2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
ay ben zaten gamsızım, gidip gelmiyorum bari arasın konuşsun diyorum
Biz aynı apartmanda oturuyoruz ama ben memnunum çok şükür arkadaş gibiyizdir zaten eşimden önce onla tanıştım arkadaş gibi olduk hala da öyle MaşAllah diyelim. Mesela hamile kaldığımdan beri bana hiç yemek yaptırmadi, yat kızım keyfini çıkar biz çıkaramadik diyor

Maşlalah diyim vallahş ben aynı apartmanda yapamazdım sanırım ben evde rahat dolaşmayı sebiyorum bir şey eksik olsa haber vermeden çat gelirler benimkiler. Yani baxen evde sütyen falan bile takmıyorum aynı apartman kabus olurdu benim icin

Bizimkilerde öyle . Çat kapı gelirlerdi kesin bende rahatsız olurdum . Geçende akşam 10 da bazlama getircez diye aradılar o bile canımı sıktı. Bu saatte bazlama mı dürttü dedim ya (içimden)

Bizimkilerde öyle . Çat kapı gelirlerdi kesin bende rahatsız olurdum . Geçende akşam 10 da bazlama getircez diye aradılar o bile canımı sıktı. Bu saatte bazlama mı dürttü dedim ya (içimden)
ay gerçekten benimkilerde aynı. Ben mi getireyim kocan mı alır dye başlıyolar sormaya bende hep eşimi gönderiyorum Kusura bakmasınlar saat olmus 11 o saatten sonra kimseye hizmet edemem

ay gerçekten benimkilerde aynı. Ben mi getireyim kocan mı alır dye başlıyolar sormaya bende hep eşimi gönderiyorum Kusura bakmasınlar saat olmus 11 o saatten sonra kimseye hizmet edemem
İyi yine alternatif sunuyolar benim eşimde bu saatte yemeyiz zaten yarın ben alırım sen zahmet etme dedi

İnstagramda bi post gördüm sizin için buraya bırakıyorum. Diyor ki mide bulantısı magnezyum eksikliğidir. Gerekirse günde 4 doz alın. Ben tüp bebek sürecimde 6 ay boyunca magnezyum içtim sanırım o yüzden hiç mide sorunu çekmedim. Vitaminin işe yaraması 3 ay sürer normalde belki magnezyum daha erkendir. Ben toz şeklinde venatura'nınkini içiyordum doktor tavsiyesiyle. Kana daha çabuk etki ediyor olabilir. Umarım rahatlatır sizleri

Yoğurt artık yiyemiyorum kefir sevmiyorum normalde de ama probiyotikli vitamin verdi doktorum sipariş verdim gelmesini bekliyorum ona geçeceğim inşallah
Canım hangi probiyotigi verdi sana doktor bende bu mantardan 2 defa fitil kullandım kaşıntı geçmedi ya çaresizim probiyotik düşünüyorum doktora soruyum bende

Bulantı için değil de bana uykusuzluk için verdi . 2 gündür içiyorum ama hala aynıyım. Düzene girmesi için zamanı mı var acaba ,içmeye devam etsem mi etki etcek

Bulantı için değil de bana uykusuzluk için verdi . 2 gündür içiyorum ama hala aynıyım. Düzene girmesi için zamanı mı var acaba ,içmeye devam etsem mi etki etcek
Henüz erken hemen etki göstereceğini sanmam ama belki de yanılıyorum. Bence ya dozu artır ya da suda eriyen al. Uyku için ben akşamları ayran içiyorum hemen uyutuyor beni

Kızlar karnınız çıkmaya başladı mi , en azından benim hafralarimda olanlar 11+1 benim.
Ya benim birkaç haftadır hafif bir karnım var gibiydi, bugün bir kalktım sanki dümdüz gaz mıymış neymiş dedim

11+2 gün boyu gazlı bi karın benim de,sabahları uzanırken yok oluyor kendi göbüşüm kalıyor

Reactions: The
Fotoğraf atabilir misin peki merak ettimm, yapılı duruyor derken nasıl yani ay siz kız dedikçe bence erkek olcak gibi ben söyleyeyim size sanki
Bu da benim 12+4 ultrason görüntüsü ben hiç bir şeye benzetemedim zor yakaladı ense ölçerken sürekli fıkır fıkır

Eklentiler

• IMG_3718.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…