2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
bebişin bacağının arasındaki çıkıntının dik mi.düz mü olduğuna bakıyolar canım nub teorisi adı da dikse erkek düzse kız
Aaa ayy yavrularım ben ultrasonda doktor bakarken dedim ki iki bacak arasında aaa ben pipi gördüm sanki dedim doktora yok hayır değil dedi canım doktorum o zaman bir tahmin edeydin bare ama 9 haftalık ultrason fotosunda iki bacak arası düz duruyor bacaklarıni kaldirmişti. Ayyy ben hiç anlamıyorum yaaa ama yine de tahmin etmek güzel, bana.bir arkadaşım erkek diye o kadar emin konustu ki hatta almaya başla eşyalarını dedi ben şok

kız bende kız hissediyordum şimdi ben 9 haftalık ultrasonlara baktım benim bebişin 9 haftalık hsli bir tık yapılı duruyor erkek de olabilir bilemedim

Kanama alanın vardı kesenin altında 3 haftadır da lekelenmem yoktu, çok stres oldum. Kusarken ağrım çok ağırdı acaba onda mı oldu ?
Canım kahverengi olduğuna göre yeni olan bir kanama değil, muhtemelen karnın kasılınca kanama alanındaki eski kanlar dışarı aktı eğer öyleyse iyi bir şey kanama alanlarından kurtulmuş olabilirsin. Yine de bir kontrole git istersen

kız bende kız hissediyordum şimdi ben 9 haftalık ultrasonlara baktım benim bebişin 9 haftalık hsli bir tık yapılı duruyor erkek de olabilir bilemedim
Fotoğraf atabilir misin peki merak ettimm, yapılı duruyor derken nasıl yani ay siz kız dedikçe bence erkek olcak gibi ben söyleyeyim size sanki

Fotoğraf atabilir misin peki merak ettimm, yapılı duruyor derken nasıl yani ay siz kız dedikçe bence erkek olcak gibi ben söyleyeyim size sanki
bu topiğe ultrason görüntüsünü o kadar çok attım ki millet diyecek görgüsüze bsk bi bunun cocuğu var danki

Eklentiler

• IMG_20230904_092223.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 37
İnşallah öyledir kusarken çok kötü karın kasılıyor cünkü

Ayyy sizinkini çok merak ettim ama daha var dimi cinsiyeti öğrenmeye, bu arada ben çıkıntı vs görmedim ama
kız daha 9 haftalık zaten bu haftalarda mutlaka cıkıntı oluyor gözükmemistir, cünkü kızında erkeğinde organları yeni olusmaya basladıgı icin benzerlik oluyor ikisinde de cıkıntı oluyo. Yani bizim görmemiz zor bir bakıma doktorlar emin olmak icin sürekli bakıyor

ayy bide bende mi yemeğe çıkarmak istiyordum dedi? Tam kanser kv
Yani eşim zaten bana söylediği için biliyorum. Birlikte yemeğe çıkalım demiş ayy bu kv ler normalde çekilmiyordu. hamilelikte hiç çekilmiyor
Benimki de iyi aslında ama böyle saçma sapan laf sokma huyları var ya . Ben de artık hiç laf soktuğunu anlamamış gibi yapıyorum. S..alağa yatmak en güzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…