Yok canım maalesef olan tüm özelleri aradım birinde vardı onlarda artık bakamıyormuş doktor olmadığı için saçmalık şaka gibiAy ne saçma ya, medipol var mı canım acaba ? Birde oraya baksan ben bir kere medipole gittim acil kanamam olunca baktılar. Belki orasıda bakar
Evet canım gerçekten saçmalık, ama acil bir durum olsa nasıl olacak ? Diyelim ki birden acile gitmen gerekti ne olacak ? Böyle saçmalık mı olur acaba aramadan acille gitsen yine mi bakmazlar? Acil durumum var desenYok canım maalesef olan tüm özelleri aradım birinde vardı onlarda artık bakamıyormuş doktor olmadığı için saçmalık şaka gibi
Medikal Park takipli hastalarını acilde muayene ediyor ya da kanamalı bir hasta olman lazım o şekilde oluyor ancaMedicalpark falan yok mu canım, İzmit’te vardı diye biliyorum medicalpark. Belki oranın acildeki vardır. Çok saçma ya özel hastanede kadın doğumcu olmaz mı acil doğum gelse, acil bir gebe gelse ?
Şükür olsun kanama alanının olması ve bebişin iyi olmasına çok sevindimarkadaşlar az önce çok fazla kahve akıntımın olduğunu hatta çamurluk olduğunu yazmıştım şimdi doktorumdan geliyorum bebeğim gayet iyiymiş çok şükür kanama alanım herhangi bir tehlike vb olmadığını söyledi kanama birikiyor kılcal damarlar vb aslında hepimize söylenen şeyi söyledi bilginiz olsun ben tekrardan evham yapmamaya devammm
Fiyat artışı yapacaklarında böyle saklıyorlar merak etme birkaç gün sonra fiyatı yükseltip satarlar, sen bulamazsan ben buradan alır gönderirim endişe etmeYa bende gitdim sağlık ocağına progestan iğneyi yazdırmaya eczanelerde depolardada bitmiş zaten belim kasıklar ağrıyor bir bir eczaneleri gezince çok yoruldum hem çok yürümekte olmaz bana evdede iğnem yok..bir eczanede en son dedimki şimdi ne kadar varsa o kadar verin acil lazım en son 1 kutu ala bildim..5 gün sonra ne edicem bilmiyorum kesinlikle bitmiş diyorlar umutum eşime
Hahahah yaaaAy sorma canım, kız derse hayal kırıklığı olacak onun içinbaya hava attı herkese erkek adamın oğlu olur falan diye kardeşlerine hepsinin kızı var dün bir kız derse ne olacak dedim ciddi anlamda suratı düştü, nasıl erkek dediyse bu işi hal edecek doktor diyor
Yaaaaa çoooook mutlu olduuuum Allahım burada gerçekten aile gibi olduk. Senden haber bekliyordumarkadaşlar az önce çok fazla kahve akıntımın olduğunu hatta çamurluk olduğunu yazmıştım şimdi doktorumdan geliyorum bebeğim gayet iyiymiş çok şükür kanama alanım herhangi bir tehlike vb olmadığını söyledi kanama birikiyor kılcal damarlar vb aslında hepimize söylenen şeyi söyledi bilginiz olsun ben tekrardan evham yapmamaya devammm
Muhtemelen değil kesin erkek istiyor, eşimde öyleydi sonra erkek diyince doktor, itiraf etti hep erkek istiyordum diye. Ama kız derse eşime çok gülerim.Hahahah yaaaAllahım şaka gibiler . Benimki de farketmez ama ben erkek hissediyorum diyor. Muhtemelen benimki de erkek olsun istiyor
Kadın gibi kadının kızı olur dersin sendeMuhtemelen değil kesin erkek istiyor, eşimde öyleydi sonra erkek diyince doktor, itiraf etti hep erkek istiyordum diye. Ama kız derse eşime çok gülerim.
evet kaldığımız yerden devamYaaaaa çoooook mutlu olduuuum Allahım burada gerçekten aile gibi olduk. Senden haber bekliyordume o zaman relax takılmaya devam mı
çok teşekkür ederimŞükür olsun kanama alanının olması ve bebişin iyi olmasına çok sevindim
Ben de aynı sorunu yaşadığım için doktora gitmişim kadar rahatladım çok sağolevet kaldığımız yerden devam
Sesli güldümKadın gibi kadının kızı olur dersin sende
Canım kendi doktoruna gidemez misin ? Randevu alsan yada ne zaman gel demişti tekrarYok canım maalesef olan tüm özelleri aradım birinde vardı onlarda artık bakamıyormuş doktor olmadığı için saçmalık şaka gibi
Şehir hastanesininin kadın doğum aciline gittiğimde ultrasonla muayene etmişlerdi birini ama orada da sanırım doktor yapmıyor çok acil durumda doktoru çağırıyorlar diye düşünmüştüm.Ama İzmit’te her acilde ultrason yok anlamadım arıyorum hastaneleri ultrason yok diyorlar özeller ay aşırı saçma
Sağol canım teklif içinFiyat artışı yapacaklarında böyle saklıyorlar merak etme birkaç gün sonra fiyatı yükseltip satarlar, sen bulamazsan ben buradan alır gönderirim endişe etme
benim kv eşim falan herkes erkek hssediyor. Benim bir bakıma sinirleirm bozuluyor bu duruma kendim merak ediyorum ama birileri erkek olsun ya da kız olsun diyince boğasım geliyor onlarıMuhtemelen değil kesin erkek istiyor, eşimde öyleydi sonra erkek diyince doktor, itiraf etti hep erkek istiyordum diye. Ama kız derse eşime çok gülerim.
Ah sorma benim kv öyle, isim konusunu bile netleştirmiş kendince kv çok severim beni kızı gibi görür güzel dille o ismi koymayacağımı söyledim. Sonuçta ilk evladım ben koymak isterimbenim kv eşim falan herkes erkek hssediyor. Benim bir bakıma sinirleirm bozuluyor bu duruma kendim merak ediyorum ama birileri erkek olsun ya da kız olsun diyince boğasım geliyor onlarıBen anneyim istediğimi diyeblirim ama onlara sağlıklısı olsun demek düşer
Acil durum ne söyleyebilirim onu bilemedim hiçEvet canım gerçekten saçmalık, ama acil bir durum olsa nasıl olacak ? Diyelim ki birden acile gitmen gerekti ne olacak ? Böyle saçmalık mı olur acaba aramadan acille gitsen yine mi bakmazlar? Acil durumum var desen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?