2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ay ne saçma ya, medipol var mı canım acaba ? Birde oraya baksan ben bir kere medipole gittim acil kanamam olunca baktılar. Belki orasıda bakar
Yok canım maalesef olan tüm özelleri aradım birinde vardı onlarda artık bakamıyormuş doktor olmadığı için saçmalık şaka gibi

arkadaşlar az önce çok fazla kahve akıntımın olduğunu hatta çamurluk olduğunu yazmıştım şimdi doktorumdan geliyorum bebeğim gayet iyiymiş çok şükür kanama alanım herhangi bir tehlike vb olmadığını söyledi kanama birikiyor kılcal damarlar vb aslında hepimize söylenen şeyi söyledi bilginiz olsun ben tekrardan evham yapmamaya devammm

Yok canım maalesef olan tüm özelleri aradım birinde vardı onlarda artık bakamıyormuş doktor olmadığı için saçmalık şaka gibi
Evet canım gerçekten saçmalık, ama acil bir durum olsa nasıl olacak ? Diyelim ki birden acile gitmen gerekti ne olacak ? Böyle saçmalık mı olur acaba aramadan acille gitsen yine mi bakmazlar? Acil durumum var desen

Medicalpark falan yok mu canım, İzmit’te vardı diye biliyorum medicalpark. Belki oranın acildeki vardır. Çok saçma ya özel hastanede kadın doğumcu olmaz mı acil doğum gelse, acil bir gebe gelse ?
Medikal Park takipli hastalarını acilde muayene ediyor ya da kanamalı bir hasta olman lazım o şekilde oluyor anca

Şükür olsun kanama alanının olması ve bebişin iyi olmasına çok sevindim

Fiyat artışı yapacaklarında böyle saklıyorlar merak etme birkaç gün sonra fiyatı yükseltip satarlar, sen bulamazsan ben buradan alır gönderirim endişe etme

Hahahah yaaa Allahım şaka gibiler . Benimki de farketmez ama ben erkek hissediyorum diyor. Muhtemelen benimki de erkek olsun istiyor

Yaaaaa çoooook mutlu olduuuum Allahım burada gerçekten aile gibi olduk. Senden haber bekliyordum e o zaman relax takılmaya devam mı

Hahahah yaaa Allahım şaka gibiler . Benimki de farketmez ama ben erkek hissediyorum diyor. Muhtemelen benimki de erkek olsun istiyor
Muhtemelen değil kesin erkek istiyor, eşimde öyleydi sonra erkek diyince doktor, itiraf etti hep erkek istiyordum diye. Ama kız derse eşime çok gülerim.

Canım kendi doktoruna gidemez misin ? Randevu alsan yada ne zaman gel demişti tekrar

Ama İzmit’te her acilde ultrason yok anlamadım arıyorum hastaneleri ultrason yok diyorlar özeller ay aşırı saçma
Şehir hastanesininin kadın doğum aciline gittiğimde ultrasonla muayene etmişlerdi birini ama orada da sanırım doktor yapmıyor çok acil durumda doktoru çağırıyorlar diye düşünmüştüm.

Fiyat artışı yapacaklarında böyle saklıyorlar merak etme birkaç gün sonra fiyatı yükseltip satarlar, sen bulamazsan ben buradan alır gönderirim endişe etme
Sağol canım teklif içinumarım eşim Hall edicek ben çok yürüyemiyorum..belim baya ağrıyor

Muhtemelen değil kesin erkek istiyor, eşimde öyleydi sonra erkek diyince doktor, itiraf etti hep erkek istiyordum diye. Ama kız derse eşime çok gülerim.
benim kv eşim falan herkes erkek hssediyor. Benim bir bakıma sinirleirm bozuluyor bu duruma kendim merak ediyorum ama birileri erkek olsun ya da kız olsun diyince boğasım geliyor onları Ben anneyim istediğimi diyeblirim ama onlara sağlıklısı olsun demek düşer

Ah sorma benim kv öyle, isim konusunu bile netleştirmiş kendince kv çok severim beni kızı gibi görür güzel dille o ismi koymayacağımı söyledim. Sonuçta ilk evladım ben koymak isterim ama benimkiler tamamen erkekçi ama şöyle 3 kaynım var hepsinin kızı var en büyük benim eşim. Hali ile erkek istiyorlar ama dediğim gibi sağlıklı olsun demek düşer eşim günde kaç kez yazıyor fetal dna sonucu geldi mi diye, ? Dur bir kandırayım onu sonuç geldi kızmış diyeyim

Evet canım gerçekten saçmalık, ama acil bir durum olsa nasıl olacak ? Diyelim ki birden acile gitmen gerekti ne olacak ? Böyle saçmalık mı olur acaba aramadan acille gitsen yine mi bakmazlar? Acil durumum var desen
Acil durum ne söyleyebilirim onu bilemedim hiç merakımla kalacağım galiba daha da çok var içim rahat değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…