İnşallah canım. Doktor gerçekten çok önemli. Benimki biraz rahat bir karakterde umursamaz gibi ama o hali beni de rahatlatıyor yanına gidince. Ha bikaç gün sonra yine başlıyor benim kuruntular ama
Magnezyumdan önce bende öyleydim sabah 5-6 da gözümü açardım bütün gün uyuyamazdım magnezyum içiyorum akşam 11 gibi yatıp sabah 10-11 kalkıyorum şimdi yıllık izin bitti yarın sabah işe nasıl kalkıcam bilmiyorum magnezyum bence iyi gelecektir size de
Ay inşallah ya şöyle 10 saat deliksiz uyumak istiyorum:) . Çalışırken gerçekten zor olmalı hamilelik ben çalışmıyorum. Ama çalışırken dikkat bebekten de uzaklaşıyor ya beden ve beyin rahatlıyordur. Bebekle ilgili endişe azalır. Çalışmanın da o tarafı çok güzel.
Bende bugün ikili testi verdim. Burun kemiği ve ense kalınlığı normal doktor sonuç için telefonlaşalim 3 hafta sonra tekrar gel dedi. Hareketli halini görünce insan 3 hafta nasıl dayanacak görmeden bilmiyorum
Bende 25 inden beri bekliyorum hastanenin uygulamasına düşsün diye düşmedi bir türlü aradım hastaneyi meğersem çıkmış sinir oldum kaç gün oldu bekliyorum . Aramadıysan bi ara istersen sende canım
Aramak gerekiyormuş demekki bugün aradılar daha sisteme düşmemiş yarın sabahtan arayıp bilgilendireceğiz dedi doktorun asistanı inşallah her şey normaldir
Ay inşallah ya şöyle 10 saat deliksiz uyumak istiyorum:) . Çalışırken gerçekten zor olmalı hamilelik ben çalışmıyorum. Ama çalışırken dikkat bebekten de uzaklaşıyor ya beden ve beyin rahatlıyordur. Bebekle ilgili endişe azalır. Çalışmanın da o tarafı çok güzel.
3 ayı hep raporla geçirdim çalışınca çok strese giriyorum 9 saat hep oturuyorum su istediğim gibi içemiyorum geriliyorum uykum geliyor uyuyamıyorum wc desen ayrı bir dert yani 4 gün çalışıp yine rapor alacağım gibi sürekli oturunca rahmim kasılıyor ağrı giriyor zorlanıyorum stres çok yıpratıyor inşallah magnezyum size de iyi gelir misss gibi dinlenirsiniz
Bende bugün ikili testi verdim. Burun kemiği ve ense kalınlığı normal doktor sonuç için telefonlaşalim 3 hafta sonra tekrar gel dedi. Hareketli halini görünce insan 3 hafta nasıl dayanacak görmeden bilmiyorum