2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ay gerçekten orada seni düşünmesi gerekirken hala oğlunun yemesini mi düşünüyor. Bana çok bencilce geliyor. benimki de öyle samimiyeti çok severim ama ona karşı hiç olamadım hep mesafeliyim.
Benciller hep. Yani ben de attık mesafeliyim. Önceden değildim ama akıllandım

Benim ki tek çocuk değil ablası var ama yok gibi. Aile oğlum da oğlumcu. Herşeyin en iyisini oğlum bilir oğlum yapar hep doğrudur kafa hep böyle. Ben de oturdum beraber ama şöyle bize geldiler çok kaldılar şeklinde. Pandemide bendeydiler sonra atanınca 3 ay atandığım il de yanımızdalardı. Pandemi dediğim daha 1 senelik bile evli değildik. Çok zordu herşey bence. Benim için. Ben tek çocuk düşünüyorum. Her imkanı olsun istiyorum çünkü. Karı koca öğretmeniz elimizde ne var ne yok hepsi bebeğimin geleceği için diyorum

X Xxudy kuzum geçmiş olsun. Gitcem demişsin hastaneye ne dedi doktor? İyi misin? Merak ettim
Canım günaydın sabaha karşı geldik hastaneden, biraz orda kırmızıyada döndü kanama, progestan iğne yapıldım. Serum taktılar. Şuan daha iyiyim. Progestan 3 e çıktı günde. Ama çok şükür bebek iyiydi hareketliydi.

Çok şükür çok geçmiş olsun arkadaşım bebişi de gördün

Arkadaşlar yazan herkese çok teşekkür ediyorum daha iyiyim kanama alanı halen aktif devam ediyormuş canım çok sıkıldı artık geçmesi gerektiğini söyledi acildeki doktor. Serum takıldım. Progestan iğne yaptılar orda bir ara kırmızıyada döndü. Progestan 3’e çıktı ben iki kez sabah akşam alıyordum şimdi 3 oldu. Yine istirahat verdi zaten hiç bir yere gitmiyordum sadece kayınvalideme gidiyordum oda 10 dakikalık mesafe. Bebiş iyiydi hareketliydi. Hepinize çok teşekkür ederim

Kanama alanı için 3,5 dedi canım bu arada senin kaç cm idi

oyyy iyi olsun da bebiş dinlen kuzum bol bol

Kanama alanı için 3,5 dedi canım bu arada senin kaç cm idi
Benim de kesenin üstündeki 3,5cm kesenin solundaki 2 cm'ye yakın maalesef, benim öyle kahverengi kanama olduğunda kanama alanlarımdan biri gitmişti sende öyle olmamasına üzüldüm. Inşallah kısa zamanda kurtuluruz bu kanama alanlarından. Doktor bebek büyüdükçe bunları itecek dedi bakalım bekliyorum ben de

İnşallah canım inşallah bir anne geçer gider rahat ederiz .

Kızlar duygu durum değişiklikleri yaşıyor musunuz? Dün durduk yere moralim bozuldu ağladım, sonra eşime yeterince ilgi göstermedi diye kızdım, sonra bebeği üzüyorum diye üzüldüm, az önce Friends izlerken yine ağladım acaba hamilelik depresyonu falan mı bu yoksa normal mi hormonlardan?

Benim her an duygu durumum böyle

bende sadece sinirlilik var cok sinirleniuyorum her şrye...Zaten normalde de sinrli biriyim iyice arttı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…