2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Çok zor kalktım bugün kuzum. Bir de eskiden öğlene kadar yemezdim şimdi sıkıyorsa yeme

Gündüz de mi uyuyamıyorsun kuzum? Koltukta falan? Yatsam her daim uyurum ben galiba o biçim

Şehir için de arabaya binince bile kötü oluyorum ense kalınlığı 11-12 de ölçülüyordu demi

Bende 25 inden beri bekliyorum hastanenin uygulamasına düşsün diye düşmedi bir türlü aradım hastaneyi meğersem çıkmış sinir oldum kaç gün oldu bekliyorum . Aramadıysan bi ara istersen sende canım
Bna telefonuna mesaj gelecek dediler
Evt haklısın yarın arim bi hastaneyi

3 ayı hep raporla geçirdim çalışınca çok strese giriyorum 9 saat hep oturuyorum su istediğim gibi içemiyorum geriliyorum uykum geliyor uyuyamıyorum wc desen ayrı bir dert yani 4 gün çalışıp yine rapor alacağım gibi sürekli oturunca rahmim kasılıyor ağrı giriyor zorlanıyorum stres çok yıpratıyor inşallah magnezyum size de iyi gelir misss gibi dinlenirsiniz

Bende bugün ikili testi verdim. Burun kemiği ve ense kalınlığı normal doktor sonuç için telefonlaşalim 3 hafta sonra tekrar gel dedi. Hareketli halini görünce insan 3 hafta nasıl dayanacak görmeden bilmiyorum
Ben de gördüm bayağı büyümüş. Kolları bacakları oynuyordu. Doktor ittirdi bi ara takla attı sanki :) sizin kaç haftalık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…