2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
bende aynı böyleyim anlamamış gibi yspıp yine kendi bldiğmi yspıyorum. Sessiz duruyoruz diye salak sanıyolar

Oğlanlarına bebek gibi davranıyorlar ya aşırı kıl oluyorum . Hergün niye köfte yemesi lazımmış oğlunun. Gelişimini tamamlamamış mı henüz. Allah Allah ya hayret bir şey. Çenesini tutamıyorlar bi

Kızlar öğleden beri kusuyorum çok fenayım, kusarken aşırı karın ağrım oldu, sonrası kahverengi lekelenmem başladı, doktoruma yazdım cevap vermedi daha, sizce acile gideyim mi
Kuzum nasıl oldun gitdinmi acile?bence sen kusarken kasıldın ondan gecmiş olsun

bende aynı böyleyim anlamamış gibi yspıp yine kendi bldiğmi yspıyorum. Sessiz duruyoruz diye salak sanıyolar
Kesinlikle öyle . Ben bu aralar pek aramamıştım annesini. Muhtemelen triplendi zaten. Normalde hep napıyorsun annecim diye konuşurdu. Bugün açtım telefonu ‘iyi günler napıyosunuz’ diyo. İyiyiz siz napıyonuz dedim dkajajajsj sonra iyi annem ofiste misin diye R yaptı djdjdjsj

bunlar niye böyle hiç bilmiyorum teşkilat gibiler slxöaşaşdllccşdşş

Bende aramadığımda banada tripleniyor ya çıldırıcam hepsimi aynı. Çok iyi ya gerçekten ben bitek benim ki böyle zannediyordum

Bende aramadığımda banada tripleniyor ya çıldırıcam hepsimi aynı. Çok iyi ya gerçekten ben bitek benim ki böyle zannediyordum
Yok canım olur mu. Triplenmeyen kv madalyasını alamıyor ya ama bende başlarda sadece benimki böyle sanıyordum ve aşırı derecede kafama takıyordum. Sonra bi baktım hepsi aynı

her gün kknuşmayınca 2 saat kapatmıyor...bide bizim evlerimiz yakın yani
Allahım yarabbim. Bal yiyen baldan usanır annecim kaldı ki bal gibi olduğunu da düşünmüyorum de bari Hergün ne gerek var ya. Bizim ilk sene kv cuma günleri beni arayıp hayırlı cumalar diyordu evlendiğimizden beri özellikle hiçbir cuma aramadım. Alışmasın. Rutine binen hiçbir şey bana keyif vermiyor

benim kv iyi kız...bazen gıcık huyları olsa da sevilmicek biri değil çok önemsemiyorum brn her gün konuşma işin

benim kv iyi kız...bazen gıcık huyları olsa da sevilmicek biri değil çok önemsemiyorum brn her gün konuşma işin
Ya gıcık mıcık bende seviyorum şimdi sevmiyorum diyemem ama gelin kv işte illaki.. bir yere kadar oluyor takılma zaten canım takıldıkça büyüyo gözümüzde sorunlar. Gülüp geçmek lazım bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…