- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
olsun tatlı heyecan bunlar dlmdşdşrşd keşke direkt ultrasına ilk gittiğimzde cinsiyeti belli olsaBana dahaaa çok var zaman hiç geçmiyor yaa 9+5 iz daha
kese şekline bende inanıyodum o fos cıktı gecrnlrrdr bi topikte okumustum yuvarlak fasulye fark etmiyor ben bi nuba bi tık inanıyorumYani kese şekli ve yapısı kız gibi duruyor ama nubunu ve kafa şeklini görürsem daha net söylerim
Nube tam olarak ne oluyor pekikese şekline bende inanıyodum o fos cıktı gecrnlrrdr bi topikte okumustum yuvarlak fasulye fark etmiyor ben bi nuba bi tık inanıyorum
Bü yastığa sarıl bende işe yarıyor bazen de sırtıma destek yapıyorumAy bende geceleri uyuyamıyorum ama bel ağrısından nefesimi kesiyor bazen göğüslerim ara ara sızlıyor kaşınıyor o kadar
Olur olurİlk kızım 12 ikinci kızım 9 yaşında olmaz mı
bebişin bacağının arasındaki çıkıntının dik mi.düz mü olduğuna bakıyolar canım nub teorisi adı da dikse erkek düzse kızNube tam olarak ne oluyor peki
Aaa ayy yavrularımbebişin bacağının arasındaki çıkıntının dik mi.düz mü olduğuna bakıyolar canım nub teorisi adı da dikse erkek düzse kız
kız bende kız hissediyordum şimdi ben 9 haftalık ultrasonlara baktım benim bebişin 9 haftalık hsli bir tık yapılı duruyor erkek de olabilir bilemedimAaa ayy yavrularımben ultrasonda doktor bakarken dedim ki iki bacak arasında aaa ben pipi gördüm sanki dedim doktora yok hayır değil dedi canım doktorum o zaman bir tahmin edeydin bare ama 9 haftalık ultrason fotosunda iki bacak arası düz duruyor bacaklarıni kaldirmişti. Ayyy ben hiç anlamıyorum yaaa ama yine de tahmin etmek güzel, bana.bir arkadaşım erkek diye o kadar emin konustu ki hatta almaya başla eşyalarını dedi ben şok
Canım kahverengi olduğuna göre yeni olan bir kanama değil, muhtemelen karnın kasılınca kanama alanındaki eski kanlar dışarı aktı eğer öyleyse iyi bir şey kanama alanlarından kurtulmuş olabilirsin. Yine de bir kontrole git istersenKanama alanın vardı kesenin altında 3 haftadır da lekelenmem yoktu, çok stres oldum. Kusarken ağrım çok ağırdı acaba onda mı oldu ?
Fotoğraf atabilir misin peki merak ettimm, yapılı duruyor derken nasıl yanikız bende kız hissediyordum şimdi ben 9 haftalık ultrasonlara baktım benim bebişin 9 haftalık hsli bir tık yapılı duruyor erkek de olabilir bilemedim
bu topiğe ultrason görüntüsünü o kadar çok attım ki millet diyecek görgüsüze bsk bi bunun cocuğu var dankiFotoğraf atabilir misin peki merak ettimm, yapılı duruyor derken nasıl yaniay siz kız dedikçe bence erkek olcak gibi ben söyleyeyim size sanki
İnşallah öyledirCanım kahverengi olduğuna göre yeni olan bir kanama değil, muhtemelen karnın kasılınca kanama alanındaki eski kanlar dışarı aktı eğer öyleyse iyi bir şey kanama alanlarından kurtulmuş olabilirsin. Yine de bir kontrole git istersen
kız daha 9 haftalıkAyyy sizinkini çok merak ettimama daha var dimi cinsiyeti öğrenmeye, bu arada ben çıkıntı vs görmedim ama
Yaaa demi bana daa öyle geldii eşimin bacakları da uzundur ayy dedim insallah babasına çeker ben kısa biriyim çünkümaşallah uzun uzun da bacakları var
ortalamanız olur hemen hemen, gerçi bazılarının babadsn uzun olduğu da oluyorYaaa demi bana daa öyle geldii eşimin bacakları da uzundur ayy dedim insallah babasına çeker ben kısa biriyim çünkü
Kısmet bakalııım sağlıklaaa dünyaya gelsin deeeortalamanız olur hemen hemen, gerçi bazılarının babadsn uzun olduğu da oluyor
aynen ya sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Zaman geçmiyor sankiKısmet bakalııım sağlıklaaa dünyaya gelsin deee
Yani eşim zaten bana söylediği için biliyorum. Birlikte yemeğe çıkalım demişayy bide bende mi yemeğe çıkarmak istiyordum dedi? Tam kanser kv
Benimki de iyi aslında ama böyle saçma sapan laf sokma huyları var ya . Ben de artık hiç laf soktuğunu anlamamış gibi yapıyorum. S..alağa yatmak en güzeliSenin kv huyları benimkine çok benziyor eğerki öyle derse aynı benimki diyeceğim. Bi de gülerek söyler böyle ama lafını da esirgemez. Mesela ben geçen hafta yumurtadan çok tiksindim göz yumurta yapmıştım ama yiyemedim. Bunuda söylemiştim yiyemedim diye. Birkaç gündür kvdeyim. Yumurta yapmış sabah yedim bende bakıyorumda çok güzel yedin dedi hiç kokmadı dedi.hemen bi laf söyledi. Böyle de bir kadındır işte iyiliğine iyi ama bi kadar da fena
Yaa yıllardır biz böyleyiz ya ve benim geçen doğumgünüm vardı eşim aynen bi yer ayırtmış ve kv aramış eşimi size gelicez blackcatin doğumgünün kutlucaz demiş pastayla geldiler eşimde arkadan çıktı ceee eeetabi ki ben sadece eşime bakakaldım bir de kv eşime siz yarın çıkın demiş tabi ki çıkmadım,iyi yapmışsın sen net olmak gerekir kvlere anlamıyorlar valla bizi
Yaa yer ayırtılmış sonunda. Yarın çıkın demek nasıl bir saygısızlıktır. Siz yarın gelin yani kaçıyor muyuz aaaa ben bile kızdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?