Ay gerçekten orada seni düşünmesi gerekirken hala oğlunun yemesini mi düşünüyor. Bana çok bencilce geliyor. benimki de öyle samimiyeti çok severim ama ona karşı hiç olamadım hep mesafeliyim.
Bu klube üye oldugumda sene 2011-2012 falandı
Bıkaç tane kv konusu açmıştım, içimi dökmek için, bırlıkte oturduk 2.5 sene
Sonra 3 sene ayrı oturduk
7 senede altlı üstlü oturduk
Gecen sene vefat etti, kayınpederımde yoktu zten, eşim tek çocuk, eşimin kuzenide yok, halası, teyzesi, dayısı kımsesi yok.. Tem tabanca hayatta
Bnım oğlumda öyle olmasın dıye kardeş yaptık, cunku bnım oğlumunda hiç kuzeni yok, tek torun
Benim ki tek çocuk değil ablası var ama yok gibi. Aile oğlum da oğlumcu. Herşeyin en iyisini oğlum bilir oğlum yapar hep doğrudur kafa hep böyle. Ben de oturdum beraber ama şöyle bize geldiler çok kaldılar şeklinde. Pandemide bendeydiler sonra atanınca 3 ay atandığım il de yanımızdalardı. Pandemi dediğim daha 1 senelik bile evli değildik. Çok zordu herşey bence. Benim için. Ben tek çocuk düşünüyorum. Her imkanı olsun istiyorum çünkü. Karı koca öğretmeniz elimizde ne var ne yok hepsi bebeğimin geleceği için diyorum
Oğlanlarına bebek gibi davranıyorlar ya aşırı kıl oluyorum . Hergün niye köfte yemesi lazımmış oğlunun. Gelişimini tamamlamamış mı henüz. Allah Allah ya hayret bir şey. Çenesini tutamıyorlar bi
Canım günaydın sabaha karşı geldik hastaneden, biraz orda kırmızıyada döndü kanama, progestan iğne yapıldım. Serum taktılar. Şuan daha iyiyim. Progestan 3 e çıktı günde. Ama çok şükür bebek iyiydi hareketliydi.
Canım günaydın sabaha karşı geldik hastaneden, biraz orda kırmızıyada döndü kanama, progestan iğne yapıldım. Serum taktılar. Şuan daha iyiyim. Progestan 3 e çıktı günde. Ama çok şükür bebek iyiydi hareketliydi.
Arkadaşlar yazan herkese çok teşekkür ediyorum daha iyiyim kanama alanı halen aktif devam ediyormuş canım çok sıkıldı artık geçmesi gerektiğini söyledi acildeki doktor. Serum takıldım. Progestan iğne yaptılar orda bir ara kırmızıyada döndü. Progestan 3’e çıktı ben iki kez sabah akşam alıyordum şimdi 3 oldu. Yine istirahat verdi zaten hiç bir yere gitmiyordum sadece kayınvalideme gidiyordum oda 10 dakikalık mesafe. Bebiş iyiydi hareketliydi. Hepinize çok teşekkür ederim
Evet canım, şükür bebiş iyiydi ama insan nasıl korkuyor. Teyzem diyor ki dün nasıl kıymetli dimi annelik kucağına almadan daha karnındayken nasıl korkuyorsun. Ah annelik başka birseymiş
Canım kahverengi olduğuna göre yeni olan bir kanama değil, muhtemelen karnın kasılınca kanama alanındaki eski kanlar dışarı aktı eğer öyleyse iyi bir şey kanama alanlarından kurtulmuş olabilirsin. Yine de bir kontrole git istersen
Benim de kesenin üstündeki 3,5cm kesenin solundaki 2 cm'ye yakın maalesef, benim öyle kahverengi kanama olduğunda kanama alanlarımdan biri gitmişti sende öyle olmamasına üzüldüm. Inşallah kısa zamanda kurtuluruz bu kanama alanlarından. Doktor bebek büyüdükçe bunları itecek dedi bakalım bekliyorum ben de
Benim de kesenin üstündeki 3,5cm kesenin solundaki 2 cm'ye yakın maalesef, benim öyle kahverengi kanama olduğunda kanama alanlarımdan biri gitmişti sende öyle olmamasına üzüldüm. Inşallah kısa zamanda kurtuluruz bu kanama alanlarından. Doktor bebek büyüdükçe bunları itecek dedi bakalım bekliyorum ben de
Kızlar duygu durum değişiklikleri yaşıyor musunuz? Dün durduk yere moralim bozuldu ağladım, sonra eşime yeterince ilgi göstermedi diye kızdım, sonra bebeği üzüyorum diye üzüldüm, az önce Friends izlerken yine ağladım acaba hamilelik depresyonu falan mı bu yoksa normal mi hormonlardan?
Kızlar duygu durum değişiklikleri yaşıyor musunuz? Dün durduk yere moralim bozuldu ağladım, sonra eşime yeterince ilgi göstermedi diye kızdım, sonra bebeği üzüyorum diye üzüldüm, az önce Friends izlerken yine ağladım acaba hamilelik depresyonu falan mı bu yoksa normal mi hormonlardan?