta içerisindeyim 12 bitmeden gaviscon da yok bana. Gerçekten hayat çok zorlaştı her anlamda kendimi çok kötü hissediyorum geçecek diye kendimi avutuyorum ama 9 ayın böle geçeceğini düşünmek cehennem benim için( rahat nefes alayım yeter gezme olmasın razıyım of of

Maşallah canım çok sevindim senin adınaKaç günde çıktı sonuç hangi firmaydı testi verdiğin
Çok teşekkür ederim canım darısı sizlerin güzel haberlerini almaya hafta sonlarını saymazsak 7 gün diyelim. 24 ağustosta vermiştim. Ya canımm hiç hatırlamıyorum kutuya detaylı bakmamıştım o an Acıbadem de yaptırmıştım.

Canımm keşke böyle şeyler izlemeseydin. Zaten çok hassasız. Doktorun bunları düşünmüştür. Bebeklerini tehlikeye atacak birşey yapmaz dimi? Toparla kendini stres sakın yapma gerçekten stres vücudu çok etkiliyor ben iki kere belki bu yüzden kanama yaşadım. O iki kanama günü okadar stresliydim ki aklımda sürekli kötü düşüncelerle doluydu. Yapma lütfen. bebeklerini düşün hep seninle olduklarını ve sağlıkla kucağına alacağının hayalini kur.

Bende cips istiyorum ama daha yemeğe cesaretim olmadı tuzlu ve yağlı diye bir de paketli gıda ya suç işlemiş gibi hissederim evde kendim yapsam o sağlıksız lezzeti yemek istiyorum
Ben bi kere kırmızı mercimekten cips yapmıştım . Kadın videoyu’ bunu yedikten sonra bir daha orijinal cips yemeyeceksiniz’ falan diye överek paylaşmıştı . Ve evet haklıydı o iğrenç şeyden sonra bir daha cips yiyemedim arkadaşlar

canım devam etmez mi? Hepsi devam.
Önce sadece bulantı vardı. 12 haftadan sonra yanma ve gaz da eklendi ah keşke şu gaz olmasa diğerlerine tamam da onunla başa çıkamıyorum

Evet doğru kanama alanı görürse kan sulandırıcıları kesıyor doktorlar
Bu gıdısımde ozellıkle sordum.kanama alanı oluşmuşmu dıye, hayır dedi

Cnm hrkes aynı şeyi yasayacak dıye bı kayde yok, kan sulandırıcı kullanıldıgı halde boyle seyler olanlar varmış
Kımsenin sonu bellı değil
Bnımde 3 kımyasalım var, yaş 39,oldu oldu buda olmassa yaş geçti gitti zaten
Hrkesın hıkayesi farklı

Allaha dua etmkten baska caremiz yok,

Bnde evde gazman gbi dolaşıyorum
Fakat bnim zaten huzursuz bağırsak sendromum var (ibs)
Ayrıyeten full gazlıyım, mıdem gaz dolu, bahorsaklarım gaz dolu, sindırım sıstemi hastalıgım var
Gebelıkten degıl yanii

Hamiş kalırken cok tereddut etmiştım Allahım bn bu gazla, bu mıdeyle hamişken ne yaparım dıye
Çok sukur bulantım yok daha hiç olmadı, gazım hep vardı zten, hep bi mide problemi
Bakalım bebiş buyudükçe bagırsaklara baskı yaptıkça ne olacak

bende meyve yiyince kusuyorum maalesef. Bulantım da yok mesela iyiyim tamam diyorum birden bir öğürme hissi..zor yetişiyorum.

ben mesela ilk bebeğimi kalp durması nedeniyle kaybettim pıhtılaşmama bakmadılar bile direk riske girme iğne yap dediler ben de yaptırmak istiyorum eşim yapalım iğneni ne olacak diyor bakalım
Ben kan sulandırıcı kullandım ilk haftalarda ama kanama olunca bıraktım

Bende tüp bebekte pozitifi görünce azcık lekelenmem olunca doktor kan sulandırıcıyı bıraktı çünkü benim normalde pıhtılaşmam yok kesince bitdi ama malesef kimyasal oldu.Şimdiki gebelikte lekelenmem olunca doktor bana kan sulandırıcıyı yazarken korktum kanamam olur diye doktorda dedi korkma olursa durdurucam ama şükür hala devam ediyorum iğneye yok bir şey..bence her gebelik bir farklı oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…