2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Çok şükür iyiyim şu an canım sadece sesim kısıldı çok zorladım boğazımı çok şükür zehirlenmemişim
Çok geçmiş olsun canım, ılık şeyler tüketmeye çalış, nane limon kaynatıp içersen belki azıcık miden rahatlar. Gelmiş gelmiş olsun inşallah,

Çok geçmiş olsun canım, ılık şeyler tüketmeye çalış, nane limon kaynatıp içersen belki azıcık miden rahatlar. Gelmiş gelmiş olsun inşallah,
Çok teşekkürler canım bol bol ılık su içiyorum nane limon çekiniyorum biraz ama midem çok şükür serumdan sonra iyi şu an

Protein sevmiyorsan eğer protein değeri yüksek başka ürünler tüketmeye bak canım. Yeşil mercimekte baya bir var diye duymuştum mesela
Evet yavaş yavaş sulu yemeklere geçiyorum olmadı eşim bugün yapsın çorbasını hem boğazıma da iyi gelir

Canım doktorum Zalain krem Gynolomexin fitil gün aşırı kullan yazmış. Bol su demiş terleme olursa iç çamaşırı hemen değiştir pamuklu giy çamaşırını demiş, duş ayakta al yazmış
Canım bana da gynolomexin verdi vajinal geçen hafta bi attım yarın diğerini atıcam 1 hafta arayla kullan dedi bir de üromosin toz şase vermişti sulandırıp içtim ne güzel geçmişti bugün geldi yine anlamıyorum günlük pedi 30 dk da bir değişiyorum pamuklu aldım gittim onun için o bölgeyi ıslak nemli tutmuyorum su içiyorum garip bir şey

Yaaa özelden foto atar mısın şu 3 çizgi olayını bi ben göremedim hiçbir ultrasonda
Cinsiyetinin fotosu yok maalesef.ikili tarama olduğu için ölçümlerin çıktısını ve 3 boyutlunun çıktısını verdi doktorumuz.Ama gördüğünde anlıyorsun.Çünkü organlar tamamiyle oluştu.Pipi çıkıntısı yok ve 3 tane beyaz çizgi var.Youtube dan Dr mehmet bozun cinsiyet videolarını izle mutlaka.Bende 2 haftadır bol bol izlediğim için algılayabildim

Sabah akşam izliyorum ya benimkini göndereyim bi özelden baksana

Canım Çok geçmiş olsun.Muz ve haşlama patates ishale iyi geliyor ama kesilmiş çok şükür.Bol bol su tüket sıvı kaybını yerine koyman lazım.Hemen toparlan inşallah

Meyveli hiç içmedim tadını bilmiyorum orman meyvesinin ambalajı güzel aslında
En güzeli bence seversin dene istersen o da takviye olur en azindan yogurt falan yiyemedigin icin tabi dogali en iyisi ama eldeki imkanlar bu

Acaba günlük ped kullanmasan mı canım bende o kadar dikkat ediyorum ki sana anlatamam, günde 3 taneden fazla değişiyorum, iç çamaşırlarımı ayrı yıkıyorum ütülüyorum, olacağı var demek canım, yarın idrar ver dedi bana, cumada kontrol ama korkma normal dedi. Sende panik yapma canım, sarı akıntı bakıyorum normal diyorlar birsey olmaz Allah’ın izni ile canım

Canım Çok geçmiş olsun.Muz ve haşlama patates ishale iyi geliyor ama kesilmiş çok şükür.Bol bol su tüket sıvı kaybını yerine koyman lazım.Hemen toparlan inşallah
Ishalim devam etmiyor çok şükür canım yedikten hemen sonra 1 kere oldu daha da olmadı çok şükür. Bol su içiyorum ama bugün muz da yedim akşam da olmadı haşlama patates yerim hem seviyorum tuzlayıp yemeyi. Çok teşekkür ederimm

Meyveli hiç içmedim tadını bilmiyorum orman meyvesinin ambalajı güzel aslında
Canım sana bir şey soracağım dün gece hastaneye gittik de bebek en son 5 gün öndeydi benim sana da demiştim hatta neyse işte dün 1 hafta öne geçmiş, senin de böyleydi doktor bununla ilgili sana hiç olumsuz yorum yaptı mı ben biraz endişeleniyorum da

Kizlar idrar tutmanın zararı olur mu acaba ? Normalde yapmam ama bugün bir saat tutmak zorunda kaldım yaaa

İnşallah sorunsuz geçer hemşire yine bana da bugün idrar tahlili verin değer artmış olabilir dedi bakalım sonuca göre dediler içim hiç rahat değil bebeklere de baktırmak istiyorum gece acilde hastası olmadığım bir hastaneye gitsem bakarlar mı onu da bilmiyorum of

Yok canım olumsuz bir yorum yapmadı çok şükür olumsuz düşünme bana normal olabilir demişti benimki de 4-5 günden bir anda 1 hafta öne geçmişti hatta diğer bebek 8 gün öne geçti geriden gelen bebek bir anda diğerinin önüne bile geçmiş oldu 2 hafta içinde ama normal dediler bir sorun olsa muhakkak söylerlerdi diye düşünüyorum

Ben her defasında kaç haftalık olduğumu unuttuğum için ne hikmetse eve gelince aaa diyorum o yüzden hep sormayı unutuyorum benim endişem 1 hafta önde olmasından çok bu şekilde her gittiğimde öne geçse iyi değil gibi geliyor ne bileyim bir sonraki muayenemde soracağım inşallah

Kizlar idrar tutmanın zararı olur mu acaba ? Normalde yapmam ama bugün bir saat tutmak zorunda kaldım yaaa
Benim canım acıyor tuttuğum da.Kasıklarım ağrıyor.Hemen halledince rahatlıyorum.Ama sanmıyorum varsada sana ağrı yapar belki ama bebişe hiç bir şey olmaz.Onun bılca alanı var şimdilerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…