Pelvis kemiği 3 beyaz çizgi olarak görünüyor ultrasonda.Yani kız bebiş.Bariz çıkıntı da pipi.3 çizgi olayı ne acaba bende merak etttim
Bende kansızlık vardı babamdan Akdeniz anemisi var o testi yaptırayım doktora söyleyip bariAkdeniz anemisi. Evet sağlık ocağında ya da devlet hastanesinde tam emin olamadım.
Hiç yememek o zaman en iyisiHurmayı 36. Haftadan sonra yiyin diyorlar normal doğum için açılmaya yardımcıymış. Erken dönemlerde fazla yenirse erken doğum,düşük ,kanama gibi durumlar olabilirmiş. Ama 1-2 tane yense bişey olmaz herhalde abartmadıkdan sonra.
Bende yarın idrar tahlili vereceğim canım, bebeklere birsey olmaz canım sakın telaş yapma bende aynı senin gibiyim hatta kaşıntımda başladı benim bugün, doktorum korkma birsey olmaz normal bunlar dedi. Sen idrar ver. Evet tabiki bakarlar acilde. Ben kaç kere gittim hastası olmadığım acile.İnşallah sorunsuz geçer hemşire yine bana da bugün idrar tahlili verin değer artmış olabilir dedi bakalım sonuca göre dediler içim hiç rahat değil bebeklere de baktırmak istiyorum gece acilde hastası olmadığım bir hastaneye gitsem bakarlar mı onu da bilmiyorum of
Ay benim diyecek acaba ya %80 erkek dedi bakalım cuma günü 11+5 olacak Birde fetal dna çıkacak cinsiyet netleşecek baya erkek diye alıştık şimdi bakalım kız derseSabah akşam izliyorumya benimkini göndereyim bi özelden baksana
biz de 10+4 olduk bugün. aynı şekilde bel ağrılarım var korkuyorum ama bebeğin hızlıca büyüdüğü zamanlarda olduğumuz için artık belirtileri daha sert hissediyoruz sanırım :)Durum güncellemesi yapıyım 10+1 oldum 3 gündür sürekli bel ağrısı ve otururken sağa sola dönerken aniden bi ağrı yada kramp gibi bişey oluyor karnımda çok dolgunluk hissi var bu ağrılar beni korkutuyor
Teşekkür ederim canım, normalde ben de tutmam aslında ama terapi alıyordum ve o sırada unuttum açıkçası terapi bittiğinde koşa koşa gittim ve nerdeyse bir saatten fazla olmuş hiç bir ağri hissetmedim de zaten sanırım ilerleyen zamanlarda oluyormuş yani o da idrarımıizi tutmak istesek de tutamicakmişiz ablam söylediBenim canım acıyor tuttuğum da.Kasıklarım ağrıyor.Hemen halledince rahatlıyorum.Ama sanmıyorum varsada sana ağrı yapar belki ama bebişe hiç bir şey olmaz.Onun bılca alanı var şimdilerde
Aynen şu an bir çilek büyüklüğünde oluyormuş bebişlerimiz mesela :) korkmamak gerekiyor ama yinede evham var bende anne yüreği diyim :)biz de 10+4 olduk bugün. aynı şekilde bel ağrılarım var korkuyorum ama bebeğin hızlıca büyüdüğü zamanlarda olduğumuz için artık belirtileri daha sert hissediyoruz sanırım :)
ben yerim o çileğiiiAynen şu an bir çilek büyüklüğünde oluyormuş bebişlerimiz mesela :) korkmamak gerekiyor ama yinede evham var bende anne yüreği diyim :)
Ama İzmit’te her acilde ultrason yok anlamadım arıyorum hastaneleri ultrason yok diyorlar özeller ay aşırı saçmaBende yarın idrar tahlili vereceğim canım, bebeklere birsey olmaz canım sakın telaş yapma bende aynı senin gibiyim hatta kaşıntımda başladı benim bugün, doktorum korkma birsey olmaz normal bunlar dedi. Sen idrar ver. Evet tabiki bakarlar acilde. Ben kaç kere gittim hastası olmadığım acile.
ben yerim o çileğiiiburası sakinleştiriyor insanı, aynı şeyi yaşayanları görünce heh tamam herkese oluyor diyorum :)
Hahaha eşin baya erkeğe hazırlanmış ciddenAy benim diyecek acaba ya %80 erkek dedi bakalım cuma günü 11+5 olacak Birde fetal dna çıkacak cinsiyet netleşecek baya erkek diye alıştık şimdi bakalım kız derseeşime diyorum kız derse ne olacak ‘’vallahi ben bilmem doktora nasıl erkek dediyse bu işi hal edecek diyor’’
Medicalpark falan yok mu canım, İzmit’te vardı diye biliyorum medicalpark. Belki oranın acildeki vardır. Çok saçma ya özel hastanede kadın doğumcu olmaz mı acil doğum gelse, acil bir gebe gelse ?Ama İzmit’te her acilde ultrason yok anlamadım arıyorum hastaneleri ultrason yok diyorlar özeller ay aşırı saçma
Henüz bende göremedim3 çizgi olayı ne acaba bende merak etttim
Ay sorma canım, kız derse hayal kırıklığı olacak onun içinHahaha eşin baya erkeğe hazırlanmış cidden
Medikalpark kendi doktorunun medikal parkta olmadı gerekiyormuş medikal park da doktorun yoksa bakmıyorlarmışMedicalpark falan yok mu canım, İzmit’te vardı diye biliyorum medicalpark. Belki oranın acildeki vardır. Çok saçma ya özel hastanede kadın doğumcu olmaz mı acil doğum gelse, acil bir gebe gelse ?
Dün 5,6 çıktı 50mg fan 100 ve 75 mg yaptık. Bir gün birini diğer gün öbür hapı içeceğim. Kahverengi akıntılarınız oldu mu? Öğreneli 3Sıkmayın canınızı benim kırmızı ve yoğun bir kanamam oldu ama Progestan ile kesildi çok şükür. Dinlenin bol bol
Ay ne saçma ya, medipol var mı canım acaba ? Birde oraya baksan ben bir kere medipole gittim acil kanamam olunca baktılar. Belki orasıda bakarMedikalpark kendi doktorunun medikal parkta olmadı gerekiyormuş medikal park da doktorun yoksa bakmıyorlarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?